Komfortabel, men trenger seriøst arbeid

Viktige takeaways

  • Circular Ring Slim har en slank design med solid konstruksjon, men kan ta opp riper under daglig bruk.
  • Enheten krever opptil 5 dagers batterilevetid, men forskjellige batterimoduser kan hindre nøyaktigheten og brukervennligheten.
  • Den smarte ringen tilbyr anstendig nøyaktighet for sporing av aktivitet og søvn, men kan ha tilkoblingsproblemer og generere for mange varsler.

De Sirkulær Ring Slank er en smart ring som sporer nesten like mye som en smartklokke, men som passer inn i den slanke pakken til en ring. Den har opptil fem dager med batteri, tilpassbare sporingsmålinger, treningsforslag, søvnanalyse og mer i en ringstørrelsespakke – noe som unektelig er kult når det gjelder teknologi.

Jeg har brukt mer enn en måned på å bruke Circular Ring Slim daglig. Selv om det er noen grunner til at du kan vurdere å legge den til helsesporingsmaskinvaren din, er det langt flere grunner til at du bør unngå dette underbakte produktet.

Sirkulær Ring Slank

The Circular Ring Slim pakker massevis av teknologi inn i en pakke i ringstørrelse, slik at du kan spore vitals, aktiviteter og mer. Den er komfortabel, kommer i en rekke størrelser og ser grei nok ut. Circular-appen gir haugevis av data og innsikt i helse, trening og søvn, men den er litt rotete. Videre kan problemer med batterilevetid og tilkobling gjøre bruken av Circular Ring Slim problematisk.

Brand Circular

Pulsmåler Ja

Varslingsstøtte Ja

Batterilevetid Opptil 5 dager

Sensorer Akselerometer, temperatur, PPG og mer

Vannbestandig IPX8, men anbefales ikke å bruke til svømming

Ringstørrelse 6-13

Farge svart

Treningsdeteksjon Ja

Treningsmoduser nr

Fordeler

  • Komfortabel, grei stil
  • Sporingsfunksjoner for det meste nøyaktige
  • Lett design

Ulemper

  • Riper lett
  • Batterilevetiden er ikke bra
  • Tilkoblingsproblemer
  • Fastvareproblemer

En nedslanket, solid design fullpakket med teknologi

Jeg tar forbehold om all denne anmeldelsen ved å si at jeg ikke har de største hendene. Der, jeg har sagt det.

Likevel, selv om Circular Ring Slim er andre generasjon, er den fortsatt litt tykk i størrelsen. I det minste er det for meg, spesielt sammenlignet med bryllupsbåndet mitt, som er veldig slankt. Likevel må Circular Ring Slim skjule sitt omfattende utvalg av teknologi et sted. Med tanke på at Ring Slim bare veier 2g og bare er 2,2 mm tykk, er det et flott stykke ingeniørkunst.

Den kommer i standard ringstørrelser 6-13, som du velger under kjøpsprosessen. Men hvis du er usikker på ringstørrelsen din, kan du bruke den Sirkulær størrelsessett for å finne ut størrelsen din. Jeg størrelsen min opp som en 9, som er omtrent det samme som gifteringen min, men den ble litt stor.

  Slik rengjør du din skitne iPhone: En trinn-for-trinn-guide

Gavin Phillips / MakeUseOf

På undersiden av ringen er et større, flatere fremspring som huser batteriet og andre sensorer. Igjen, når du vurderer størrelsen på maskinvaren vi snakker om her, er det lille området dedikert til batteriet og annen teknologi helt greit.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Ring Slim er kun tilgjengelig i svart. Selv om rundskrivet hevder at Ring Slim ble «smidd i Mordor», regner jeg med at det hele sannsynligvis ble konstruert i Frankrike, der Circular er basert. Det forringer imidlertid ikke dets «medisinske kvalitet ikke-allergene, ikke-metalliske og komfortable indre materiale», som er en ultrasterk harpiks, og eksteriørets mattsvarte aluminium og karbonfiberlegering.

