Bruker Tracfone minutter på Wi-Fi?

Tracfone (eller TracFone) er et amerikansk selskap som tilbyr mobiltelefoner til rabatterte priser fra forskjellige kjente merker, som Apple, Google, OnePlus osv. Det tilbyr også SIM-kort eller e-SIM som tilbys av tre store nettverksleverandører i USA, som AT&T, Verizon og T-Mobile. Du trenger ikke å kjøpe et operatørabonnement separat hvis du kjøper telefoner fra Tracfone-nettstedet. Telefonen din leveres med et SIM-kort installert sammen med den aktiverte tjenesten du valgte under kjøp. Og alt dette får du til en svært rabattert pris. Tracfone-operatørplaner støtter Wi-Fi-anrop. Og hvis du vil bruke Wi-Fi for å ringe, må du sørge for at du kjøper en smarttelefon som støtter Wi-Fi-anrop i utgangspunktet. Hvis du er noen som eier et Tracfone-abonnement og ønsker å vite hvordan Wi-Fi-samtaler fungerer på Tracfone og på hvilket grunnlag Tracfone wifi-samtaler belastes, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Det vil hjelpe deg å forstå om Tracfone bruker minutter på Wi-Fi og hvordan du aktiverer Wi-Fi-anrop på Tracfone. Du vil også lære om Tracfone Wi-Fi-samtaler er gratis, og hvorfor teller Tracfone Wi-Fi-samtaler mot minutter.

Bruker Tracfone minutter på Wi-Fi?

Tracfones flotte ting er at planene de tilbyr er kontraktsfrie og har en rekke telefoner å velge mellom. Deres dekning er over hele USA og tilbyr internasjonal nettverksstøtte. Hvis du ikke har kjøpt telefonene fra Tracfone, kan du fortsatt velge operatørplanene deres på nettstedet deres. Du vil få vite om Tracfone bruker minutter på Wi-Fi lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Er Tracfone Wi-Fi-samtaler gratis?

Ja, Tracfone Wi-Fi-samtaler er gratis. Wi-Fi-samtaler er helt gratis på alle nettverk i verden. Tracfone tar ikke noen form for ekstra gebyr for det. For å kunne bruke Wi-Fi-anrop må telefonen din ha støtte for det. Og hvis den har støtte, sørg for å aktivere den fra telefonens nettverksinnstillinger. For å ringe fra telefonen din med Wi-Fi, må telefonen ha en aktiv nettverksplan. ellers vil du ikke kunne foreta et Wi-Fi-anrop. Siden det ikke er noen ekstra kostnader for Wi-Fi-samtaler, slik at du kan snakke med hvem som helst uten å bekymre deg for å få taletiden fratrukket. Hvis du leser mer, vil du få vite om Tracfone bruker minutter på Wi-Fi eller ikke.

  12 beste søkeløsninger for netthandel og store nettsteder

Fungerer Tracfone kun på Wi-Fi?

Nei, Tracfone fungerer ikke bare på Wi-Fi; det kan også fungere på mobiltjenester. Selv om du ikke har noen plan på telefonen din, kan du fortsatt bruke Wi-Fi til å laste ned apper, se videoer og filmer, surfe på nettet og gjøre noe annet arbeid som kan gjøres med internett, men telefonen din må aktiveres. Nesten alle ting kan gjøres over Wi-Fi, men når du ikke er koblet til Wi-Fi, må du bruke mobiltjenesten til å ringe, sende tekstmeldinger til noen og bruke internett. For å gjøre alt dette, må telefonen din ha et mobilabonnement aktivt.

Bruker Tracfone minutter på Wi-Fi?

Ja, Tracfone bruker minutter på Wi-Fi, men du trenger ikke å bekymre deg for disse minuttene som er trukket fra planen din. Fordi planen du kjøper fra Tracfone har 1000 plussminutter for å ringe. Og for en normal person eller noen er det nesten umulig å bruke disse minuttene opp på en måned. Du kan fortsatt kjøpe noen minutter til hvis du brukte opp minuttene dine. Wi-Fi-samtaler er fortsatt gratis på Tracfone-planer, men de trekker bare minutter fra planen din mens du ringer fra enten Wi-Fi eller bruker mobiltjeneste i stedet for å gi deg nok taleminutter som du ikke lett kan bruke opp på en måned. Nå vet du om Tracfone bruker minutter på Wi-Fi eller ikke.

Bruker Wi-Fi-anrop Tracfone-minutter?

Ja, Wi-Fi-anrop bruker Tracfone-minutter. Tracfone-minuttene på Wi-Fi-anrop trekkes fra akkurat som den vanlige telefonsamtalen du ringer fra telefonen. For å foreta et anrop med Wi-Fi på Tracfone-abonnementet, må enheten din være aktivert, og den skal støtte funksjonen for Wi-Fi-anrop.

