tipsbilk.net

De 7 beste Web3 domenenavnsregisterplattformene

Web3-domener vinner frem fordi de tilbyr flere fordeler i forhold til sine tradisjonelle motparter. For eksempel muliggjør de integrering av cryptocurrency-lommebokadresser og opprettelse av desentraliserte nettsteder som er motstandsdyktige mot kontroll og sensur.

Disse domenene vil sannsynligvis bli mer verdifulle i fremtiden. Så hvis du vil hoppe på denne trenden og få et Web3-domene, nedenfor er noen flotte plattformer for domenenavnregistrering.

Unstoppable Domains er en populær Web3-plattform for domenenavnregistrering med nesten fire millioner registrerte domener. Dette San Francisco-selskapet ble grunnlagt i 2018 og har som mål å styrke enkeltpersoner ved å gi dem brukereide digitale identiteter i den digitale verden.

Unstoppable Domains tilbyr en rekke domeneutvidelser, inkludert .crypto, .nft, .wallet, .x, .dao, .888, .zil, .go, .blockchain og .bitcoin. De tilbyr også .eth-domener, som må fornyes årlig, i motsetning til andre domener som kun krever en engangsbetaling. I tillegg lar plattformen deg laste opp nettsider til det desentraliserte IPFS-nettverket og koble til domenene dine.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer muligheten til å integrere kryptolommebokadresser for å muliggjøre enkle betalinger, enkel pålogging til desentraliserte nettjenester ved å bruke ditt Web3-brukernavn, belønninger for å bruke navnet ditt når du administrerer digital identitet, inkludert visning av NFT-er og prestasjoner.

I tillegg til engangskostnaden for domener, kan du utforske eksklusive funksjoner gjennom tre ekstra prispakker: Unstoppable Blue til $19,99/år, Bulk Unstoppable Vault til $99, og Ai Art til $14,99.

ENS (Ethereum Name Service) er et desentralisert navnesystem som opererer på Ethereum-blokkjeden. Dens oppgave er å tilby en brukervennlig måte å samhandle med blokkjedeadresser og desentraliserte nettsteder.

Med over 2,5 millioner registrerte domenenavn er det den nest største Web3-domenetjenesten. Den opprinnelige domeneutvidelsen for ENS er .eth. Imidlertid lar plattformen brukere importere tradisjonelle domenenavn de eier, som .com, .org og .net, til ENS.

  10 beste Crowdfunding-plattformer for bedriften din

ENS har et robust økosystem av lommebøker og applikasjoner som støtter funksjonaliteten, og det kan brukes sømløst med de mest populære nettleserne og nettleserutvidelsene. I tillegg kan brukere lage sensurbestandige desentraliserte nettsteder ved å bruke ENS ved å laste opp nettstedinnholdet til IPFS og knytte det til ENS-domenenavnet.

Kostnaden for ENS-domener avhenger av ulike faktorer, inkludert karakterene, hvor færre karakterdomenenavn koster mer, og registreringsperioden.

Ether Domain Name Service er et Web3-domeneregister bygget på Polygon med nesten to millioner domeneregistreringer. Plattformen, lansert tidlig i 2022, er en one-stop-løsning for personer med Web3-tilgangsbehov.

EDNS Domains tilbyr unike Web3-domeneutvidelser som .meta, .web3, .music, .404, .sandbox og .gamefi. Disse domenene kan fornyes hver ett-, tre- eller femårsperiode, avhengig av pakken du tar.

Andre funksjoner inkluderer tilgang til et økosystem som støtter kryptolommebøker, apper og nettlesere, desentraliserte lagringstjenester og en Chrome-nettleserutvidelse som gjør det mulig å søke etter informasjon relatert til Web3-domener. Det gir også Web3-meldinger innenfor plattformen.

Prisen starter på $25 for et års abonnement, $67,5 for tre år og $100 for femårspakken. Den har et ambassadørprogram som oppmuntrer brukere til å fremme veksten av Web3-fellesskapet ved å bruke registeret.

Punk Domains er en plattform som tilbyr en unik tilnærming til registrering av domenenavn og digital identitet i Web3-området. Den ble lansert tidlig i 2022 og har samarbeidet med over et dusin prosjekter for å tilby Web3-domener.

Punk Domains» register gir domenenavn under TLD-fabrikkkontrakter – toppdomenemaler med distinkt forretningslogikk – synonymt med Web3-domener. Utvalgte utvidelser inkluderer .smol, .zksoul, .pool, .op, .sgb, .L2, .flr, .giveth, .fantom, .ppl, .klima og .dope.

