Hvor lenge varer Tinder Shadowban?

Tinder er en veldig populær dating- og matchmaking-app av denne generasjonen. Flere mennesker liker funksjonene i appen og finner til og med livspartnerne sine der. For alle de nye eller gamle brukerne, svarer denne artikkelen på alle de ofte stilte spørsmålene, som hva betyr det når du er shadowbanned og hva betyr det hvis du plutselig ikke får noen treff på Tinder. Les artikkelen til slutten for å finne ut hvor lenge Tinder shadowban varer og hvordan du fikser shadowban på Tinder. Kos deg med lesingen!

Hvor lenge varer Tinder Shadowban?

Du vil få vite hvor lenge Tinder shadowban varer videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva betyr det når du er Shadowbanned?

Shadowban kan defineres som å skjule eller begrense en brukers innhold uten deres samtykke eller varsel. Dette skjer når en bruker bryter fellesskapets retningslinjer eller legger ut upassende innhold.

Er det vanlig å få ingen treff på Tinder?

Ja, det er vanlig å ikke få noen treff på Tinder, da det er en algoritme for at brukerne skal bli matchet. Noen ganger, hvis du ikke blir matchet, må du vente en stund og oppdatere profilen din for å gjøre den mer interessant.

  Slik sikkerhetskopierer du Kindle-høydepunkter og -notater

Hvorfor får du plutselig ingen treff på Tinder?

Som nevnt før, er det en spesifikk algoritme på Tinder for å få deg matchet med andre brukere. Nye tinder-kontoer får mer oppmerksomhet og fokus, og det kan være grunnen til at du ikke får noen treff på Tinder. Du må oppdatere profilen din for å se om det hjelper deg å få flere treff.

Hvordan vet du om du er Shadowbanned på Tinder?

Det er mange måter å vite om du er Shadowbanned på Tinder. Du vil legge merke til endringer i kontoen din og din vanlige appbruk. Her er en liste over noen av disse endringene du kan oppleve.

  • Du sveiper aktivt, men blir fortsatt ikke matchet.
  • Du kan ha lagt ut noe upassende eller nylig mottatt en advarsel.
  • Profilen din får ikke oppmerksomhet eller svar fra de andre brukerne.

Hvor lenge varer Tinder Shadowban?

Tinder shadowban omtales som å fjerne kontoen din på plattformen. I tillegg resulterer et shadowban på Tinder i kontooppsigelse, noe som betyr at du må vente mange måneder for å sjekke om kontoen din fortsatt fungerer, ellers vil du bare ha valget mellom å slette Tinder-kontoen din. Shadowban vil dermed forbli i kraft til Tinder-kontoen din er endelig slettet.

Er Tinder Shadowban permanent?

Ja, Tinder shadowban er permanent. Hvis kontoen din har blitt sperret av en eller annen grunn, kan du ikke få den tilbake før du sletter den og lager en ny.

  Hva er konseptkart og hvordan lage et?

Hvordan fikser du Shadowban på Tinder?

For å fikse Shadowban på Tinder, er det eneste alternativet du har å slette kontoen din og opprette en ny. Dette vil fikse shadowban på profilen din og lar deg gå tilbake til arenaen.

Trinn I: Slett Tinder-konto

1. Start Tinder-appen på enheten din.

2. Trykk på profilikonet ditt.

3. Trykk på INNSTILLINGER.

4. Trykk på Slett konto.

5. Trykk på Slett min konto >.

Merk: Du kan også trykke på PAUSE MIN KONTO for å sette kontoen din på pause i stedet for å slette den.

6. Velg ønsket årsak for sletting av kontoen din.

7. Trykk på SLETT MIN KONTO.

Les denne artikkelen fra starten for å finne ut hvor lenge Tinder shadowban varer.

Trinn II: Opprett ny Tinder-konto

1. Besøk Tinders nettsted på skrivebordsnettleseren for å opprette en ny konto på den.

2. Klikk på Opprett konto.

3. Logg på med Google- eller Facebook-kontoen din eller med telefonnummeret ditt.

4. Klikk på VERIFY og fullfør bekreftelsesprosessen.

5. Skriv inn mobilnummeret ditt og klikk på Fortsett.

6. Skriv inn bekreftelseskoden sendt til mobilnummeret ditt og klikk på Fortsett.

7. Klikk på alternativet Jeg godtar fra ledeteksten.

8. Fyll ut de nødvendige opplysningene i OPPRETT KONTO-delen.

9. Etter at all nødvendig informasjon er angitt, klikker du på Fortsett nederst på siden for å opprette kontoen.

Kan du anke en Shadowban på Tinder?

Ja. Når du blir shadowbanned på Tinder, er kontoen din det samme som slettet. Du vil ikke være synlig for andre, men likevel beholder Tinder informasjonen din i opptil 3 måneder i henhold til deres vilkår for bruk. Du kan definitivt prøve å anke et shadowban, men det er ikke sikkert at de vil svare tilbake. Den sikre måten å fjerne shadowban på er å opprette en ny konto og bli fullstendig kvitt den utestengte kontoen.

  Hvordan spille klassisk Minecraft på nettleseren

Hvor lenge varer Tinder-forbud?

Tinder-forbudene er vanligvis permanente, det vil si at de varer evig. Selv om dataene dine lagres hos Tinder i omtrent 3 måneder eller et år. Det eneste alternativet for å bli kvitt forbudet er å opprette en ny konto.

Hvordan blir du utestengt fra Tinder?

Det eneste trinnet du kan ta for å få tilbake kontoen din, er å sende en høflig appell om å oppheve utestengelsen som en forespørsel på Tinder hjelpeside. Hvis du ikke har gjort noen alvorlig feil, kan kontoen din bli opphevet. Du kan fylle ut detaljene på forespørselsskjemaet som vist nedenfor på bildet.

Merk: Denne metoden garanterer ikke en 100 % kontoopphevelse.

***

Vi håper du har lært om hvor lenge Tinder shadowban varer. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x