tipsbilk.net

AI Social Media Post Generatorer for unikt og ferskt innhold daglig

AI-innleggsgeneratorer for sosiale medier for å forbedre innholdsstrategien din…

AI ekspanderer i alle sektorer, enten det er helsetjenester, turisme eller detaljhandel, og sosiale medier er intet unntak. Nå kan du få hjelp fra AI-innleggsgeneratorer for sosiale medier for å lage unikt innhold hver dag📅.

Sosiale medier er enormt oppslukt av livsstilen vår. Vi danner forbindelser med enkeltpersoner, deler ideer og setter pris på andre innlegg. Disse plattformene er perfekt utnyttet av store og små organisasjoner for å få publisitet. Faktum er at du ikke kan ignorere kraften til sosiale medier i denne epoken. Det kan skape eller endre perspektiver på et produkt, en tjeneste eller en merkevare med typen innhold som markedsføres.

I samme sammenheng velger selskaper AI-postgeneratorer for sosiale medier, som viser seg å være passende løsninger for innholdsskaping. Jeg vil dele min erfaring med noen av de beste AI-verktøyene for oppretting av sosiale medier, men la oss først forstå hvordan de fungerer.

Og for å gjøre ting enklere, har jeg laget denne tabellen nedenfor som burde gi deg en kjerne:

Tittel

Beskrivelse

Utforske

SocialBee

Spørre forslag, inkluderer hashtags og emojis, ytelsesanalyse.


Utforske

Hvilket som helst ord

Selvkreativt innhold for innspill, sosiale medier bildetekster, analyser av gammelt innhold.

Utforske

Radaar

Syv språk, seks medieleverandører for bilder, flere sett med innhold.


Utforske

Predis

iOS og Android app tilgjengelig, lager videoer, memes, karusaler.


Utforske

SosialBu

Oppretter tekst til bilde, bildetekster, bloggbilder, støtter alle plattformer


Utforske

Scalenut

Separat kolonne for inndatamelding og få ord for å beskrive tonen.

Utforske

Adcreative

Profesjonelt utformede annonser, spesifikk oppløsning for hver plattform.


Utforske

Taskade

Fem stadier av innholdsskaping: planlegge, utarbeide, gjennomgå, publisere og analysere.

Utforske

Undertittel

Videoredigering, undertekst, bildetekst, transkriberer, hashtags.


Utforske

Konigle

Innhold basert på URL eller produktside.


Utforske

Hvordan fungerer en AI Social Media Post Generator?

Tidligere var TV📺, avisannonser, magasiner eller hamstring den primære kilden til å skape bevissthet om produkter og merkevarer. Det siste tiåret har vært vitne til en endring i scenario, og sosiale nettsteder som Facebook, X (Twitter), Instagram og andre er en game changer.

Tradisjonelle metoder for produktpromotering er forskjellige fra sosiale medier, som har åpnet dørene for kundeinteraksjon. Nå bruker selv de minste firmaene og oppstartene effektivt verktøy for administrasjon av sosiale medier for å få følgere og få flere til å snakke om dem.

Administrasjon av sosiale medier er ikke så enkelt som å opprette en konto på flere nettsteder. Å få følgere, etablere merkenavnet eller til og med følge markedstrenden krever aktiv deltakelse i kommunikasjon, innlegg og administrering av flere kontoer.

Les også: Kundeservice på sosiale medier: Hvorfor merkevaren din trenger det

Nå kommer den vanskelige delen når man må lage innlegg med jevne mellomrom. Folk er allerede engasjert i flere oppgaver innen digital markedsføring, som innholdsstyring, analyse, optimalisering, webdesign, etc.

Det blir derfor slitsomt å tenke på et nytt emne i forhold til virksomheten deres, forberede en brief over det, og senere få kontakt med følgere for å gå tilbake til kommentarer.

AI-innleggsgeneratorer for sosiale medier er spesialiserte verktøy🛠️ som kan levere plattformspesifikt innhold, ideer eller hashtags i løpet av få sekunder. Så, uavhengig av Facebook, X, LinkedIn eller en hvilken som helst annen plattform, er disse i stand til å generere alle typer innlegg med få nødvendig informasjon som produkt, merke og publikum.

Å bruke disse verktøyene sparer mye tid og er ofte mer fremtredende for brukerengasjement i forhold til menneskeskapt innhold, som avhenger av individets ferdigheter. Med AI-skrivegeneratorer kan du enkelt oppnå markedsføringsmålene dine med mindre innsats.

SocialBee

SocialBee tilbyr en gratis AI-innleggsgenerator for sosiale medier, og alt du trenger er å ha et abonnement på panelet. Verktøyet er i stand til å analysere inndataspørringen og produsere engasjerende oppskrifter for å tiltrekke flere besøkende.

