Aktiver og deaktiver «Sett»-rapport i Google Hangouts

Jeg er ikke helt sikker på når dette skjedde, men for å hoppe på vognen som hindrer oss i å ignorere menneskene som IM oss, har Google lagt til den fryktede «Sett»-statusrapporten til Google Hangouts. Når du leser en melding fra en kontakt, vil de vite at du har lest den. Chrome-appen, utvidelsen, Gmail Hangouts-grensesnittet og Android-appen har blitt utført mot oppdateringen. For å være rettferdig får du riktig advarsel om at den nye funksjonen er aktivert, og i motsetning til Whatsapp lar Google Hangouts deg deaktivere den. Slik gjør du det i nettleseren din og på Android-enheten din.

Android – Google Hangouts

Start Hangouts-appen og åpne navigasjonsskuffen for å gå til appens innstillinger. Hvis du har konfigurert mer enn én konto, må du slå av «sett»-rapporten for hver enkelt konto. Velg en konto, og når du bytter til dens innstillinger, vil du se et helt nytt alternativ «Vis min sist sett» for å aktivere eller deaktivere, i henhold til dine preferanser. Alternativet «Sett» i Hangouts på Android ble lagt til i versjon 2.5.

  Hva er AutoArchive i Outlook og hvordan fungerer det?

Chrome – Hangouts-app og utvidelse

Klikk på den lille rullegardinpilen ved siden av søkefeltet øverst i samtaletrådene for å åpne innstillingsskjermen. Rull ned forbi «Angi humøret ditt for i dag»-knappen, og du vil se «Vis Hangouts-kontaktene mine når jeg sist ble sett på Hangouts….» alternativ. Aktiver eller deaktiver den for å passe deg selv.

Gmail-grensesnitt

Hvis du ikke har en Android-telefon, Hangouts-appen eller utvidelsen installert, eller bare ikke bruker Chrome, kan du fortsatt bruke Hangouts i Gmail-nettgrensesnittet. Sette rapporter er også aktivert der, selv om de er opt-in. For å deaktivere dem, klikk på den lille rullegardinpilen ved siden av brukerbildet ditt, rull ned forbi alternativet «Angi stemningen for i dag» for å finne det samme «Vis Hangouts-kontaktene mine når jeg sist ble sett på Hangouts….» alternativ som du får med appen og utvidelsen.

  Hvordan lage flernivålister i Google Dokumenter