Bruk bevegelser for å ringe, sende SMS, IM, e-post og mer på Android

Tidligere har vi dekket massevis av kontaktadministrasjonsapper for Android inkludert Go Contacts, Hoiio Live og Contact Analyzer, bare for å nevne noen. Fordelen med å bruke tredjeparts kontaktadministratorer fremfor den opprinnelige løsningen er vanligvis at de gir brukerne noen tilleggsfunksjoner som ikke finnes i aksjetilbudet. PureContact er en slik løsning designet for å la brukere enkelt sende tekstmeldinger og e-poster eller ringe ved å få tilgang til en rekke apper, inkludert Whatsapp, Viber etc., under ett tak, ved å bruke enkle hurtigvalgbevegelser som også er programmerbare etter din smak. Detaljer etter hoppet.

PureContacts navigering er superenkel takket være det enkle, enkle brukergrensesnittet som er fritt for påtrengende funksjoner som kan forvirre deg. Når den er lansert, leder PureContact deg gjennom en kort instruksjonsveiviser for å gjøre deg kjent med hvordan det fungerer. Appen har i utgangspunktet flere programmerbare bevegelser for å utføre forskjellige handlinger. Hvis du for eksempel trykker og holder fingeren på et tomt område på startskjermen, kan du sette inn nye hurtigvalgkontakter. På samme måte kan du ved å trykke og holde over et eksisterende hurtigvalg redigere den tilhørende kontaktinformasjonen, for eksempel å gi nytt navn til eller slette det valgte elementet, og endre nummeret, bildet eller e-postadressen osv.

Når du oppretter et nytt kortnummer, importerer PureContact alle dataene som er koblet til det valgte elementet fra standard kontaktdatabase, inkludert bilde, navn, nummer, e-postadresse og andre detaljer. Når du har fylt ut kontaktlisten, kan du bruke hvilken som helst av de støttede bevegelsene til å utføre en spesifikk handling. Du må imidlertid først konfigurere disse bevegelsene fra skjermbildet Innstillinger.

Du kan for eksempel tilordne venstre sveipebevegelse på et hurtigvalg for å åpne en ny tekstmelding eller sende en e-post. På samme måte kan du bruke en sveip oppover fra bunnen for å ringe til den kontakten, eller en sveip mot høyre for å sende en melding via Viber, WhatsApp eller lagermeldingsappen. Hver gest kan programmeres individuelt fra innstillingsskjermen. Du kan også deaktivere en gest ved å velge «Ingenting» fra handlingslisten. Jo flere gesttyper du vil ha om bord, jo lettere vil du være i stand til å utføre flere handlinger. Innstillinger-skjermen lar deg også bytte PureContacts tema mellom Pure og Dark.

Appen har også en betalt variant dubebd PureContact+ som har tilleggsfunksjoner. Nedlastingslenker for begge versjonene er gitt nedenfor.

Installer PureContact fra Play Store (Gratis)

Installer PureContact+ fra Play Store (Betalt)