Fordeler:

 • Du kan jevnlig analysere ytelsen til hvert innhold som genereres av verktøyet.
 • Det er en lang liste med prompte prøver foreslått på panelet som også er plattformspesifikke.
 • Du kan generere et innlegg som spesifikt fokuserer på utdanning, CTA, inspirasjon, ferie og ethvert slikt emne ved å velge en passende melding.
 • Det er et alternativ for å velge tonefall, for eksempel vittig, vennlig, morsom, etc. ved å klikke på en knapp.
 • Den kan også generere hashtags eller inkludere emojis i innleggene hvis alternativet er valgt.

Ulemper:

 • Du kan generere et innlegg på maksimalt 100 ord fra dette verktøyet.

Du kan begynne å generere innholdet i noen få enkle trinn etter at du har registrert deg på nettstedet. Bare fortsett ved å enten skrive inn søket eller velge en ønsket forespørsel for din spesifikke sosiale mediekonto. Velg blant de tilfeldig genererte innleggene, og trykk på deleknappen for å få det lagt ut.

Hvilket som helst ord

Anyword er et gratis AI-verktøy for markedsføring av copywriting med en standard språkmodell. Den har levert troverdig innhold for kjente merkevarer som The New York Times og Ted Baker.

Fordeler:

 • Du må logge på panelet og skrive inn noen få detaljer om typen innlegg i kolonnen på mindre enn 600 tegn.
 • Det er et alternativ for å velge plattformen (Facebook, Instagram, X og LinkedIn) som du vil generere et AI-innlegg for.
 • Du kan enten velge å generere kreativt innhold eller på annen måte likne på inngangsdetaljene med et filter gitt.
 • Verktøyet er best for å skrive Instagram-tekster, beskrivelser for YouTube eller Pinterest, fantastiske tweets og mye mer.

Ulemper:

 • Dette verktøyet har ikke forhåndsinnstilte ledetekstmaler; derfor må du tenke og beskrive søket selv.

Du kan koble verktøyet til din sosiale mediekonto for å analysere det gamle innholdet som er lagt ut på tidslinjen. Basert på merkevarens stemme på kanalen din, genererer den automatisert oppskrivning som er ekte for emnet og kravene.

Radaar

Radaar er en markedsføringsløsning for sosiale medier. Du kan integrere alle dine sosiale mediekontoer i dette verktøyet for sømløs administrasjon. Så når du har generert innhold fra dette AI-verktøyet, kan du dele det direkte på den sosiale mediekontoen, som er integrert på panelet.

Fordeler:

 • Verktøyet støtter nesten alle sosiale medieplattformer, og kan generere et passende innhold for det på omtrent syv forskjellige språk, inkludert engelsk.
 • Det er seks forskjellige medieleverandører (Giphy, Lexica, Pexels, etc.) tilgjengelig for å få et passende bilde som støtter det genererte innholdet.
 • Innholdet som genereres gjennom dette verktøyet er vanligvis i et sett med seks eller flere løsninger.
 • Hvert par løsninger mot ledeteksten inneholder et relevant bilde, en tittel eller bildetekst og en kort beskrivelse. Du kan bytte dem med pilen og publisere det beste alternativet på kanalen din.

Ulemper:

 • Du kan finne det vanskelig å komme på en melding, siden det ikke er noen forslag tilgjengelig. Det gir ikke engang et valg om å filtrere tonen eller plattformspesifikt innhold.

Dette AI-verktøyets grensesnitt har ikke tvangen til å registrere seg på panelet. Brukeren kan skrive inn detaljene eller en melding direkte i kolonnen for å generere innholdet.

Predis

Predis er et ultimate verktøy for å generere innlegg i sosiale medier med AI med kapasitet til å lage karusellinnlegg raskt. Det er en gratis-å-bruke programvare med begrensninger på antall innlegg generert per måned på et gratis abonnement.

Fordeler:

 • Du kan laste ned mobilappversjonen av dette verktøyet på både Android- og iOS-enheter.
 • Verktøyet inneholder mer enn 5000 multimediealternativer for å generere fantastiske innlegg.
 • Du kan bruke verktøyet til å planlegge innlegg for alle dine sosiale mediekontoer etter å ha integrert det med verktøyet.
 • Det kan lage et forseggjort innlegg med bare én linje med inndatadetaljer.
 • Det er et godt bevandret verktøy med 10 000+ maler for innholdsskaping, og leverer dermed unike innlegg for merkevarepromotering i kombinasjon med hashtags og bildetekster.
 • Som en spesiell funksjon forenkler det å lage vanlige motiverende innlegg, eller et hvilket som helst oppført innlegg på spesielle dager som er planlagt av brukeren i kalenderen.
 • Du kan stole på dette verktøyet for å lage videoer, hjul, memer, karusaler osv. sammen med tekstinnhold.

