tipsbilk.net

De 14 beste Apple Watch-komplikasjonene som er verdt å bruke

Komplikasjoner er en av de beste funksjonene til Apple Watch fordi de lar deg se informasjon fra favorittappene dine på et øyeblikk på urskiven.

Her er noen av de beste Apple Watch-komplikasjonene du bør dra nytte av.

1. Fantastisk 3

Fantastical 3 er en av de beste all-around kalenderappene for iPhone eller iPad, og med god grunn. Det er enkelt å bruke, med flotte funksjoner som muligheten til å bruke naturlig språk når du legger til hendelser sammen med en innebygd påminnelsesfunksjonalitet.

Og Apple Watch-appen gjør en god jobb med å gi komplikasjoner med informasjonen du trenger. Den større komplikasjonsplassen kan vise hva som er neste på kalenderen din og til og med hvor mye lenger den gjeldende hendelsen vil vare. I mindre spor kan du velge om du vil se gjeldende dato, antall gjenværende oppgaver og andre alternativer som en enklere appstarter.

Nedlasting: Fantastisk 3 (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. Bare trykk på Record

Det er greit å bruke iPhone til å ta notater eller diktere, men du må stoppe det du gjør, ta ut iPhone og begynne å trykke unna. Med Just Press Record kan iPhone bli der den er under opptaksprosessen mens du bruker klokken i stedet.

Bare trykk på den røde sirkelen og Apple Watch vil begynne å ta opp nesten umiddelbart. Alt du tar opp blir ikke bare synkronisert rett til iPhone-appen, men det blir også transkribert.

Nedlasting: Bare trykk på Record ($4,99)

3. GULROT Vær

Hvis du leter etter de beste værkomplikasjonene for Apple Watch, bør CARROTT Weather være øverst på listen din. Hvis du aldri har hørt om appen, bringer den en dose humor til en godt designet app med tonnevis av værinformasjon.

For Apple Watch kan du velge mellom 25 komplikasjoner for å legge til en urskive. Du kan til og med legge til en urskive med komplikasjoner fra appen i hvert spor. Det er perfekt for alle som ikke kan få nok av det som skjer utendørs. For å finne ut mer, trykk bare på komplikasjonen for å få frem appen.

  Kunnskapsrepresentasjon i AI forklart i enkle vilkår

Nedlasting: GULROT Vær (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Lumy

Ta med skjønnheten til månen og solen til Apple Watch med Lumy. Appen tilbyr et bredt utvalg av komplikasjoner til nesten alle urskiver. I den største komplikasjonen kan du velge mellom ett av syv alternativer. En av de beste er en nedtelling til golden hour med nedbørsmuligheter og skydekkeprosent. Enhver fotograf og videograf vet at den gyldne timen er en av de beste tidene å jobbe ute, og du kan se det med bare et raskt blikk på Apple Watch. Det er også en lignende komplikasjon med nedtellingen til soloppgang.

Alle de store komplikasjonene er også tilgjengelige for bruk som widgets i Smart Stack med watchOS 10 og nyere.

Mindre komplikasjoner kan også gi informasjon som solens eller månens retning og høyde.

Du kan også få tilgang til appen på iPhone, iPad og Apple TV.

Nedlasting: Lumy ($6,99)

5. Ting 3

Things 3 står som en av de beste påminnelsesappene, og Apple Watch-komplikasjonene gjør den enda bedre.

Komplikasjonene kan vise en fremdriftslinje for å indikere hvor mange oppgaver du har fullført for dagen. Noen ansikter vil vise neste oppgave i listen din; det modulære ansiktet kan vise så mange som tre. Du kan også merke oppgaver som fullførte direkte fra klokken.

Nedlasting: Ting 3 ($9,99)

6. Hjerteklokke

En annen flott helsefunksjon på Apple Watch er den innebygde pulsmåleren. Den opprinnelige hjertefrekvenskomplikasjonen gjør en god jobb med å vise din nåværende hjertefrekvens, men HeartWatch tar dette et skritt videre.

Du kan se din nåværende hjertefrekvens samt minimums- og maksimumspuls for dagen. Noen komplikasjoner inkluderer også gjennomsnittlig hjertefrekvens, noe som er flott for treningsentusiaster. Det er også et fargekodesystem – hvis ringen rundt komplikasjonen din er rød, betyr det at pulsen din er forhøyet.

Denne komplikasjonen passer godt sammen med noen av de beste Apple Watch-treningsappene på markedet – den vil overvåke hjertet ditt mens du sover, trener og til og med mens du hviler.

Nedlasting: HeartWatch ($3,99)

7. App in the Air

Spesielt i disse dager er flyreiser ikke akkurat hyggelig. Flyendringer, forsinkelser og verre kan gjøre en morsom ferie til et mareritt. Men App in the Air hjelper deg med å holde deg informert og oppdatert om flyreisene dine. Komplikasjonen vil gi deg all informasjon om flyreisen din, inkludert boardingtid, gate og mye mer. Når du lander, vil den til og med gi deg beskjed om riktig plassering for bagasjen din.

  Er Incredibles 2 på Netflix?