Kombinasjonen er sterk. Circular Ring Slim føles aldri som om den vil bøye seg eller bøye seg, og det har ikke vært et øyeblikk under min bruk hvor det føltes som om ringen ville bli skadet. Alt i alt føles det ekstremt godt bygget.

Det jeg ikke var så fornøyd med var antallet riper og sjetonger som Circular Ring Slim fanget over en kort periode. Estetisk sett plager ikke disse små flekkene meg, men jeg forventer at aluminium- og karbonfiberbelegget holder opp til større trykk. Ripene har alle kommet fra vanlig daglig bruk; Jeg er ikke ute og klatrer hver dag eller kjører parkour-linjer.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Jeg har brukt ringen en stund, og tydeligvis vil den ta noen riper her og der. Men jeg er bekymret for hvordan Ring Slim kan se ut om flere måneder, spesielt når sommeren starter, og jeg er på stranden og mer utendørs generelt.

Begrenset batterilevetid og tilkobling kan være vanskelig

Rundskrivet sier at Ring Slim kan vare opptil fem dager på en enkelt lading. Jeg fant ikke dette nøyaktig i noen av de to batterimodusene, Performance og Eco.

Å bytte ringen til Eco-modus muliggjorde definitivt ekstra batterilevetid ved å redusere samplingsfrekvensen for de forskjellige sensorene og deaktivere informasjon om søvnstadiet. Søvnsporing er en av hovedgrunnene til at jeg bruker smartteknologi, så det er ikke spesielt nyttig å måtte slå av dette for å sikre at Ring Slim-batteriet varer i mer enn 36-48 timer.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Jada, du kan bytte mellom modusene, men det er ikke spesielt nyttig når du bare vil stille inn og glemme. Selvfølgelig er svaret å huske å lade oftere, og Ring Slim-smarttelefonappen (mer om dette om et øyeblikk) sender batterivarsler som minner deg om å lade.

Som du kanskje forventer, kobler du til Ring Slim ved hjelp av Bluetooth. Tilkoblingsprosessen er enkel nok, men det er problemer rundt tilkobling når du først er i gang.

  Hva er en HDCP-feil og hvordan kan du komme deg rundt den?

Gavin Phillips / MakeUseOf

For eksempel, ved et par anledninger, kunne jeg ikke få ringen til å koble til smarttelefonen min. Ring Slim ville ikke registrere seg i appen eller koble til på flere dager og bare koblet til igjen etter å ha stått på laderen i timevis av gangen. Jeg måtte slette Ring Slim hver gang, og deretter starte registreringsprosessen på nytt, og mistet massevis av sporingsdata. Selv om Ring Slim er ment å holde data i opptil 20 dager før synkronisering, tvang det faktum at den ikke ville koble seg til under noen tilstand meg til å miste data.

På vurderingstidspunktet har Circular Ring Slim sittet på ladeholderen i flere dager uten å svare. Jeg kan ikke tilbakestille den til fabrikkstandard fordi den ikke kobles til telefonen min, og en oppdatering har tilsynelatende ødelagt den haptiske vibrasjonsfunksjonen, så jeg aner ikke om den reagerer på inngangene mine. Det er bare ikke veldig bra.

Anstendig sporingsnøyaktighet, men noen unøyaktigheter

Selvfølgelig er hovedgrunnen til å bruke en smart ring for å spore livsviktene dine, for eksempel søvn, kondisjon, hjerte og mer. Circular Ring Slim sporer puls, pustefrekvens, temperatur, oksygennivå i blodet, aktivitet, søvn og mer. Det er en lignende rekkevidde som andre smarte ringer (og andre smarte sporingsenheter).

Gavin Phillips / MakeUseOf

Når du begynner å bruke Circular Ring Slim, må du vente i hele 14 dager før kalibreringsperioden er fullført. Det høres ut som lenge, men alle smartringer har en kalibreringsperiode for å muliggjøre nøyaktige målinger og tilbakemeldinger. I løpet av denne kalibreringsperioden lærer Ring Slim and Circulars AI-verktøy, Kira, alt om deg og forbereder seg på å gi deg skreddersydde råd.

