Du kan nå slette Threads-kontoen din uten å slette Instagram

Tråder rullet ut en oppdatering etter å ha vurdert tilbakemeldinger fra brukere, slik at brukere kan slette kontoene sine uten å ta farvel med Instagram også. Her er alt du trenger å vite om hvordan du sletter Threads-kontoen din uten å påvirke Instagram-kontoen din.

Tråder ruller ut Oppdatert kontosletting

Hvis du hoppet på bandwagon tidlig og lastet ned Threads uten å se på den Tilleggspolicy for personverndu har kanskje ennå ikke innsett hvor utrolig koblet trådene og Instagram-kontoene dine er.

Når du laster ned tråder, blir du bedt om å registrere deg ved å bruke Instagram-legitimasjonen din. Dette viser hvor nært knyttet de to plattformene er.

Rett etter den offentlige utgivelsen av Threads, begynte klager å dukke opp på nettet når brukere oppdaget at de ikke kunne slette Threads-kontoen sin uten å miste Instagram også. Heldigvis hørte Meta raseriet, og Instagram-sjefen Adam Mosseri kunngjorde i en Tråder innlegg 14. november 2023 at brukere nå kan slette Threads-kontoen sin uten å slette Instagram-kontoen også.

Men det er fortsatt en hake – mens du kan slette Threads-kontoen din og beholde Instagram, fungerer det ikke på samme måte omvendt. Merkelig nok kan du ikke slette Instagram-kontoen din og beholde Threads-kontoen din.

Slik sletter du Threads-kontoen din

Å slette Threads-kontoen din er ganske enkelt. For å gjøre det, start Threads og gå til Threads-profilen din ved å trykke på profilikonet nederst til høyre på skjermen. Trykk nå på de to horisontale linjene øverst til høyre på skjermen og gå til Konto. Alt du trenger å gjøre nå er å trykke på Slett eller deaktiver profil, og du kan offisielt ta farvel med tråder.

Hvis du ønsker å ta en pause midlertidig, kan du også deaktivere Threads-kontoen din midlertidig i stedet for å slette kontoen din permanent. For å gjøre det, trykk ganske enkelt på Deaktiver i stedet for Slett.

Slett Threads-kontoen din uten å ofre Instagram

Selv om denne endringen var etterlengtet av mange, er det skuffende at du ikke kan slette Instagram permanent uten å miste Threads-kontoen din. Selv om det er usannsynlig at vi noen gang kommer til å se en helt uavhengig tråd, håper vi Meta kan rette sin innsats mot å forbedre mindre funksjoner som muligheten til å endre Threads-brukernavnet ditt uten å endre Instagram-brukernavnet ditt.

  Slik ser du hvem som har lagret Instagram-innlegget ditt