Linux

De 7 beste PDF-til-Word-konvertererne for Linux

Har du noen gang følt behovet for å redigere eller tilpasse PDF-filene dine med enkelheten og fortroligheten til et Word-dokument? I så fall kan du bruke PDF-til-Word-konverterere som er utviklet for å transformere statiske PDF-dokumenter til redigerbare Word-filer, egnet for Linux-brukere på alle nivåer av ekspertise.

Enten målet ditt er strømlinjeformet dokumentsamarbeid, bevaring av kompleks formatering eller brukervennlig konvertering, her er de beste Linux-baserte PDF-til-Word-konvertererne.

1. Adobe Reader

Adobe Reader er en populær PDF-leser og editor som er tilgjengelig for Linux-systemer. Den lar deg se og legge til merknader til PDF-dokumenter, noe som gjør det til et allsidig verktøy for gjennomgang og redigering av PDF-filer. Dessuten gir den også den grunnleggende PDF-til-Word-konverteringsfunksjonen, som du kan bruke til å lagre et PDF-dokument som en Word-fil.

Du kan bruke Adobe PDF Reader til å sette inn kommandoer, markere tekst, tegne figurer og legge ved notater direkte til PDF-dokumentene. Den tilbyr også støtte for skjermlesere, skjemautfylling, digital signatur, tekst-til-tale-funksjonalitet, hurtigtaster og alternativer for dokumentbeskyttelse.

En av de viktigste fordelene er kompatibilitet på tvers av plattformer, da Adobe Reader er tilgjengelig for ulike plattformer, inkludert Linux. Denne funksjonaliteten lar deg dele dokumenter og samarbeide enkelt.

Nedlasting: Adobe Reader (Gratis)

2. ONLYOFFICE

ONLYOFFICE er en omfattende kontorpakke for Linux som inkluderer verktøy for tekstbehandling, regneark og presentasjoner, med innebygde PDF-til-Word-konverteringsmuligheter.

  Hvordan spille The Witness på Linux

Den gir en komplett kontorpakke, og tilbyr et bredt spekter av verktøy for oppretting og redigering av dokumenter. Spesielt lar den deg enkelt konvertere PDF-dokumenter til Word-format mens du beholder formatering og layout, noe som gjør det til et pålitelig valg for Linux-brukere.

ONLYOFFICE støtter en sanntids samarbeidsplattform, som gjør at flere brukere kan jobbe med samme dokument samtidig. Du kan jobbe med ONLYOFFICE selv når du ikke er koblet til internett, siden det er egnet for både online og offline arbeid.

Nedlasting: ONLYOFFICE (Gratis, abonnement tilgjengelig)

3. Sejda PDF Desktop

Sejda PDF Desktop er et allsidig PDF-redigerings- og konverteringsverktøy som gir flere funksjoner for Linux-brukere, inkludert PDF-til-Word-konvertering. Den lar deg redigere PDF-dokumenter, legge til merknader og gjøre andre endringer.

Dette verktøyet støtter også batchbehandling, som lar deg konvertere flere PDF-filer til Word samtidig. Kryssplattformkompatibilitet er en bemerkelsesverdig funksjon i Sejda PDF Desktop, da dette verktøyet er tilgjengelig for Linux, Windows og macOS. Denne funksjonen sikrer konsistent dokumentbehandling på tvers av plattformer.

Sejda PDF Desktop inkluderer funksjoner som passordbeskyttelse og kryptering for PDF-filer. I tillegg er det et funksjonsrikt verktøy som tilbyr både PDF-redigering og PDF-til-Word-konvertering, noe som gjør det til en verdifull ressurs for Linux-brukere som arbeider med ulike dokumentoppgaver.

Nedlasting: Sejda PDF-skrivebord (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. PDF24

PDF24 er en allsidig PDF-verktøykasse for Linux-brukere, som tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert PDF-til-Word-konvertering. Den har et enkelt og intuitivt grensesnitt, slik at du enkelt kan konvertere PDF-filer til Word. Den tilbyr også fleksibiliteten til online og offline moduser, der du kan velge mellom å få konverteringen til PDF24-servere eller lokalt på systemene dine.

