tipsbilk.net

Aqaras kamera E1 har imponerende spesifikasjoner og Apples HomeKit Secure Video

Viktige takeaways

  • Aqara Camera E1 tilbyr 2K-oppløsning, nattsyn og toveiskommunikasjon, noe som gjør det til et funksjonsrikt og rimelig alternativ for hjemmesikkerhet.
  • I motsetning til andre innendørskameraer, gir Aqara Camera E1 gratis kryptert skylagring og muligheten til å lagre videoer lokalt med et microSD-kort eller kompatibel NAS.
  • Med støtte for HomeKit Secure Video og kompatibilitet med Amazon Alexa, Google Home og Apple HomeKit, er Aqara Camera E1 et allsidig og kostnadseffektivt valg.

Sikkerhetskameraer fortsetter å bli enklere å bruke som en del av et større smarthussystem. Og hvis du leter etter et funksjonsfylt alternativ som ikke vil bryte banken, har Aqara avduket et godt valg i Camera E1.

  Gjør billige internasjonale samtaler enklere med disse 10 appene/verktøyene

Aqaras kamera E1: 2K-oppløsning og HomeKit Secure Video

Bildekreditt: Aqara

Aqara har annonsert Camera E1, et innendørskamera med en budsjettvennlig prislapp på $60. Du kan bestille Aqara Camera E1 fra Amazon.

Som skissert i Aqaras pressemeldingtilbyr kameraet et vell av flotte funksjoner som hjelper deg med å holde et øye med hjemmet ditt.

Sammen med 2K-oppløsning kan pan/tilt-kameraet gi en 360-graders titt på plasseringen med et enkelt kamera. Den tilbyr også nattsyn og toveiskommunikasjon ved hjelp av den tilhørende Aqara-appen.

Du kan motta smarte varsler behandlet på enheten som forteller deg når en person blir oppdaget. Appen kan filtrere bevegelseshendelser automatisk, og du kan også starte opptak eller utløse en automatisering når en person oppdages.

  Rett opp Forza Horizon FH5-feil 0x803FB107

I motsetning til andre innendørskameraer, er det flere måter å lagre video på uten å betale ekstra for et abonnement. Tjuefire timer med kryptert skylagring tilbys gratis. Du kan også lagre opptil 512 GB video lokalt med kameraets microSD-kortspor. Video lagret lokalt kan også sikkerhetskopieres til en kompatibel NAS.

En automatisk personvernmodus vil dreie linsen og deaktivere kameraet. Lydopptak fra mikrofonen kan også deaktiveres manuelt eller ved hjelp av en automatisering.

End-to-end-kryptering med Apples HomeKit Secure Video

Bildekreditt: Aqara

Kamera E1 kan brukes med Amazon Alexa, Google Home og Apple HomeKit. Men det er en fin fordel for Apple-fans – støtte for HomeKit Secure Video.

  10 betalte undersøkelsessider for å tjene belønninger på nettet for å dele synspunktene dine

Det er flere fordeler med HomeKit Secure Video. Opptaket er ende-til-ende-kryptert og bruker din eksisterende iCloud+-lagring. Du kan også tilpasse varsler og til og med dra nytte av ansiktsgjenkjenning for å vise nøyaktig hvem kameraet ser.

Bare for å merke seg, en ulempe med HomeKit Secure Video er at den kun støtter 1080p-oppløsning.

Aqaras innendørskamera gir rimelig sjelefred

Uansett hvilken smarthusplattform du bruker, gir Aqara Camera E1 et flott sett med funksjoner i en rimelig pakke. Støtte for HomeKit Secure Video skiller seg også ut for Apple HomeKit-brukere.

x