Tilpass ikonoppsett i iOS 7-mapper med FolderEnhancer

Rett etter utgivelsen av iOS 7 dekket vi en metode som utnyttet en feil funnet i den oppdaterte fastvaren for å la brukere lage mapper i mapper på iPhone. Denne funksjonen minner ganske mye om den berømte jailbreak-tweaken kalt FolderEnhancer, som brakte konseptet med nestede mapper til live på eldre versjoner av iOS. Mens iOS 7 forbedret mange aspekter ved mapper, ga den fortsatt ikke nestede mapper og muligheten til å tilpasse ikonoppsettet til blandingen. Dette er grunnen til at FolderEnhancer for iOS 7 fortsatt er en relevant utgivelse, siden den lar brukere lage mapper på flere nivåer på iOS-enhetene sine, og kan også brukes til å endre antall ikoner som vises i hver rad og kolonne med mapper. Ulike aspekter av mapperelaterte animasjoner i iOS 7 kan også kontrolleres via tweaken, og du kan til og med endre oppførselen til mapper når en app har blitt lansert.

  Sjekk Jailbreak-kvalifisering og finn Jailbreak-verktøy for iOS-enheten din

For å lage nestede mapper, start en hvilken som helst mappe på enheten din og dra et appikon over en annen, akkurat slik mapper opprettes på startskjermen. Undermappene kan gis navn etter eget valg, og startskjermen gir en miniatyrisert visning av alle de nestede mappene.

FolderEnhancer må konfigureres gjennom Innstillinger-menyen. De tilbudte alternativene er ikke for kompliserte, og kan forstås ganske enkelt. «Effekt»-delen lar deg bytte standard mappeanimasjon. Det andre alternativet i denne delen lar brukere beholde bakgrunnsbildet statisk i bakgrunnen av en mappe når den har blitt åpnet.

Den andre delen av FolderEnhancer-innstillingene omhandler lukking av mapper. Siden den største funksjonen som tilbys av denne tweaken er nestede mapper, kan ting bli litt hektisk hvis du raskt vil komme tilbake til springbrettet og avslutte alle mapper. Dette potensielle problemet håndteres av FolderEnhancer ved automatisk å lukke mapper når en app startes, eller når brukeren trykker på Hjem-knappen.

  Still inn iOS-tastaturet til å endre farge basert på appen du bruker

For å endre ikonoppsettet i mapper, velg antall rader og kolonner du vil ha plass til der. Etter å ha tatt dette valget, må enheten gå gjennom en respring før endringene blir synlige. FolderEnhancer viser muligheten til å gjenopprette automatisk etter hver endring.

FolderEnhancer for iOS 7 koster $0,99 og er tilgjengelig i BigBoss-repoen til Cydia-butikken. I en begrenset periode, hvis du kjøper den klassiske versjonen av tweaken (for eldre iOS-versjoner), blir iOS 7-varianten tilgjengelig gratis. Så skynd deg og hent den siste iterasjonen av FolderEnhancer akkurat nå, spesielt hvis du er en eksisterende bruker.

  Slik får du dynamisk iTunes-lignende bakgrunnsfarge i iOS 7 Music App