tipsbilk.net

De beste alt-i-ett-datamaskinene i 2024

Alt-i-ett-datamaskiner er et flott alternativ for de som ønsker å spare plass, men fortsatt foretrekker noe permanent, og med den større skjermopplevelsen en stasjonær gir sammenlignet med en bærbar datamaskin. AIO-er gir deg også full kontroll over hva slags tastatur og mus du kan bruke, sammen med alle andre typer tilbehør og periferiutstyr, mens alternativene kan være ganske begrensede på en bærbar PC.

Lenovo

Det var en tøff kamp, ​​men resultatene er klare: Lenovo Yoga AIO 9i må være en av de mest avrundede alt-i-ett-datamaskinene som er tilgjengelige. Intel i9-13900H-prosessoren og 16 GB RAM er en kraftig duo som gjør det enkelt å sjonglere flere programmer samtidig, spesielt hvis du jobber hjemmefra. Og med en Gen 4 SSD som kjører showet, er oppstart og lastetider merkbart kortere.

Det du vil elske mest med Lenovo Yoga AIO 9i er hvor komplett en pakke den er. Bortsett fra det inkluderte tastaturet og musen, er det også en innebygd kamera- og mikrofonkombinasjon, samt høyttalere. Det gir et veldig rent og plassvennlig utseende, og gir mer plass til å legge til en ekstra skjerm eller utvide portene med en USB-hub eller dokkingstasjon.

Lenovo Yoga AiO 9i (2023)

Best sammenlagt

Gitt funksjonene og alt som er samlet inni, er Lenovo Yoga AiO 9i en fantastisk pakke. Du har en kraftig Intel-prosessor som kjører showet, en Gen 4 SSD og flere innebygde eksterne enheter som høyttalere, et kamera og en mikrofon.

Fordeler

 • Stor 31,5-tommers 4K-skjerm
 • 13. generasjons Intel-prosessor
 • Godt utvalg av porter, inkludert USB-C
 • Ser ganske bra ut for en AiO

Ulemper

 • Intern lagring er begrenset til 1 TB
 • Ikke egnet for spilling

Lenovo

Enten for å sende e-post, sjekke sosiale medier eller betale skatt, tilbyr Lenovo IdeaCentre AIO 3i mye for en kjempepris. Den kommer pakket med alt du trenger, inkludert periferiutstyr, for å komme i gang.

Lenovo IdeaCentre AIO 3i har et innebygd webkamera for samtaler, to 3W stereohøyttalere for å nyte musikk, og et tastatur og en mus for å komme i gang med en gang. Den har til og med en berøringsskjerm for rask navigering og overføring av filer med letthet.

  Beste tavleverktøy for team med høy ytelse?

Når det gjelder hva som er under panseret, kommer Lenovo IdeaCentre AIO 3i med en 11. generasjons Intel Core i3-1115G4, sammen med Intel UHD-grafikk og 8 GB RAM. Det er langt fra en kraftig PC, men hvis alt du trenger det til er å håndtere sosiale medier, YouTube, streaming og e-poster, kommer det til å slå den ut av parken. Den kommer også med en SSD for en raskere oppstart og et mer responsivt OS.

Lenovo IdeaCentre AIO 3i

Beste budsjett

$489 $600 Spar $111

For å få tilgang til Internett så raskt som mulig, er Lenovo IdeaCentre AIO 3i veien til minst motstand. I tillegg til å være en slank alt-i-ett-PC, kommer den med innebygd kamera og høyttalere og inkluderer til og med tastatur og mus.

Fordeler

 • Valg mellom Intel- og AMD-prosessorer
 • Stor berøringsskjerm
 • Innebygd webkamera og to 3W stereohøyttalere
 • Inkluderer tastatur og mus

Ulemper

 • 8 GB er minimum
 • 256 GB lagringsplass er kanskje ikke nok

Beste alt-i-ett-datamaskin for spill: HP Envy 34

HP

Alt-i-ett stasjonære datamaskiner er vanligvis ikke kjent for spill, men PC-entusiaster vil fortelle deg det samme om bærbare datamaskiner. Det er en nisje, men hvis du leter etter en slank og kraftig alt-i-ett-PC du kan slippe løs på ditt voksende spillbibliotek, vil HP Envy 34-tommers All-in-One Desktop gjøre deg misunnelig.

Det som kommer til å fange oppmerksomheten din er HP Envys massive 34-tommers WUHD-skjerm. Det er widescreen, og den vises i en eksepsjonelt skarp 2160p med naturtro farger. Showet kjører en kraftig NVIDIA GeForce RTX 3060, som fortsatt er en imponerende GPU, 32 GB RAM og en 12. generasjons Intel Core i7-12700. Det gir deg maskinvaren til å skru opp innstillingene i favoritttittelen din uten å forårsake en flaskehals.

CPU-, GPU- og RAM-kombinasjonen er også utmerket for tunge oppgaver som redigering. Enda viktigere, enten det er for jobb eller spill, vil 1TB SSD sikre at lastetidene er svært korte.