Ulemper:

 • Dette er et pålitelig AI-postgeneratorverktøy med en lang liste over funksjoner som tilbys effektivt på betalt abonnement.

Alle de populære sosiale medieplattformene som Facebook, LinkedIn, Google Business og andre støttes av dette verktøyet, som kan lage innlegg på mer enn atten språk.

SosialBu

SosialBu er først og fremst dedikert til å hjelpe små bedrifter med å administrere sosiale mediekontoer for bedre svar. Denne alt-i-ett-løsningen kan hjelpe brukeren med å publisere, svare, analysere og automatisere oppretting av innlegg fra ett sted.

Fordeler:

 • Den kan også generere innlegg, bildetekster, meldinger om tekst-til-bilde, bloggbilde og sitatbilder.
 • Verktøyet er kompatibelt for å gi ekte innlegg for alle de store sosiale medieplattformene.
 • Det kan fortsette å gi deg AI-generert innhold med variasjoner til du får det beste resultatet for målgruppen din.
 • Den betalte versjonen hjelper til med å administrere flere merker fra panelet.

Ulemper:

 • Du kan generere sosiale medieinnlegg, sitater eller bildetekster i det uendelige, men for å planlegge dem på kontoen din, må du registrere deg på panelet. Det er gratis de to første ukene, deretter er et betalt abonnement nødvendig. Imidlertid fungerer gratisversjonen bare for Facebook, X og Mastodon.

Denne AI-postgeneratoren er helt gratis for bruk, og tilbyr endeløs kreativitet uten registrering på panelet. Når du legger inn emneideen og trykker på Generer-knappen på panelet, leverer den innlegget ditt, som du kan kopiere og planlegge fra kontoen din.

Scalenut

Scalenut bruker GPT3-teknologi for å generere innlegg på sosiale medier, samtidig som de tilbyr dem i forhåndsdesignmaler som har høy CTA. Verktøyet bruker også trendende hashtags og memer for å levere verdiøkning til innleggene.

Fordeler:

 • Verktøyet er gratis den første uken, og deretter må du velge en betalt plan fra nettstedet.
 • Den første kolonnen i programvaren skal gi en melding på mindre enn 200 tegn. Du kan gi en generell oversikt over hva slags innhold som kreves.
 • Den andre kolonnen er å definere tonen til det genererte innholdet som morsomt, vennlig osv. med mindre enn 50 tegn.

Ulemper:

 • Dette verktøyet støtter bare noen få store sosiale medieplattformer, og det er ingen direkte del- eller publiseringsknapp gitt på panelet. Så du kan fortsette å blande innholdet til det beste resultatet vises, og deretter kan du kopiere det til innlegget ditt.

Det er helt gratis å lage innlegg på sosiale medier. Brukere kan administrere innlegg for Facebook, Instagram, Pinterest, X og LinkedIn-plattformer, som primært støttes av verktøyet.

Adcreative

Adcreative er blant de mest foretrukne AI-verktøyene for å generere annonser gjennom AI. Den har ekspertisen til å jobbe for toppselgende globale merkevarer. Selskapet er oppført blant de tre raskest voksende produktene i verden.

Fordeler:

 • Du må registrere deg på verktøyet før du bruker det til annonseoppretting.
 • Verktøyet gir flere profesjonelt utformede sosiale innlegg. Du kan velge annonsetemaet som viser punchline, CTA-knappen og bildet i et passende format.
 • Annonsene som genereres har en perfekt oppløsning for å matche en spesifikk sosial medieplattform. Du kan lage separate annonser for Facebook, LinkedIn, Instagram og andre.

Ulemper:

 • Verktøyet er ikke ment for å generere beskrivende innhold gjennom AI; innlegget som er opprettet er imidlertid svært oppmerksomhetssøkende. Som bruker trenger du ikke ha kunnskap om annonsedesign; verktøyet er selvforsynt.

Dette verktøyet for postgenerator for AI sosiale medier er et betalt verktøy, men du kan prøve dette gratis i syv dager. Det er mer fremtredende brukt til å lage annonser som du kan legge ut på sosiale kontoer.

Taskade

Taskade er et allsidig selskap med evnen til å utføre flere oppgaver for en organisasjon ved å inkludere AI GPT-4-teknologi. Du kan prøve verktøyet gratis med begrensninger på noen viktige funksjoner og oppgradere planen senere etter behov.

Fordeler:

 • Du kan generere et innlegg på verktøyet ved å legge inn noen tips om innholdet, og kopiere det direkte til din sosiale mediekonto med redigeringsalternativ.
 • Innholdsgeneratoren fungerer i fem stadier med planlegging, utkast, gjennomgang, planlegging og overvåking.
 • Programvaren har spesifikke seksjoner for å administrere innleggene, for eksempel oppføring, tavle, kalender, handling, diagramanalyse, etc.