  Slik får du din Linux MAC-adresse

I tillegg støtter PDF24 batchkonvertering, ved hjelp av denne kan du konvertere flere PDF-filer til Word på en gang. I tillegg inkluderer den verktøy for å komprimere og optimalisere PDF-filer, som reduserer filstørrelser samtidig som kvaliteten opprettholdes.

PDF24 tilbyr en brukervennlig opplevelse for Linux-brukere som søker rask og effektiv PDF-til-Word-konvertering, med fleksibiliteten til online og offline moduser.

Nedlasting: PDF24 (Gratis)

5. Liten pdf

Smallpdf er en online plattform som tilbyr en rekke PDF-verktøy, inkludert PDF-til-Word-konvertering, som gjør den tilgjengelig for Linux-brukere gjennom nettlesere. Smallpdf fungerer utelukkende i nettleseren din og eliminerer behovet for programvareinstallasjon på Linux-systemer.

Den tilbyr en enkel og rask konverteringsprosess, som gjør den egnet for brukere som leter etter en problemfri opplevelse. Smallpdf støtter også ulike filformater for både input og output, noe som gir fleksibilitet i dokumentkonvertering. I tillegg kan du få direkte tilgang til og lagre konverterte filer til skylagringstjenester som Google Drive og Dropbox.

Smallpdf tilbyr en praktisk og tilgjengelig løsning for Linux-brukere som foretrekker nettbaserte verktøy for deres PDF-til-Word-konverteringsbehov.

Nedlasting: Liten pdf (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Okular

Okular er en Linux-basert PDF-leser og -redigerer med grunnleggende PDF-til-Word-konverteringsmuligheter. Dette verktøyet utmerker seg ved å vise og kommentere PDF-dokumenter, noe som gjør det ideelt for gjennomgang og merking av PDF-innhold. Dessuten kan du trekke ut tekst fra PDF-dokumentene for å sitere eller sitere innhold i et dokument.

  Hvordan lagre kommandolinjeutdata til fil på Windows, Mac og Linux

Som en åpen kildekode-programvare er Okular fritt tilgjengelig, støtter flere språk og vedlikeholdes aktivt av Linux-fellesskapet. Den tilbyr grunnleggende PDF-til-Word-konverteringsfunksjonalitet som lar deg eksportere PDF-innhold til Word-format, men med potensielle formateringsbegrensninger.

Okular er først og fremst en PDF-leser og -redigerer og gir noen PDF-til-Word-konverteringsmuligheter. Derfor er den egnet for oppgaver som fokuserer på å vise, kommentere og utføre grunnleggende PDF-til-Word-konverteringer.

Nedlasting: Okular (Gratis)

7. PDF Studio

PDF Studio er en profesjonell PDF-redigerer og -konverterer for Linux som tilbyr avanserte funksjoner for PDF-til-Word-konvertering. Den tilbyr presis PDF-til-Word-konvertering samtidig som formatering, fonter og oppsett bevares nøyaktig. Dessuten forenkler det prosessen med å redusere PDF-filstørrelser med den innebygde PDF-optimalisatoren.

PDF Studio inkluderer OCR-støtte (Optical Character Recognition) for å konvertere skannede PDF-filer til redigerbare Word-dokumenter. Den tilbyr også andre funksjoner som batchbehandling, dokumentsammenligning, legge til digitale signaturer, generere en innholdsfortegnelse, online samarbeid og integrering og plugin-støtte.

PDF Studio er et kraftig verktøy for Linux-brukere som krever profesjonell PDF-redigering og høykvalitets PDF-til-Word-konvertering med OCR-støtte; den anses også som ideell for komplekse dokumentoppgaver.

Nedlasting: PDF Studio (Betalt, gratis prøveversjon tilgjengelig)

Konvertering av PDF til Word på Linux er nå en lek

Enten du er en profesjonell Linux-bruker eller bare går inn i en verden av åpen kildekode-operativsystemer, dekker PDF-til-Word-konverterere alle nivåer av ekspertise. Fra brukervennlige grensesnitt til avanserte funksjoner som sanntidssamarbeid, disse verktøyene lar deg utforske hele potensialet til PDF-dokumentene dine.

Disse PDF-til-Word-konvertererne bygger bro mellom statiske PDF-filer og redigerbare Word-dokumenter, som til slutt øker produktiviteten til Linux-brukere over hele verden.

x