  9 beste åpen kildekode eller gratis billettsystemer for bedriftsstøtte

Spesielt opererte Punk Domains på Layer 2-kjeder, og ga brukere et bredere spekter av domener utover .eth, dvs. hvem som helst kan opprette en TLD på plattformen. Domener som er registrert på plattformen er også ERC-721-tokens, noe som betyr at de er Ethereum NFT-er og kan kjøpes og selges på NFT-markedsplasser.

Punk Domains-priser avhenger av TLD og antall tegn i navnet du har valgt. For eksempel koster et navn på ett tegn 0,1 eth, mens et navn på fem tegn koster 0,02 eth på .pool TLD.

SPACE.ID er en omfattende plattform som tilbyr tjenester knyttet til digitale identiteter og Web3-domeneadministrasjon. Plattformen ble lansert i 2022 for å imøtekomme de utviklende behovene til Web3-fellesskapet.

SPACE.ID tilbyr tre hovedblokkjedebaserte domeneutvidelser: .bnb, .eth og .arb for henholdsvis Binance, Ethereum og Arbitrum blokkjeder. Den gir også en Web3 Name SDK & API, som forenkler integreringen av Web3 navnetjenestene.

Plattformen inneholder også komponenter som TLD-fabrikker, begrensede TLD-navn, TLD-kontrakter og domenedetaljer for å sikre jevn drift av plattformen. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer underdomeneadministrasjon, integrasjon av NFT-samlinger og en smartkontraktaktivert ad hoc blokkjede som forbedrer sikkerhet og skalerbarhet.

SPACE.ID tar standard $5 per år for alle domener som er registrert på plattformen.

Freename spesialiserer seg på Web3-toppnivådomener (TLDer), og tilbyr brukere et bredt spekter av digital identitetsadministrasjon og netttilstedeværelsestjenester.

Freename fungerer mer som et register for TLD-utvidelser og tilbyr derfor en rekke TLD-alternativer, slik at brukere kan velge domeneutvidelser som passer deres preferanser og formål. Den støtter Polygon, BinanceSmart Chain, Aurora og Cronos.

Brukere kan opprette, lage og bruke Web3-domener på deres foretrukne blokkjede og dra nytte av plattformens fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. De kan også registrere varemerker for sine Web3 TLD-er, for å beskytte deres digitale identiteter globalt.

  Beste Privileged Access Management (PAM)-løsninger i 2022

Standardprisen for et andrenivådomene, for eksempel yourname.brand, starter på $5, mens toppnivådomener, for eksempel .brand, varierer avhengig av deres oppfattede verdi i markedet.

PeerName er en registrar som spesialiserer seg på desentraliserte domenenavn basert på blockchain-teknologi. Det ble grunnlagt i 2014 for å tilby registreringstjenester for alle nye blockchain-baserte domenenavnområder.

Den er vert for over 7000 domener og støtter en rekke betalingsmetoder, inkludert Bitcoin, Bitcoins Lightning Network, Ethereum, Litecoin og Ripple. Den tilbyr domeneutvidelser .bit, .tor, .coin, .bazar, .lib, .emc, .sats, .ord, .gm og .unisat.

Nøkkelfunksjonene inkluderer et brukervennlig nettbasert grensesnitt, sikker domenelagring, gratis år for hver innkommende domeneoverføring og nettleserutvidelser som gjør det enkelt å få tilgang til Web3-domener direkte fra Chrome, Firefox, Opera og Edge.

PeerName-priser varierer fra $16,99 for Namecoin-utvidelser (.bit og .tor) til $17,99 for Emercoin-utvidelser (.coin og .bazar) til $29,99 for Ordinals-utvidelser (.sats). Domenenavn fornyes årlig.

Få tak i Web3-domenet ditt

Web3-domeneområdet innleder en ny æra med desentraliserte, brukervennlige og allsidige nettidentiteter. Ettersom blokkjedeteknologi omformer det digitale landskapet, blir det å ha et minneverdig og sikkert Web3-domene stadig viktigere for enkeltpersoner, bedrifter og prosjekter.

Så, enten du sikrer ditt unike Web3-domene eller utforsker potensielle investeringsmuligheter, er disse plattformene din inngangsport til en desentralisert digital fremtid der brukere kontrollerer deres online identiteter.

x