Bransjens første bærbare datamaskin drevet av Intel Core Ultra 7-prosessoren

De beste og nyeste teknologiene, dingsene og smarte enhetene avdukes av ledende teknologiselskaper på Mobile World Congress (MWC) 2024, som arrangeres i Barcelona fra 26. – 29. februar 2024. Et enestående produkt som ble vist frem i år var TECNOs Megabook T16 Pro 2024 Ultra laptop, som kombinerer de nyeste Intel-prosessorene, klassens beste AI-opplevelse, kraftfull ytelse og bransjeledende batterilevetid.

TECNO er ​​et globalt innovativt teknologimerke med virksomhet i over 70 land over hele verden. Megabook T16 Pro 2024 Ultra er utviklet i tråd med merkevarens essens av «Stop At Nothing», som er TECNOs forpliktelse til å låse opp de beste og nyeste teknologiene for fremtidsrettede individer, og inspirere dem til å aldri slutte å forfølge sine mål og deres visjon. for den beste fremtiden.

  Slik tilbakestiller du passordet for skjermtid på iPhone, iPad og Mac

En kraftfull utøver med eksepsjonelle AI-egenskaper for profesjonelle

Med AI utbredt i alle aspekter av livene våre, er Megabook T16 Pro 2024 laget for å integrere AI-industriapplikasjoner i folks hverdag. Megabooks innebygde PC Manager fungerer med Intel Core Ultra CPU og NPU for å øke produktiviteten samtidig som brukerens personvern og fleksibilitet opprettholdes. Som bruker vil du kunne oppnå AI Image, AI Conference, PC Cloning og System Optimization etc. i driftslokalisering. Megabook T16 Pro 2024 Ultra støtter også Windows 11-systemet med Microsoft Copilot.

Megabook T16 Pro 2024 Ultra kommer med mulighet for Intel Core Ultra 7- og Ultra 5-prosessorer, opptil 32 GB LPddr5 RAM og 1 TB PCIE 4.0 SSD-lagring. Du kan utføre de mest utfordrende oppgavene dine med letthet, takket være den ultraklare 2,5K-oppløsningen, ultragrenseløse 16-tommers skjermen med 100 % RGB-farge og 400 nits lysstyrke.

  Bambuspapir går endelig på flere plattformer og vi tok det på tur

Stilig, elegant, kompakt og lett, Megabook T16 Pro 2024 Ultra er en pålitelig arbeidsledsager for forretningsfolk og kreative fagfolk. Dessuten vil dets bransjeledende 99,99Wh store batteri gi en uavbrutt 20,5-timers bruk. I tillegg vil 100W hurtigladeren få deg i gang på kort tid.

Med flere porter for forbedret tilkobling og et 2MP 1080 HP-kamera, er TECNO Megabook T16 Pro 2024 Ultra bygget for å møte kravene til moderne spill, produktivitet og innholdsskaping, spesielt med AI.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.

  11 React Chart-biblioteker for iøynefallende grafer og diagrammer