CamFind bringer sin fantastiske bildesøk og gjenkjenning til Android

Å ta bilder fra smarttelefonen høres sikkert gøy ut. Bare pek og skyt, så har du øyeblikket lagret som et digitalt bilde. Men hva om du trenger å finne mer informasjon om et bestemt emne fra bildet? Tilbake i 2013 fikk iOS-brukere en fantastisk kamera-app utgitt på iTunes App Store ved navn CamFind som identifiserer motivet i fotografier, og deretter søker på nettet etter relevante resultater som lignende bilder, prissammenligninger og mer informasjon hentet fra forskjellige kilder . CamFind har endelig kommet seg til Google Play Store, og bringer sin kraftige bildegjenkjenningsteknologi til Android.

  Call Planner er en app som planlegger telefonsamtaler med påminnelser [Android]

Det enkle grensesnittet til CamFind er det minst fengslende aspektet. Du har en kameraknapp nederst for å ta bilder, en klokke ved siden av som tar deg til historikken din, samt en annen knapp til høyre som lar deg endre språk eller få tilgang til talesøk-alternativet.

Talesøk-funksjonen fungerer i utgangspunktet som Google Nå, selv om den ikke er veldig nøyaktig de fleste ganger. Siden CamFind er en visuell søkemotor, kan du enten ta bildet ved å bruke kameraknappen, eller importere en eksisterende som allerede er lagret på enhetens lagring. Når du tar et bilde ved hjelp av det enkle kameragrensesnittet, starter bildegjenkjenningsprosessen i noen sekunder, hvor CamFind henter relevant informasjon fra forskjellige nettkilder.

  Echo sorterer varsler etter type på låseskjermen og minner deg om dem [Android]

Når appen har gjenkjent noe, i stedet for å ta deg rett til siden med søkeresultater, viser CamFind navnet på emnet den gjenkjente øverst på skjermen. Hvis du har «stemme»-alternativet slått på, leser det også teksten opp for deg. Du kan skyve tekstlinjen øverst til høyre for å vise flere alternativer som å endre søketekst eller bytte stemmefunksjonen.

Under testingen prøvde jeg å ta flere bilder av forskjellige objekter fra forskjellige vinkler og under forskjellige lysforhold, og resultatene var intet mindre enn spektakulære. CamFind fungerte mesteparten av tiden akkurat som annonsert. Å ta et bilde av en pandafigur presenterte lignende actionfigurer fra forskjellige internettkilder. Resultatsiden presenterer bilder og tekstresultater separat. I tilfelle de returnerte resultatene er feil, kan du alltid ta et nytt bilde.

  Ta lange eksponeringsbilder og juster eksponeringsnivået [Android]

CamFind er tilgjengelig gratis på Google Play, og fungerer på alle enheter med Android 2.2 og nyere.

Installer CamFind fra Play Store