AcDisplay bringer Moto Xs aktive skjerm til enhver Android 4.4+-enhet

Til tross for at de ikke har de samme spesifikasjonene som de andre flaggskipene i sin generasjon som HTC One og Galaxy S4, er Moto X en ganske bemerkelsesverdig enhet, og kanskje Motorolas mest kritikerroste smarttelefon til dags dato. I tillegg til å tilby tilpasningsmuligheter for selve telefonen, kommer Moto X også med noen smarte programvarefunksjoner som skiller den fra resten. En slik funksjon er Active Display som lar deg se klokkeslettet og de siste varslene dine selv når skjermen er av, uten å måtte gå til telefonens låseskjerm. Funksjonen trekker lite batteri, takket være enhetens AMOLED-skjerm. Hvis du vil ha nytten av den samme funksjonen uten å måtte skaffe deg en Motorola-enhet, har XDA Recognized Developer AChep løsningen for deg i AcDisplay, så lenge du kjører KitKat. Les videre for detaljer.

  Holo Label Widget legger til tekstetiketter på startskjermen [Android]

Før du kan begynne å bruke appen, må du gi den tilgang til varslene dine av åpenbare grunner, samt angi den som enhetsadministrator for å aktivere den til å låse skjermen. Appen gir deg rask tilgang til begge disse innstillingene i den øverste delen når den først ble lansert, så fortsett og trykk på begge alternativene én etter én og gi den de riktige tillatelsene.

Når du er ferdig, slår du bare på bryteren øverst, og du er i gang. Eventuelle varsler du mottar fra nå av mens telefonens skjerm er slått av, vises automatisk i et minimalt gråtonegrensesnitt. Ved flere varsler kan du til og med bytte mellom dem ved å bruke de små ikonene.

  Kryptert Android Media Vault forkledd som en klokkeapp

For å faktisk se eller aktivere et varsel, trykk på sirkelen under klokken, og dra den oppover. Du kan også avvise den og låse opp skjermen ved å dra sirkelen nedover til opplåsingsikonet som vises. Merk at dette ikke lar deg omgå noen låseskjermsikkerhet du har angitt. Hvis den ikke åpnes eller avvises manuelt, forsvinner varselet automatisk etter en angitt tid, som angitt rundt sirkelen.

Appen lar deg til og med konfigurere visse alternativer, for eksempel å aktivere funksjonen bare når enheten din lades, om du vil vise lavprioriterte varsler (som de fra Google Nå), velge søvntid og skjule eller vise datoen.

  Slik fjerner du en konto fra Instagram-appen for iPhone eller Android

Selv om det også kan brukes på telefoner med LCD-skjermer, kan AcDisplay være virkelig fantastisk på enheter med AMOLED-skjermer ved å holde resten av skjermen av og bare bruke strøm til informasjonen som vises. Appen er under aktiv utvikling og utvikleren planlegger å legge til flere funksjoner som en lommemodus. Du kan følge AcDisplays utvikling XDA tråd.

Installer AcDisplay fra Play Store