Selv om du ikke er den som flyr, kan du bruke komplikasjonen til å holde styr på venner og familie under turen og til og med i luften. Informasjonen er tilgjengelig på en lang rekke komplikasjonsstørrelser og urskiver.

Nedlasting: App i luften (Gratis, abonnement tilgjengelig)

8. Streker

Streaks er en oppgaveliste-app som fokuserer på å spore hvor mange dager på rad du fullfører hver oppgave. Det er en fin måte å motivere deg selv på, for når du først har bygget opp en lang rekke, vil du ikke bryte den.

Den enkleste komplikasjonen viser seks prikker som blir fra oransje til grå når du har fullført hver oppgave. Du kan merke en oppgave som fullført direkte på klokken din, i tillegg til å starte tidtakerne for varighetsbaserte oppgaver. Større komplikasjoner vil også vise navnet på en ufullstendig oppgave i ansiktet.

Nedlasting: Streker ($4,99)

9. Fotokomplikasjoner

Selv om det er enkelt å lage et portrett-ansikt for Apple Watch, er det ikke mye rom for komplikasjoner. Den flotte appen Photo Complications løser det problemet og kan bringe et bilde til nesten alle ansikter du kan tenke deg

Du kan legge til bilder fra fotobiblioteket ditt, iCloud, andre apper og andre steder. Legg deretter til det valgte bildet til de fleste komplikasjonsstørrelser. Du kan til og med randomisere andre bilder fra biblioteket ditt i en tilpasset tidsramme. Hvis du vil se nærmere på et bilde i en komplikasjon, trykker du på det og viser det i full skjerm.

Nedlasting: Fotokomplikasjoner ($1,99)

10. WaterMinder

Hvis du er bekymret for at du ikke drikker nok vann, gjør WaterMinders komplikasjon et flott tillegg til ditt favoritt Apple Watch-ansikt. Du kan sette opp et mål for hvor mye vann du vil drikke og telle det av i løpet av dagen, alt fra klokken.

De mindre komplikasjonene gir deg en ny ring du kan sikte på å lukke ved slutten av dagen. Større gir deg en prosentandel av totalsummen i tillegg til beløpet som gjenstår for den dagen. Trykk på komplikasjonen for å legge til en av de forhåndsinnstilte mengdene, eller skriv inn en av dine egne.

Nedlasting: WaterMinder ($4,99)

11. iTranslate Translator

Hvis du reiser til utlandet, kan iTranslate-komplikasjonen for Apple Watch være en livredder. Ikke bare vil den automatisk oppdage det lokale språket, men vil også dukke opp med nyttige vanlige fraser i løpet av dagen.

  10 beste halloween-videomakere for skumle ferie tipsbilk.net

Ett trykk på komplikasjonen vil starte appen. Trykk på flagget og du kan enten snakke eller skrive setningen du vil oversette. Etter et øyeblikk vil appen tilby deg den oversatte setningen. Klikk på høyttalerikonet og Apple Watch sier den oversatte setningen for deg.

Den oversatte setningen forblir på urskiven, slik at du kan friske opp hukommelsen hver gang du ser på klokken.

Nedlasting: iTranslate-oversetter (Gratis, abonnement tilgjengelig)

12. Jukseark

Det er alltid en liten del av informasjonen, som et hotellromnummer, som du må huske, men som du aldri kan tenke på når den tid kommer. Cheatsheet kan hjelpe. Apple Watch-appen gjør det enkelt å få tilgang til informasjon raskt og enkelt. Du kan bruke forskjellige komplikasjonsstørrelser for å vise din beste jukse og mer.

Klokkeappen er gratis å prøve, men du må kjøpe premiumversjonen for å synkronisere notatene dine til iPhone- og iPad-versjonen.

Nedlasting: Jukseark (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

13. Sportsvarsler

Sports Alerts-appen lever opp til navnet sitt, og kan holde deg oppdatert om hvilken sport du er tilhenger av – alt fra baseball til F1-racing.

For å hjelpe deg med å holde styr på ditt absolutte favorittlag, kan du velge en som alltid vises på den store eller lille Apple Watch-komplikasjonen. Under hendelser vil komplikasjonen oppdateres med den siste handlingen. Bare trykk på komplikasjonen for å åpne appen og se mer. Og etter konkurransen vil du se informasjon om neste kamp.

Nedlasting: Sportsvarsler (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

14. Skritteller++

Vi har sikkert alle hørt at et mål på 10 000 skritt daglig kan forbedre helsen din. Men å komme til det magiske merket er noen ganger lettere sagt enn gjort.

Pedometer++ gjør iPhone og Apple Watch om til en skritteller. Med Apple Watch-komplikasjonen kan du holde styr på det daglige trinnmålet ditt med bare et blikk. I den større komplikasjonen kan du se et timediagram med trinn med nøyaktig antall. Den mindre komplikasjonen viser et enklere kakediagram over målet ditt.

Nedlasting: Skritteller++ (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Få mest mulig ut av Apple Watch med komplikasjoner

Komplikasjoner er den perfekte måten å samhandle med informasjon på Apple Watch. I stedet for å måtte åpne apper, er den viktigste informasjonen for deg alltid til stede på urskiven.

x