  11 Top Move To Earn (M2E) Crypto/Tokens i 2022

HP Envy 34 All-in-One

Best for gaming

Med en NVIDIA GeForce RTX 3060, 32 GB DDR5 RAM og en 12. generasjons Intel Core CPU, er HP Envy 34 All-in-One PC klar til å spille ut av porten. Det er også en passende arbeidsstasjon for kreative, takket være dens massive skjerm og 1TB SSD.

Fordeler

 • Enorm 34-tommers skjerm med 5120×2160 oppløsning
 • 1TB SSD
 • Basen er også en trådløs lader
 • Pakket med webkamera, tastatur og mus

Beste alt-i-ett-datamaskin for produktivitet: Dell Inspiron 7700

Dell

Selv i dag og alder er det fortsatt mye å ha en familie-PC som et sentralt knutepunkt for generell bruk. Det er tilfeldigvis at Dell Inspiron 7700 har maskinvaren til å klare alt dette.

Dell Inspiron 7700 har en 11. generasjons Intel Core i7 med 12 GB DDR4 RAM. I praksis kan du surfe på Internett, nyte YouTube, administrere e-post, lage regneark og streame innhold uten å oppleve forsinkelser. CPU-en har også integrert Intel Iris Xe-grafikk, som sikrer at barn kan spille populære spill som Roblox.

Den starter opp fra en 256 GB M.2 NVMe SSD, noe som betyr at den er klar til bruk i løpet av sekunder. Og for å huse viktige dokumenter og bilder, har du en hel 1TB harddisk. Hvis du trenger mer på veien, kan du til og med bruke USB-portene eller SD-kortleseren på baksiden.

Dell Inspiron 7700

Best for produktivitet

Med 12 GB RAM og en 11. generasjons Intel Core i7 CPU, er Dell Inspiron 7700 den perfekte hjemme-PCen. Den tilbyr en jevn opplevelse for generell bruk, som underholdning, personlig virksomhet og til og med lett spilling.

Fordeler

 • Starter raskt opp takket være en M.2 NVMe SSD
 • Wi-Fi 6
 • Intel Iris Xe Integrated GPU håndterer barnespill som Roblox
 • Flott for generell bruk

Beste alt-i-ett-datamaskin for artister: Apple iMac

eple

Det er ingen hemmelighet at Apple er et populært alternativ blant kreative. Men hvis du trenger noe mer omfattende, er det på tide å oppgradere til Apple iMac. Spesielt denne modellen er utstyrt med Apples M3-prosessor, som du kan pare med 8 GB, 16 GB eller 24 GB RAM.

  Topp 11 personlig brannmur for datamaskiner og mobiltelefoner

På baksiden har du en serie USB 4- og USB 3-porter, som begge dekker basene for tilkobling av eksterne enheter, som tegnebrett og eksterne harddisker og SSD-er.

Den mest fordelaktige funksjonen til Apple iMac er skjermen – en vakker 24-tommers 4,5K Retina-skjerm. Den eksploderer ikke bare med livlige farger, men har også en imponerende pikseltetthet for bedre generell bildekvalitet.

Apple iMac 24-tommers (M3, 2023)

Best for artister

Med en vakker skjerm og en kraftig M3-prosessor er Apple iMac en kreativ drøm. Det spiller ingen rolle hvilken redigering du gjør, fra kunst til musikk; den er bygget for å håndtere alt.

Fordeler

 • Imponerende M3-prosessor
 • Innebygd kamera og mikrofon
 • Alternativer for å sende med mer RAM, lagring og programvare
 • Skjermen er så full av farger og klarhet

FAQ

Spørsmål: Hva er en alt-i-ett-datamaskin (AIO)?

Tenk på en AIO som en kombinasjon av en stasjonær datamaskin og en bærbar datamaskin. I stedet for å ha maskinvaren plassert i et tårn, som du ville gjort med en stasjonær PC, er alt innebygd på baksiden av en skjerm. Den har den kompakte karakteren til en bærbar datamaskin, uten å være bærbar, men med kraften til en stasjonær datamaskin.

Spørsmål: Kan du oppgradere en AIO-datamaskin?

Det varierer, men det er ikke uvanlig at alt-i-ett-datamaskiner har maskinvare loddet til brettet, som RAM. I slike tilfeller vil du ikke kunne oppgradere disse komponentene.

Spørsmål: Hva er bedre, en AIO-stasjonær eller en bærbar datamaskin?

Det kommer an på hva som fungerer best for deg, da begge har sine styrker og svakheter. Hvis du trenger portabilitet, er det mange bærbare datamaskiner som passer dine behov, fra bærbare Windows-maskiner til bærbare spillmaskiner. Ellers vil en AIO klare seg fint hvis du vil ha noe litt mer kompakt, men med fordelene til en stasjonær datamaskin.

Spørsmål: Har AIO-datamaskiner en tendens til å overopphetes?

Nei, ikke normalt. Med all den maskinvaren på en trang plass, er AIO-datamaskiner designet for å unngå overoppheting, omtrent på samme måte som en bærbar datamaskin. Når det er sagt, er det ingen tvil om at et tradisjonelt tårn er merkbart bedre til å holde seg kjølig enn en alt-i-ett-PC.

x