  Hvordan gjøre streaming av Disney+ enklere ved å bruke tastatursnarveier

Når du bruker den vanlige telefonoppringingsapplikasjonen til å ringe over Wi-Fi, vil dine Tracfone-minutter bli trukket fra. Men hvis du vil lagre dem, må du bruke apper som Google Meet og Hva skjer som lar deg ringe over internett slik at Tracfone-minuttene dine ikke blir trukket.

Bruker Tracfone minutter for innkommende anrop?

Ja, Tracfone bruker minutter for innkommende anrop også. Tracfone trekker minutter på utgående og innkommende anrop, som inkluderer venting på anrop, anrop over WiFi, samtidige anrop, anrop til gratisnumre, telefonsvarer og anrop til kundeservice. 911 er det eneste nummeret som TracFone-minuttene ikke trekkes fra fordi det er et nødnummer. Og selv om du ikke har noen aktiv plan på telefonen din, kan du fortsatt ringe 911. Hvis det er noe problem med samtalen, som at samtalen avbrytes, og du opplever et dårlig nettverksproblem, vil TracFone minutter vil ikke bli refundert og vil bli belastet, da de belastes når samtalene dine er helt i orden.

Kan du bruke en Tracfone med bare Wi-Fi?

Ja, du kan bruke en Tracfone med Wi-Fi til og med mindre du er koblet til det nettverket. Du vil bare kunne bruke telefonen når du er koblet til Wi-Fi. Så snart nettverket kobles fra, vil du ikke kunne få tilgang til internett, ringe eller sende en tekstmelding til noen. Ettersom telefonen din er koblet til Wi-Fi, vil du kunne ringe over Wi-Fi, bruke internett og bruke meldingsfunksjonen. Det er bedre å ha et mobilabonnement på telefonen hvis du går et sted der Wi-Fi-nettverket ikke kan nå noen. Og i det øyeblikket kan du bruke telefonen til å ringe, sende tekstmeldinger og bruke internett.

Hvorfor teller Tracfone Wi-Fi-anrop mot minutter?

Tracfone Wi-Fi-anrop kan brukes selv når mobilnettverket ditt ikke svarer eller har vært ute på grunn av vedlikehold. Tracfone teller mot minutter for Wi-Fi-anrop for å holde brukerne koblet til tjenesten deres og for å hjelpe brukerne selv når de ikke er koblet til sine Wi-Fi-nettverk. Tracfone belaster brukerne sine noen minutter, men planene de tilbyr kommer med nok ringeminutter til at en vanlig bruker ikke vil kunne bruke opp på en måned, og selv om du bruker opp alle minuttene, kan du kjøpe dem igjen fra Tracfone. Dette er grunnen til at Tracfone Wi-Fi-anrop teller mot minutter.

  8 beste brevpapirprodusenter for merkevarebygging av virksomheten din

Hvordan trekkes Tracfone-minutter?

Tracfone minutter trekkes på alle samtaletyper, enten det er innkommende eller utgående.

  • Minutter trekkes fra i hele enhetsintervaller, og de delvise minuttene rundes opp til neste minutt.
  • Tracfone trekker minutter basert på minuttene du var på vakt, og det gis ingen kreditter for samtalene som blir avbrutt.
  • Hvis du bruker en funksjonstelefon, vil du bli belastet minutter for å ringe både innkommende og utgående for bruk av tekstmeldinger og tilgang til Tracfone Mobile Web.

Hvordan aktivere Wi-Fi-anrop på Tracfone?

For å vite hvordan du aktiverer Wi-Fi-anrop på Tracfone, følg disse trinnene:

Merk: Kontroller at enheten din støtter Wi-Fi-anrop, og at du har et aktivert Tracfone SIM-kort.

Alternativ I: Aktiver Wi-Fi-anrop på iPhone

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

2. I Innstillinger-menyen trykker du på Telefon alternativ.

3. Trykk på alternativet Wi-Fi-anrop.

4. Slå på bryteren for Wi-Fi-anrop på denne iPhone-alternativet.

5. Trykk på Aktiver for å aktivere Wi-Fi-anrop på iPhone.

Alternativ II: Aktiver Wi-Fi-anrop på Android

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

1. Trekk ned Hurtiginnstillinger-panelet fra toppen av skjermen.

2. Trykk på alternativet Wi-Fi-anrop for å aktivere det.

***

Vi håper du har lært om Tracfone bruker minutter på Wi-Fi og aktiverer Wi-Fi-anrop på Tracfone. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x