De 7 beste Carnivore-podcastene å laste ned

Steker og koteletter og steker, herregud! Hvis ideen din om mathimmelen involverer et kjøttetende kosthold, har vi noen podcaster for deg. Enten du er en erfaren kjøtteter eller bare er nysgjerrig på denne kjøttsentriske livsstilen, er podcaster en utmerket ressurs for innsikt, tips og engasjerende diskusjoner.

Disse podcastene inkluderer intervjuer med toppeksperter på området og dekker alt fra potensielle helsefordeler til medisinsk feilinformasjon. Så fyr opp grillen, sleng på en topp-ribbe og sjekk ut disse sju kjøttetende diettpodcastene.

Primal Edge-podcasten er en ressurs som dykker med hodet først inn i kjernen av en kjøtt-forward livsstil. Verten, Tristan Haggard, lar ingen stein stå uforløst når han bryter ned den primære dietten, og tilbyr uvurderlig innsikt og praktiske tips for å veilede deg på din kjøttetende reise.

En spesielt innsiktsfull (og tør jeg si provoserende) episode er episode 218: HVORFOR er det så mange VEGANERE PÅ KARNIVORE & KETO?. Denne podcast-episoden skisserer hvorfor det kan være en god idé å inkludere animalsk protein i kostholdet ditt.

På sin selvtitulerte podcast deler Dr. Baker sin personlige reise og profesjonelle innsikt i sin proteinfylte livsstil. Denne ortopediske kirurgen praktiserer ikke bare kjøttetende diett – han forkjemper det, og inspirerer utallige mennesker til å trives med en kjøttsentrisk meny.

Dr. Baker er en erfaren idrettsutøver som har verdensrekorder i varierte idretter. Selv i 50-årene markløfter han enorme vekter og slam-dunker basketballer som om det ikke er så farlig.

Ta en titt på episoden, Hun spiste for lite, så prøvde hun dette, med Lillie Kane. I denne episoden diskuterer Baker og Kane alt som er rovdyr, inkludert dets rolle i vekttap, øke kognisjon, bygge styrke og opprettholde energi.

  Gjør søvnen din bedre med disse 8 søvnappene

Kane er en sertifisert keto-ernæringscoach, sertifisert helse- og livscoach og populær lavkarbo YouTuber.

For de som er spesielt interessert i keto-dietter, er det syv andre podcaster å sjekke ut.

Arrangert av Scott Mys, denne podcasten serverer rik innsikt i kjøttetende diettens mutter og bolter. Podcasten fokuserer på å presentere vitenskapelige perspektiver og praktiske anvendelser, noe som resulterer i episoder som er proppfulle av pålitelig og nyttig informasjon.

Hvis du leter etter en dose innsikt i rovdyrstien, sjekk ut episoden med Amber O’Hearn.

Amber, en erfaren dataforsker og talsmann for kjøttetende kosthold i over et tiår, inviterer lyttere til å vurdere kostholdets rolle i mental helse, spesielt hennes egne erfaringer med bipolar lidelse, og gir et unikt perspektiv som sjelden dekkes i diettdiskusjoner.

Hennes forskning på effekten av et plantefritt kosthold som består av kun kjøtt på ulike helseproblemer, vil garantert holde deg interessert.

Hvis du er ivrig etter å absorbere vitenskapen bak kjøttetende diett, er Dr. Paul Saladinos Fundamental Health-podcast stedet du bør gå til. Dr. Saladino, en fremtredende skikkelse i rovdyrbevegelsen, trekker seg fra den nyeste forskningen for å rettferdiggjøre den kjøttfokuserte dietten (som han nå refererer til som «Animal Based Diet» og som inkluderer frukt, melk og honning).

En episode som skiller seg ut viser Dr. Tommy Wood, en erfaren forsker som spesialiserer seg på metabolsk fleksibilitet. I episoden (tilgjengelig på Apple Podcaster eller hvor enn du får tak i podcastene dine), diskuterer de ernæring, inkludert fordelene med animalsk mat og fallgruvene med bearbeidede karbohydrater.

  Hvordan installere MySQL Workbench på Ubuntu

Hvis du vil utvide podcast-repertoaret ditt, finnes det andre podcaster for sunn mat du kan abonnere på.

Black Carnivore-podcasten tilbyr et forfriskende perspektiv på å adoptere rovdyr- eller keto-livsstilen. Arrangert av Ede Fox, som forvandlet helsen hennes gjennom et kjøttetende kosthold, finner podcasten en perfekt balanse mellom inspirasjon og informasjon.

Ta for eksempel episoden med tittelen Svart vegansk rovdyr helbreder kronisk smerte. I den diskuterer Fox åpenhjertig reisen til andre kjøttetende Steve Francois, en mann som byttet ut greenene sine med biffer og til gjengjeld fant en løsning på sine langvarige helseproblemer etter å ha slitt med smerte, betennelse og vektøkning i tre år som veganer.

Steves adopsjon av kjøttetende diett lindret ikke bare hans rastløse ben-syndrom og isjias, men hjalp ham også med å gå ned i vekt.

Arrangert av Robert Kiltz, MD, fremmer denne podcasten åpne diskusjoner om diettens fordeler, utfordringer og erfaringer.

En episode verdt å sjekke ut inkluderer en med gjest Stephen Thomas (The UK Carnivore). Med en rik bakgrunn innen fysiologi, helsevitenskap og sports- og kondisjonsvitenskap, har Thomas hjulpet utallige individer med å nå sine helsemål, spesielt de som kjemper mot fedme og diabetes.

Etter å ha overført seg selv ved å ta i bruk kjøttetende diett, tilbyr Thomas og Kiltz en grundig diskusjon om skjevheter i helseinformasjon, og redefinerer hva vi anser som «sunt», koblingen mellom kjøttetende diett og vekttap, de negative effektene av fiber, og alkoholens plass i en kjøttetende livsstil.

  Fiks Sling TV Error 4 310

Denne podcasten utforsker den transformative kraften til kjøttetende diett gjennom linsen til både profesjonelle og hverdagslige individer. Gjestene spenner fra helsepersonell som hjertekirurger, kostholdseksperter og mentale helseeksperter, til de som personlig har dratt nytte av denne dietttilnærmingen.

Diskusjonen strekker seg utover vitenskapen om kjøttetende diett til praktiske råd, noe som gjør det til en verdifull ressurs for både nybegynnere og erfarne rovdyr.

I en episode med tittelen, Skru tiden tilbake med kjøttetende diett: Jessica Henrards reise til helse og ungdommelighetvert Coach Stephen intervjuer Jessica Henrard, en talsmann for kjøttetende diett, og diskuterer hennes transformasjonsreise fra et Paleo-basert kosthold til en kjøttetende livsstil.

Med to tiår med erfaring i helse- og treningssektoren, byttet Jessica til kjøttetende diett etter å ha slitt med hudsykdommer, betennelser og tegn på aldring. Etter å ha tatt i bruk et kjøttbasert kosthold, merket hun en forbedring i hudhelsen, redusert betennelse og forbedret søvnkvalitet, libido og mentalt fokus.

Lær mer om kjøttetende diett

Fra anerkjente helsepersonell til hverdagslige individer, vitnesbyrdene for kjøttetende diett er overbevisende. Og hver dag fortsetter samfunnet å vokse.

Enten du er ny på denne måten å spise på, eller du er en erfaren kjøtteter, tilbyr disse podcastene et rikt utvalg av innsikt, personlige historier og banebrytende forskning. God appetitt!