Call Planner er en app som planlegger telefonsamtaler med påminnelser [Android]

Vi har gjennomgått mange påminnelsesapper for omtrent alle plattformer der ute. Påminnelsesapper er mer eller mindre notater som du kan angi varsler for. De kan være enkle oppgavelisteapper som kan varsle deg om en oppgave, eller de kan være kalenderbaserte oppgaveplanleggere. Call Planner er en Android-app som i hovedsak er en påminnelsesapp, men for en veldig spesiell nisjefunksjon; telefonsamtaler. Appen lar deg planlegge samtaler du må foreta, og hvis du vil, vil den automatisk legge til tapte anrop til oppgavelisten din og planlegge bursdagssamtaler. Anropspåminnelser kan ha lav, middels og høy prioritet og legges inn i en planlagt eller gjøremålskategori.

  Her er hvordan du kan spille det skjulte spillet i Android Lollipop

Start appen og du vil legge merke til to knapper på handlingslinjen; en for lister og den andre for påminnelser. Begge lar deg legge til en anropspåminnelse, men listeknappen legger påminnelsen direkte til gjøremålslisten. Alle anropspåminnelser i gjøremålslisten har ingen dag og dato for når den vil varsle deg om å ringe. Det er i utgangspunktet en liste over alle samtaler du vil planlegge.

Påminnelsesknappen lar deg planlegge en samtale for en bestemt dato og klokkeslett. Alle disse samtalene som har et forhåndsbestemt tidspunkt for når de skal foretas går i kategorien Planlagt. Du kan enkelt sende en samtale i Planlagt-listen til gjøremålslisten ved å trykke på mer-knappen ved siden av en anropsoppføring og velge å flytte den fra alternativene. I tillegg til å angi dato og klokkeslett for en samtale, kan du også fargekode samtalene under kategorialternativet og legge til en lapp slik at du husker hva det er du skal ringe om.

  Still inn en timer for å sove enheten din og slå av musikk [Android]

Sveip til høyre for å åpne navigasjonsskuffen, og du kan få tilgang til gjøremålsanropene, se fullførte anrop, planlagte anrop og anropsloggen din. Når du ser anropsloggen din, ser du den i selve appen og ikke Dialer-appen. Du kan deretter planlegge samtaler direkte derfra. Samtaleplanleggerens innstillinger lar deg automatisk legge til tapte anrop til gjøremålslisten. Du kan administrere varslene for et anrop som er forfallent og legge til bursdagssamtaler til den planlagte listen.

Appen fungerer utmerket og designet er veldig pent. Du kan lage en sak for å bruke en hvilken som helst gammel påminnelsesapp for å planlegge samtaler, men det kommer ikke til å være det samme som å bruke Call Planner. Appen gir deg et varsel når det er på tide å ringe, og du kan enten foreta anropet fra selve varselet eller flytte det til gjøremålslisten slik at du kan planlegge det på nytt senere.

  Ett trykk-widget for å veksle mellom fire forhåndsinnstilte lysstyrkenivåer [Android]

Installer samtaleplanlegger fra Google Play-butikken