For å holde oversikt over nøyaktigheten til Circular Ring Slim, har jeg sammenlignet dataene med en Amazfit Balance-smartklokke. For det meste stemmer målingene omtrent, men jeg la også merke til noen store avvik, spesielt angående trinnsporing.

Jeg så forskjeller på tusenvis av trinn mellom klokken min og Ring Slim. Nå er jeg ikke sikker på om det er på grunn av teknologien eller andre faktorer som at jeg trykker på tastaturet hele dagen eller banker på rattet mens jeg kjører, men det var ofte en stor forskjell.

Når det er sagt, var søvnsporingsdataene mellom Amazfit Balance og Circular Ring Slim stort sett nøyaktige, noe som er positivt.

Datasporingen for aktivitetene dine er også nettopp det: sporing. Det er nyttig, men du har ikke de samme dybdedataene som du får med andre smartenheter. Det vil måle skrittene dine generelt, men det er frustrerende uten en spesifikk innstilling for sporing av trening.

  Topp 12 MS Office 365-alternativer du bør vurdere

Enkel å bruke app med for mange varsler

Circular-appen er enkel nok å bruke, med et grensesnitt fylt med – du gjettet det – sirkler! Siden Ring Slim ikke har noe grensesnitt, vil du tilbringe en anstendig tid her.

Det er sporingssirkler for vekkerklokken din (som også vibrerer ringen), søvnanalyse, energianalyse, livemåling og stressnivåer, med andre alternativer også tilgjengelige, som medisinpåminnelse. Under de sirkulære menyene kan du enkelt bytte mellom datamoduser og se på enkelte datatyper, for eksempel trinn, daglige cardio-punkter og så videre.

Det er et brukervennlig grensesnitt, men det er ikke det beste, siden det kan begynne å føles rotete når varslene og forslagene begynner å rulle inn. Du kan slå av noen av disse, men når Kira kommer i gang, vil forslagene angående hva du burde gjøre eller hvordan du kan justere oppførselen din.

På det er antallet generelle varsler fra Circular for høyt, spesielt siden de er repeterende. Å minne meg på at det er et bestemt tidspunkt for meg å drikke koffein på samme tid hver dag var irriterende, spesielt siden jeg ikke drikker kaffe og jeg spiser en jevn strøm av te gjennom dagen. Så, repeterende og meningsløst; den vinnende kombinasjonen.

Circular Ring Slim: God idé, men trenger arbeid

Det er en vanskelig tid for Sirkulær Ring Slank. Det var ikke den første smarte ringen på markedet, og den blir nå fanget opp av nye utgivelser, som Samsung Galaxy Ring, i tillegg til å konkurrere med ledende alternativer som Oura Ring 3.

Selv med støtte fra tidligere F1-fører Romain Grosjean, har jeg funnet problemer i løpet av tiden min med Circular Ring Slim.

Det er mange positive sider ved Circular Ring Slim. Den er behagelig, sitter godt og ser ganske bra ut. Mens sporingen av aktiviteter kan være litt mer dyptgående, er søvnsporing og andre kondisjonsmålinger nøyaktige. I tillegg kan Circular-appen bruke litt arbeid og effektivisering, men den er enkel å bruke og har plass til å vokse.

På den annen side har tilkoblingsproblemene jeg opplevde gjort det vanskelig å bruke Ring Slim, og du håper at belegget vil være mer ripebestandig. Som sagt venter jeg fortsatt på at Ring Slim skal komme til live igjen, uten å vite om den er død eller ikke.

Forhandler for $ 275, er det vanskelig å anbefale Circular Ring Slim til andre enn de mest ivrige tilhengerne av smart teknologi som vil prøve alt og alt.

Sirkulær Ring Slank

The Circular Ring Slim pakker massevis av teknologi inn i en pakke i ringstørrelse, slik at du kan spore vitals, aktiviteter og mer. Den er komfortabel, kommer i en rekke størrelser og ser grei nok ut. Circular-appen gir haugevis av data og innsikt i helse, trening og søvn, men den er litt rotete. Videre kan problemer med batterilevetid og tilkobling gjøre bruken av Circular Ring Slim problematisk.