Automatisk deaktiver iOS 7-alarmer når media spilles av eller strømmen er tilkoblet

Den moderne smarttelefonen har erstattet mange dingser, inkludert, men ikke begrenset til, musikkspilleren, den personlige dagboken, oppgavelisten med penn og papir, den lave skanneren, GPS-navigatoren og den konvensjonelle vekkerklokken. Jeg husker ikke sist jeg så noen sette en alarm på noe annet enn smarttelefonen eller nettbrettet.

Nå kommer iOS «Clock»-appen med god, men grunnleggende alarmfunksjonalitet. Du kan stille inn flere alarmer, angi at de skal gjentas etter en viss periode, gi dem forskjellige etiketter, forskjellige alarmtoner og slå slumre av eller på, men det er lite eller ingen «intelligens» involvert med denne digitale vekkerklokkeappen. Du setter den til å ringe på et bestemt tidspunkt, og den ringer på det bestemte tidspunktet – enkelt og greit. AlarmRestrict7 er en ny tweak tilgjengelig for iOS 7 som tar sikte på å endre det ved å legge til bare en liten bit av smarte til den dumme Alarms-funksjonaliteten. Vi diskuterer det mer detaljert etter hoppet.

  Denne tilpasningen lar deg tilpasse hvordan skjermbilder lagres i iOS [Jailbreak]

Utviklet av Richard Lindsay, lar AlarmRestrict7 deg deaktivere vekkerklokken i situasjoner når:

Strøm er tilkoblet
Strømmen er koblet fra
Bluetooth er tilkoblet
Media spilles av

Disse er ganske begrensede for øyeblikket, men vi håper de vil utvide seg i fremtiden.

Jeg testet AlarmRestrict7 på en iPhone 4S som kjører jailbroken iOS 7.0.4. Jeg satte den til å deaktivere alarmer når media spilte, og det gjorde nettopp det. Mens «Sweet Disposition» spilte i bakgrunnen, ringte ikke alarmen satt til 16:19, og ble automatisk slått av.

Bruken av denne tilpasningen avhenger av hvordan du bruker alarmer. Hvis du bruker dem utelukkende for å våkne og du bor alene, er ideen om å deaktivere alarmer mens musikken spilles fornuftig. Tross alt, hvis du allerede er oppe, hva er vitsen med å ringe alarmen for å våkne?

  Spoiler Shield skjuler spoilere fra Facebook og Twitter på Android, iOS

De andre situasjonene for å deaktivere alarmen ser imidlertid ikke ut til å gi mening for meg. Hvis jeg ønsker å bli vekket kl. 07.00 av iPhonen min, vil jeg at den skal gjøre det, uansett om den lades eller ikke.

Selv kommer jeg ikke til å bruke denne justeringen siden jeg bor sammen med familien min som på det tidspunktet kanskje bruker iPhonen min til å spille av media mens jeg sover på rommet mitt, forutsatt at alarmen vil ringe når det er på tide for meg å våkne .

AlarmRestrict7 er tilgjengelig gratis fra ModMyi repo på Cydia.

  Den populære KMPlayer kommer til Android og iOS; Vi går hands-on

Du kan ha en bruk for AlarmRestrict7 som jeg ikke kunne komme på, så sørg for å gi oss beskjed om det ved å legge igjen en kommentar nedenfor.