Miranda hjelper deg med å koordinere tid i flere tidssoner [iOS]

En av mine mest minneverdige feil/jobbfeil var et direkte resultat av min manglende evne til å jobbe, eller rettere sagt planlegge hva som helst i to forskjellige tidssoner. Å si at jeg lærte å håndtere dem senere ville være løgn. I stedet bestemte jeg meg for å bry meg om min egen tidssone og la folk finne ut av det selv. Miranda er en gratis iOS-app som jeg kunne ha brukt den gang, og som sannsynligvis vil ha på telefonen min resten av livet. Det er en veldig enkel app som hjelper deg å finne tid i flere tidssoner i forhold til din egen. Du kan deretter legge til en hendelse i kalenderen din ved å vite når hendelsen starter for deg og når den starter i den andre tidssonen ved å bruke appen.

  Slik setter du fokus og justerer eksponeringen i iOS 8-kameraappen

Start appen og la den bruke din nåværende posisjon. Det vil automatisk legge til din nåværende by. Sveip ned og trykk på «Legg til by» for å legge til andre byer.

Når du har lagt til byene, flytter du hjulet til høyre for å øke eller redusere tiden i gjeldende tidssone. Når du gjør dette, vil tiden for andre byer bli justert tilsvarende. For mer presis kontroll over tiden, hold inne hjulet og vent til det utvider seg før du begynner å justere tiden.

Hvis du ikke liker det mørke temaet og foretrekker at tiden gis i 12-timersformatet i stedet for standard 24-timersformatet, sveiper du nedover på alternativet for å legge til by for å vise flere innstillinger. Du har automatisk fargetema som justerer temaet basert på om det er dag eller natt på din nåværende plassering. Du kan angi at den alltid skal bruke dag- eller natttemaet og ignorere gjeldende tid på dagen i byen din. Her kan du også slå av 24-timers tidsformatet og aktivere en mer detaljert titt på tidspunktet for hver by. Det detaljerte utseendet vil fortelle deg gjeldende dato i hver by og om du går mot den nye dagen eller den forrige.

  Hvordan iOS 13s "Stille ukjente oppringere" vil stoppe telefonsøppel

Når du har stilt inn klokkeslettet, sveip ned igjen og trykk på Lagre som. Du kan kopiere klokkeslettet, bruke den til å legge til en hendelse i Kalender-appen eller sende klokkeslettet på e-post. Når du kopierer klokkeslettet, kopieres byen, klokkeslettet du har tilpasset deg, og datoen i hver by som er riktig formatert til utklippstavlen. Det er en av de enkleste måtene man kan tenke seg for å administrere et arrangement eller et møte med deltakere i forskjellige tidssoner. Det frigjør deg fra byrden med å beregne tidsforskjellen mellom byer og fjerner alle sjanser for feil.

  JellyLock7 er en tilpassbar Android-inspirert låseskjerm for iOS 7

Installer Miranda fra App Store