Apple kan lansere iPhone 15; 3D-avatarer vil være en del av teamene

Hei! 🙋Vi gir deg dagens trendnyheter!

Apple kan lansere iPhone 15 med verdens tynneste skjerm noensinne

Den svært etterlengtede iPhone 15-serien vil bli utgitt av Apple i slutten av 2023, ifølge rapporten, og Internett har nynnet med rykter i forkant av det. Den teknologiske titanen fra California vil fange oppmerksomheten ved å produsere iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max med de tynneste rammene noensinne.

Apple vil gi ut iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max i løpet av de neste seks månedene, ifølge de siste rapportene. Ny periskopkamerateknologi, solid-state volum, strømknapper, USB-C i stedet for Lightning, A17-prosessorer og andre funksjoner er forventet for iPhone 15 Pro-variantene.

Dynamic Island og overgangen fra Lightning til USB-C vil være til stede på alle iPhone 15-modeller, men iPhone 15 Pro-serien vil også ha en forbedret USB-C-tilkobling med USB 3.2 eller Thunderbolt 3 overføringshastigheter.

  8 beste PrestaShop-hosting for nettbutikken din

iPhone 15 Pro og Pro Max forventes å inkludere 6,1 og 6,7-tommers OLED-skjermer med en Dynamic Island-utskjæring for henholdsvis kameraet og Face ID-teknologi, identisk med iPhone 14 Pro og Pro Max.

iPhone 15 Pro og Pro Max vil være de eneste enhetene som bruker nanometer A17-brikken; alle andre iPhone 15-modeller vil fortsette å bruke A16-brikken som finnes i iPhone 14 Pro og Pro Max. A17-prosessoren forventes å ha mer RAM, mens alle iPhone 15-modeller vil bruke samme 5G Qualcomm-modembrikke for tilkobling.

Bortsett fra ett primært forskjellig telefotokameraobjektiv – iPhone 15 Pro og Pro Max vil stort sett beholde de samme funksjonene. iPhone 15 Pro Max vil inneholde et periskopobjektiv som vil muliggjøre 6x optisk zoom, et betydelig fremskritt over 3x zoomen på iPhone 14 Pro-modellene.

Github Copilot bruker en åpen AI-drevet motor for å foreslå kode

GitHub er enorm, med 100 millioner utviklere, 330 millioner kodelagre og 4 millioner organisasjoner som bruker det, inkludert 90 % av Fortune 100.

GitHub Copilot er en kunstig intelligent (AI) parprogrammerer som jobber direkte fra redaktøren din for å foreslå kode og hele funksjoner. Den bruker OpenAI Codex-paradigmet utviklet av OpenAI. Kode kan skrives raskere og med mindre innsats.

  Hover Hound sammenligner Newegg-priser med Amazon og Tiger Direct

Den foreslår raskt spesifikke kodelinjer og komplette funksjoner basert på kommentarer og en annen kodekontekst. Den leveres som et tillegg for de integrerte utviklingsmiljøene (IDE-er) fra JetBrains-familien, inkludert Visual Studio Code, Visual Studio, Neovim og andre (IDE-er).

GitHub Copilot forvandler naturlige språkoppfordringer til kodeforslag på tvers av dusinvis av språk etter å ha blitt trent på milliarder av kodelinjer.

Utviklere bruker GitHub Copilot for å lage raskere, konsentrere seg om forretningslogikk i stedet for standardkode, og skjerpe nøkkelkompetansene sine for å lage førsteklasses programvare.

Det hjelper til med å spare tid ved å unngå kjeleplate og gjentatte kodemønstre. Bare beskriv ønsket logikk i en kommentar, og GitHub Copilot vil raskt tilby kode for å implementere den.

GitHub Copilot kan veilede deg enten du lærer å kode, jobber i et nytt språk eller rammeverk, eller begge deler. Eliminer behovet for å bruke mesteparten av tiden din på å grave gjennom dokumentasjon eller utføre søk på nettet for å løse et problem eller lære å bruke et nytt rammeverk.

I følge statistikken jobber 74 % av folk med mer tilfredsstillende oppgaver, 88 % føler seg mer produktive og 96 % beveger seg raskere ved å bruke Github Copilot.

  12 rettelser for Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vertsfeil

3D-avatarer vil være tilgjengelige i Microsoft Teams for de som ikke ønsker å bruke webkameraene sine

Når du deltar i et Zoom- eller Teams-møte, er det mange grunner til å slå av kameraet. I følge Microsofts 365 veikart vil avatarer for Microsoft Teams endelig bli gjort tilgjengelige for alle brukere i mai 2023, som først ble annonsert i 2021.

Microsoft Teams sine avatarer er laget for å la brukere unngå å bli sett på kamera mens de er i møter. Hvis du ikke har lyst til å bruke video eller hvis du trenger en pause fra konstante samtaler, kan du bytte inn en 3D-avatar som vil bevege seg utelukkende avhengig av vokalkommandoene dine.

Microsoft anslo på slutten av 2021 at de første gjentakelsene av disse avatarene bare ville bevege seg når brukere snakket, men snart forventer selskapet at de skal være i stand til å gjenskape brukernes faktiske ansiktsuttrykk og kroppsbevegelser sett på webkameraene deres.

Selv om en fullstendig liste over funksjoner ikke er inkludert i veikartoppdateringen, hadde Mesh for Teams tidligere gjort kunngjøringer som inkluderte avatarer med justerbare kroppstyper, hudtoner, hårfarger, hårklipp, antrekk og ansiktstrekk.

Microsoft Mesh vil også tilby virtuelle arbeidsområder som kan nås gjennom VR i tillegg til 3D Teams-avatarer, noe som gir eksterne arbeidere inntrykk av at de er i et møterom mens noen snakker foran en PowerPoint-dekk.

For flere oppdateringer, sjekk ut vår siste teknologikategori.