Ta, rediger og merk skjermbilder på Android med Ashampoo Snap

Folk elsker å ta skjermbilder på Android-enhetene sine, det være seg for å vise frem startskjermoppsettet på DeviantART og MyColorScreen, søke teknisk støtte hos samfunn som XDA-Developers, eller skrive appanmeldelser som oss. Men det er tider når du trenger å gjøre noen endringer i det originale bildet før du deler det på nettet. Hvis du ikke vil bruke noen komplekse redigeringsverktøy til formålet, så har Ashampoo det rette verktøyet for deg i deres nye Ashampoo Snap-app for Android. Ved å bruke denne anstendig utformede appen kan du enkelt ta skjermbilder og kommentere dem med en gang på den enkleste måten. Den kraftige innebygde bilderedigereren lar deg legge til former, uttrykksikoner, utklipp, tekster, piler osv. til bildet, og dele det via Androids native delingsalternativ.

Snaps brukergrensesnitt er ganske enkelt, og prosessen for å fange og redigere skjermbilder mens du er på farten er like enkel. Slik fungerer det.

For å begynne, bare ta skjermbildet som du vanligvis gjør (Power + Volum ned gjør jobben på de fleste enheter). Bildet eksporteres deretter automatisk til Snaps redigeringsarbeidsområde, der enkle bevegelser som å knipe og dra lar deg zoome eller flytte bildet slik du trenger.

Du kan også alternativt importere bildet direkte fra Galleriet, eller ta det med enhetens kamera. På forhåndsvisningsskjermen for bilder lar Snap deg justere bildet på en rekke måter. For å få frem de tilgjengelige redigeringsalternativene, må du først trykke på den lille pilknappen nederst til venstre.

Minisidepanelet som dukker opp har ulike redigeringsalternativer som å legge til former som sirkler, firkanter eller linjer, markør- og blyantverktøy for å fremheve eller tegne noe, uttrykksikoner og tekstbokser. Et bilde kan også beskjæres til en egendefinert størrelse, og Snap lar deg raskt tilbakestille eventuelle endringer via Angre-knappen.

Du kan lagre utdatafilen i enten JPEG- eller PNG-format. Kvalitetsparametere for begge disse støttede formatene kan kontrolleres fra innstillingsskjermen, som også lar deg bytte Snaps vedvarende ikon i varslingslinjen, sende bruksdata til utviklerne for forbedringer i fremtidige oppdateringer, og automatisk importere alle tatt skjermbilder til Snaps redigering grensesnitt.

Gratisversjonen av Snap har annonser, selv om en Pro-oppgradering i appen ikke bare gjør den fri for reklame, men legger også til ekstra funksjonalitet som bildeskalering, muligheten til å laste opp bilde til AshWeb og mer utklipp og former.

Installer Ashampoo Snap fra Play Store