Adobe bringer Firefly AI til videoredigering, Elon Musk grunnla nytt AI-selskap

Hallo! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Adobe bringer Firefly AI til videoredigering

Firefly er Adobes kreative AI-generative program. Den støtter redigering, fargegradering og storyboarding basert på tekstmeldinger. I følge den siste kunngjøringen vil Firefly, som nå er i beta, bli integrert i Adobes forskjellige video-, lyd-, animasjons- og bevegelsesgrafikkdesignprodukter.

Om kort tid kan Firefly integreres i Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Premiere Pro og andre Adobe-apper. I tillegg har Adobe uttalt at Adobe Firefly vil bli integrert i Creative Cloud-programmer «senere i år.»

Integreringen av Adobe Firefly med Creative Cloud lar brukere enkelt bruke spesifikke effekter og justeringer på arbeidet sitt ved å generere noe og deretter skrive inn effekten de ønsker i en kommandoboks.

  7 beste programvare for Mac-datagjenoppretting

Du kan bruke Firefly som en kreativ co-pilot for å akselerere oppdagelses- og idéprosessene dine og redusere etterproduksjonstiden fra dager til minutter. Med generativ AI integrert direkte i arbeidsflytene dine, vil disse fantastiske nye egenskapene være lett tilgjengelige. Vurder muligheten til å umiddelbart endre klokkeslettet i en film, for automatisk å kommentere og finne relevant b-roll, eller å produsere et uendelig antall permutasjoner av klipp.

Du kan registrere deg for betaversjonen av Firefly.

Elon Musk grunnla nytt AI-selskap

Ifølge The Wall Street Journal har Elon Musk grunnlagt et nytt firma kalt X.AI med fokus på kunstig intelligens.

  Python enumerate() funksjon, forklart med eksempler

«Jeg skal starte noe som heter «TruthGPT», som er en maksimal sannhetssøkende AI som prøver å forstå universets natur,» sa Musk i et intervju med Tucker Carlson på FOX News Channel.

I flere dager har rykter om at Musk lanserer en AI-oppstart sirkulert, og Business Insider rapporterte at Musk hadde kjøpt tusenvis av grafiske prosesseringsenheter (GPUer) for å støtte et forestående generativt AI-produkt.

På baksiden av teknologi som ChatGPT, har OpenAI blitt et allment gjenkjennelig navn de siste månedene, og det er hovedsakelig ansvarlig for å starte Microsoft og Googles nåværende push for å integrere AI.

  Slik gjør du en ekkoknapp til en hjemmelåseknapp