CALCU er en kraftig Android-kalkulator-app med bevegelser og temaer

Kalkulatorer, for de fleste brukere, faller vanligvis blant de minst brukte appene på smarttelefoner, men siden de er en av de viktigste, kommer alle de nåværende store mobiloperativsystemene fullpakket med en. Selv om det være seg Android, iOS eller Windows Phone, er lagerkalkulatorappen ganske grunnleggende. Vi har presentert noen kraftige og unike tredjepartsalternativer for Android, som DLD Calc, MyScript Calculator og AirCalc, som alle gir en unik funksjonalitet til bordet. Et nytt tillegg til denne sjangeren kalt CALCU: The Ultimate Calculator, derimot, har som mål å revurdere hele opplevelsen. CALCU har faktisk eksistert i ganske mange dager og har allerede mottatt noen strålende anmeldelser fra brukere. Bortsett fra å la deg utføre alle slags beregninger, kommer appen med støtte for bevegelser, temaer og grensesnitttilpasning.

  Bruk Edge Gestures for utallige handlinger på Android

Grensesnittet er ganske elegant og godt laget, med flytende animasjoner som vises mellom beregningene. Deretter er det 12 ekstra skinn for å gi appen en rask makeover, og selve brukergrensesnittet kan tilpasses på et par måter. Oppsettet kan konverteres fra standard til vitenskapelig på et blunk fra appens innstillinger.

Støtte for bevegelser er ikke omfattende; appen støtter et par bevegelser for tilleggsfunksjoner som brukere kanskje vil ha tilgang til gjentatte ganger, og et par til for å utføre og slette beregninger (disse kan aktiveres fra Innstillinger > Labs). Du kan sveipe ned tastaturet for å utføre en beregning og sveipe opp for å slette alt. Ved å trykke på resultatområdet kopieres det til utklippstavlen.

  Microsofts klimatologi lærer deg om klimaet hvor som helst [Android]

Sveip ned på resultatfeltet viser deg en historikk over alle dine tidligere beregninger, som du kan slette individuelt eller alle samtidig.

Appen tilbyr alle funksjonene til en konvensjonell vitenskapelig kalkulator. Du kan også legge til operatorer eller konstanter som ikke er på tastaturet/tastaturet som standard, og fjerne de du ikke bruker så mye. For å gjøre det, sveip opp fra nederste kant av skjermen, trykk på «+»-knappen på skjermen som følger, og spesifiser hva du vil legge til.

Du kan definere dine egendefinerte konstanter eller velge blant de viktigste som følger med appen, delt inn i kategoriene «Matematikk», «Fysikk», «Prosent» og «Andre».

  Personlig tilpasset videostreaming for Android og iOS

De innebygde temaene er ganske stilige, og lar deg overhale grensesnittet fullstendig med et enkelt trykk. Endringene brukes ikke bare på tastaturet, men alle andre deler av appen også.

Innstillinger-skjermen, i tillegg til å bære alle temaene, lar deg bytte de nevnte beregningsbevegelsene under «Labs», velge din foretrukne trigonometriske enhet (radian eller grad), og aktivere andre parametere som full tastaturoppsett, tusenseparator, desimalavrunding og haptisk tilbakemelding.

Alt i alt er CALCU et fint tillegg til sjangeren sin. Ikke bare er det kraftig, det bringer også noen nye funksjoner til bordet. Den er tilgjengelig gratis i Google Play Store.

Installer CALCU: The Ultimate Calculator fra Play Store