Legg til animerte GIF-mønstre til bildene og videoene dine

GIF-er, mer enn nok er skrevet på dette fantastiske formatet og bildene som er laget i det, men her skriver vi litt mer. Møt Gifx, en gratis iOS-app som lar deg legge til GIF-mønstre til bildene dine for å få dem til å se kule ut. Appen tilbyr en gratis pakke med GIF-er for å komme i gang, og noen flere mønstre i bytte for å legge igjen en anmeldelse i App Store og følge den på Instagram. Det er i utgangspunktet å smelte sammen en GIF med ethvert bilde du måtte ta. Med gratisversjonen av appen kan du bare lagre den endelige utgangen i MP4-format, og den kommer med et vannmerke. For å lagre den som en GIF, må du kjøpe enhver form for oppgradering appen har å tilby. Det begrenser også kvaliteten på videoen du kan lagre til bare lav kvalitet. Du kan maskere en GIF og legge til flere GIF-er i lag.

  Slik søker du raskt i Google Disk

Start appen og du kan bruke et av de eksisterende bildene eller videoene fra kamerarullen din, eller ta en ny. For å spille inn en video med Gifx, hold nede opptaksknappen for å ta opp, og slipp den for å sette den på pause (omtrent som du gjør i Vine). Du kan beskjære bildet til en fin firkant.

Trykk på Gratis GIF-blokken for å utvide utvalget som er tilgjengelig. Velg et mønster og trykk for å legge det til bildet ditt. Skyveknappen øverst lar deg justere opasiteten til mønsteret du har lagt over. Du vil kanskje ikke bruke mønsteret på hele bildet, slik at du kan maskere en del av det. Trykk på Mask-knappen og velg fra de mange tilgjengelige formene for å maskere GIF-en. Hvis du i stedet vil skjule GIF-en helt og la bare litt synlig, trykk på maskeformen igjen for å snu masken.

  Hvordan tvinge Outlook til å laste ned bilder (hvis du er sikker på at det er en god idé)

Når du er ferdig, trykker du på Lagre-knappen øverst. Velg lengden på videoen. Du kan legge til et andre lag etter at du har lagret bildet med forrige GIF lagt til.

Oppgraderingen for å lagre som en GIF og fjerne vannmerket, må du ved oppgraderingen på $0,99 og for $3,99.

Installer Gifx fra App Store