Ulemper:

 • Dette verktøyet er litt komplisert å bruke for å generere innlegg på sosiale medier, og det er en grunn til at du bør prøve det grundig før du kjøper abonnementet.

Denne AI-innleggsgeneratoren for sosiale medier fungerer uanstrengt for å levere innhold av høy kvalitet. Du kan registrere deg på panelet for å lage innlegg for din sosiale mediekonto.

Undertittel

Undertittel er et populært nettverktøy for å lage videoinnhold for innlegg på sosiale medier. Det gjør det mulig å trimme videoer, gjenbruke med noen få klikk og legge til undertekster med teksting. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å generere AI-skrevet innhold fra videoene som er lastet opp på panelet.

Fordeler:

 • Dette verktøyet kan transkribere videoinnholdet for undertekster, og lar deg redigere tidspunktene på nytt for perfeksjon.
 • Den vil automatisk oppdage emnet for videoen, og ved siden av gi relevante hashtags for publisering.
 • Du kan bruke verktøyet til å gjenskape automatisk genererte tekstsammendrag mot videoen, og legge den ut på de forskjellige plattformene.

Ulemper:

 • Det er ingen mulighet for å legge inn tekstinndata for å generere sosiale innlegg fra internett. Derfor trenger du først og fremst et videoinnhold for å fungere med dette verktøyet.

Med Zubtitle trenger du bare å ha en video for din sosiale mediekonto, og resten av jobben gjøres av dette verktøyet. Siden det ikke er en helt gratis programvare, kan du prøve verktøyet en gang, og senere kjøpe den betalte versjonen.

Konigle

Konigle hjelper gründere med å bygge nettsteder for sine forretningsfronter. Det gir i tillegg visse verktøy for online markedsføring og administrasjon av sosiale medier.

Fordeler:

 • I stedet for å angi detaljene eller spørre om postkravene, ber dette verktøyet om en URL til en nettside eller produktoppføring. Det hjelper med å lage innlegg som er godt tilpasset merkevaren og produktene dine.
 • Du kan velge plattformen som innlegget skal opprettes for, og velge en tone av innhold. Dette hjelper deg med å lage et passende innlegg som gjenlyder med din unike merkestemme.
 • Innholdet som genereres av dette verktøyet vil bli sendt til e-postadressen oppgitt på panelet.

Ulemper:

 • Det vil være vanskelig for deg å bruke denne programvaren hvis du ikke har et referansenettsted for å generere innlegg.

Konigles AI-innleggsgenerator for sosiale medier leveres gratis, og du trenger ikke engang å registrere deg på panelet for å utnytte fordelene.

Fallgruvene ved å bruke AI-innholdsgenerering

Det er mange fordeler med å bruke AI-verktøy for innholdsskaping, men det er også ulempen som ikke må ignoreres.

 • Det første og fremste målet med AI-verktøy er å tilby innhold uten anstrengelse, noe som fører til overavhengighet og tap av personlig kreativitet.
 • Etter en tid ser innholdets språk ut til å være generisk, monotont og dybdeløst.
 • AI-generert innhold utledes vanligvis fra tilgjengelig informasjon på internett, og det er høye sjanser for at det plagieres, noe som er straffbart.
 • Det er ganske åpenbart å si at artiklene som er lagt ut av et AI-verktøy ikke kan ha originalitet i forhold til menneskelige skrevne innlegg, som kan ha innsikt basert på personlig og sanntidserfaring.

AI-generert innhold kan høres urimelig ensidig ut, avhengig av den programmerte instruksjonen, og dermed skaper det oppfinnsomhet.

My Take: Utnytte AI Social Media Post Generatorer

Den dagen du tenker på å bli gründer eller starte en bedrift, kan du ikke unngå å lage en dedikert side på sosiale medier som viser frem virksomheten. Det er tydelig å fortsette å legge ut på sosiale medier-siden din for å la følgerne få vite mer om oppstarten, så vel som seriøsiteten din mot suksessen.

Det er ikke noe dårlig i å bruke AI🤖 sosiale postgeneratorverktøy siden disse er profesjonelt skapte programvareløsninger, og ment for å lage svært engasjerende innhold. Det er et tidsbesparende verktøy som kan levere et hvilket som helst antall oppskrifter uten å bli utslitt.

Du bør imidlertid først lese og verifisere ektheten til det genererte innholdet for å unngå eventuelle avvik som kan oppstå på grunn av lignende merker og produktserier.

Neste opp, topp markedsføringsstrategier for sosiale medier for suksess og vekst for SMB-er.

  3 smarte måter å endre Netflix faktureringsdato
x