tipsbilk.net

Hva er streker på BeReal? Hvordan starte en BeReal-serie

BeReal har nå en Streaks-funksjon, der du kan tjene en rekke ved å poste hver dag. Streker kan hjelpe deg å poste oftere og gi en morsom måte å se hvor aktiv du er på BeReal. Men hvordan fungerer de?

Hva er en BeReal-strek?

En BeReal Streak er en teller for hvor mange dager på rad du har lagt ut på appen.

Når du har postet fem dager på rad, vil du legge merke til et flammeikon på profilbildet ditt øverst til høyre på startskjermen. Hvis du trykker på det, vil du se profilen din med flammeikonet og antall dager du har lagt ut på rad ved siden av. Dette er din strek.

  10 enkle måter å avinstallere apper på Mac

De ligner på Snapchat Streaks, men er forskjellige på noen få måter. BeReal bruker innleggene dine til å bestemme strekene dine. På Snapchat teller appen dine Snaps med venner, slik at du kan ha forskjellige streker med hver venn.

Hvordan får jeg en BeReal-strek?

Du tjener en rekke på BeReal ved å poste hver dag. Det er enkelt å legge ut innlegg på BeReal hvis du er nybegynner. Rekken din starter når du legger ut din femte BeReal på rad. Innlegg fra før funksjonen ble lansert vil telles med tilbakevirkende kraft, så du kan allerede ha en rekke.

  Beste 10 spillmusematter for nøyaktige og jitterfrie bevegelser

Spesielt, Bonus BeReals og RealGroups BeReals teller ikke for rekken din. Du må legge ut en BeReal minst én gang hver dag før neste BeReal-varsel for å beholde en rekke. Sen BeReals teller, så du trenger ikke poste i tide.

Du kan ikke gjenvinne en strek eller få den tilbake når du først bryter den. Du må bare begynne på nytt. Dette er en annen måte at streker på BeReal er forskjellige fra Snapchat. På Snapchat kan du få streken tilbake.

Hvordan ser jeg mine nåværende og tidligere BeReal-streker?

Du må få tilgang til minnene dine på BeReal for å se strekene dine. Det er to måter: enten trykker du på kalenderikonet fra startskjermen eller trykker på Se alle mine minner nederst på profilskjermen.

  Hvordan lage 3D-effekter i CapCut

De oransje dadlene er en del av en strek. Det vil være et flammeikon på startdatoen for hver serie.

BeReal Streaks er en stor motivasjon for å legge ut mer på appen og forbli autentisk på sosiale medier. Det kunne vært morsomt å se hvor lenge du klarer å beholde streken din!

x