Slå sammen iOS 7 Control Center & App Switcher med Vertex

Kontrollsenteret og den fornyede App Switcher er to av de største endringene som tilbys av iOS 7. For å gjøre disse endringene enda mer uttalte, har mange utviklere i Cydia-butikken kommet opp med justeringer for å endre og utvide disse to delene av operativsystemet. Vi har dekket CControls og FullScreenPreviews, som begge endrer kontrollsenteret og App Switcher ganske dramatisk. Vertex tilhører ikke den samme kategorien justeringer, da den går et skritt videre og lar brukerne få tilgang til kontrollsenteret og appbytteren på ett sted. Denne kombinasjonen av de to har et distinkt utseende, og kommer med noen få nyttige tilpasningsalternativer også.

  Still inn egendefinert volum og slumretid for individuelle alarmer i iOS [Jailbreak]

Vertex-menyen i aksjeinnstillinger-appen lar brukere aktivere/deaktivere justeringen. Bortsett fra dette grunnleggende alternativet, er det også brytere for å kontrollere bevegelser og endre utseendet til tweaken. Hvis du vil beholde standardutseendet til App Switcher, hold alternativet «Switcher Icons» aktivert, da ellers bare forhåndsvisningskortene til kjørende apper vises i den øvre halvdelen av skjermen.

For å starte Vertex kan du enten sveipe oppover fra bunnen av skjermen (valgfritt) eller dobbelttrykke på Hjem-knappen. For å tilpasse listen over brytere som vises med Vertex, er det en meny som kan brukes til å endre arrangementet etter ønske. Et annet alternativ i Vertex-menyen lar brukere bytte mellom horisontal og vertikal orientering for justeringen.

  Feedworthy For Reddit er en gestbasert app for reditering i sengen [iOS]

Utvikleren bak Vertex har lagt vekt på hver eneste detalj. Siden det er flere sider for veksler, kan du konfigurere Vertex til å gå tilbake til primærsiden hver gang justeringen startes på nytt. Det eneste som trenger forbedring er måten apper må drepes på i Vertex. Du må sveipe oppover på kortene, akkurat slik standard App Switcher fungerer. Men i praksis viser dette seg til tider å være litt problematisk, fordi kun forhåndsvisningskortet midt på skjermen reagerer på sveip.

Vertex støtter ikke app-snarveier, så hvis du er en hyppig bruker av kontrollsenterets lommelyktbryter eller kalkulatorsnarvei, er ikke denne tilpasningen for deg. Det tar også litt å bli vant til lanseringsbevegelsene. Tweaken er tilgjengelig i BigBoss-repoen til Cydia-butikken og koster $1,49 – en rimelig pris med tanke på hva den tilbyr.

  Kjørekurve måler din kjøreatferd og -stil [iOS]