Slik abonnerer du på og bruker EA Play på PS5

En av måtene du kan spare kostnader på spill på en Xbox eller en PS5 er ved å få et abonnement. Sony tilbyr abonnementer i PlayStation Store bortsett fra PlayStation Plus, og EA Play er blant de beste når det gjelder verdi for pengene.

EA har publisert og utviklet en rekke husholdningstitler og franchiser, inkludert Need for Speed, Sims, FIFA, UFC, Star Wars og mange andre. EA Play tilbyr en måte å benytte seg av EAs PS4- og PS5-spill uten å kjøpe dem alle individuelt.

Hva er EA Play?

I hovedsak er EA Play (en gang kjent som EA Access) en abonnementstjeneste for PlayStation og Xbox som tilbyr utvalgte EA-titler å «leie» mens abonnementet ditt er på. Det gir deg også 10 % rabatt på noen ikke-gratis titler, sesongkort, poengpakker og DLC-er. Til slutt vil EA Play-medlemskap gi deg en gratis 10-timers tidlig prøveversjon til noen EA-spill, og fremgangen din vil synkroniseres dersom du velger å kjøpe spillet.

  Hvordan se noens Whisper-profil

EA Play på PS5 er $4,99/måned eller $29,99/år, og det vil gi deg tilgang til mer enn 50 spill. Dette gjør det mye billigere enn noen av PlayStation Plus-abonnementsnivåene. Utelukkende å dømme etter antall tilgjengelige spill, vil EA Play gi deg mer verdi enn PlayStation Plus Essential ($9,99/måned).

EA Play er forresten en av måtene du kan få The Sim 4 gratis på.

Slik abonnerer du på EA Play på PS5

Å prøve å navigere PS5-en din for å betale for EA Play kan være litt vanskelig. Før du begynner, må du legge til et kort som betalingsmetode på PS5 (EA Play insisterer på at du har et kort selv om det belaster lommeboken din). Så vi har detaljert alle trinnene du bør følge for å abonnere på den:

 • Naviger til og velg PlayStation Store fra PS5-hjemmet.
 • Trykk på R1 til du kommer til fanen Abonnementer.
 • Rull ned til du ser EA Plays banner og velg Lær mer.
 • Velg $4,99 og velg Bestill og betal.
 •   Hvordan sløyfe en PowerPoint-presentasjon

  På bildet ovenfor ser du at EA Play koster $0,99. Dette er et begrenset tilbud og reflekterer ikke ordinær pris.

  Hvis du har penger i lommeboken, vil EA Play belaste lommeboken før noen annen betalingsmåte – selv ved påfølgende fornyelser.

  Slik bruker du et EA Play-medlemskap på PS5

  Du vil ikke automatisk finne EA Play-spill i biblioteket ditt; du må gå til spillelisten for å finne og laste ned spillene. Slik finner du dem:

 • Gå til PlayStation Store > Abonnementer og rull ned til EA Plays banner.
 • Velg Se spill, og du vil finne deg selv i EA Play Play List.
 • Naviger til spillet du ønsker å laste ned, velg omslagsbildet og velg Last ned eller knappen for rabatt på spillet.
 • Spillet vil lastes ned og installeres på enheten din derfra. Hvis du har spillet gratis, har du ikke lenger tilgang når EA Play-medlemskapet ditt utløper. Men hvis du kjøpte det med 10 % rabatt, har du spillet for alltid.

    Slik kopierer du Google Disk-mapper

  Du kan se hvilke spill i biblioteket ditt som er EA Play-spill; bare se etter den lille røde sirkulære EA-logoen når du fremhever spillet.

  Slik kansellerer du et EA Play-medlemskap på PS5

  Du vil kanskje ikke lenger ha EA Play etter å ha betalt for den første måneden. Og dette kan være den beste handlingen hvis du bare prøver å bruke medlemskapet for å få rabatter. Gå i så fall til Innstillinger > Konto > Betaling og abonnementer > Abonnementer > EA Play > Avbryt abonnement.

  Medlemskapet ditt fortsetter etter at du kansellerer det, men det fornyes ikke. Du kan gå tilbake til denne siden i innstillingene for å fornye abonnementet ved å velge Abonner-knappen.

  EA Play sparer deg penger

  EA Play er en av de undervurderte spareteknikkene du kan bruke for å redusere kostnadene ved konsollspilling. Det står som en av måtene du kan handle rabatter på, få spill gratis og raskt finne ut om du vil like titler i stedet for å betale ut titalls dollar for dem først.

  Det er imidlertid bare en av måtene du kan spare penger på. Det er fortsatt forskjellige måter å gjøre PS4- eller PS5-spill billigere på.