tipsbilk.net

De beste nettkursene for etisk hacking for nybegynnere

Å lære etisk hacking er ganske vanskelig, men du kan gjøre reisen enklere ved å ta et av de beste kursene i etisk hacking. Enten du ønsker å lære gratis eller ta betalte kurs som kommer med sertifiseringer, er det et alternativ for deg.

Hvis du ønsker ferdigheter i hacking av datasystemer, er dette hackingkurset for deg. Undervist av Zaid Sabih, en erfaren etisk hacker og dataforsker, gir dette kurset en praktisk og praktisk tilnærming til å lære etisk hacking.

På kurset vil du lære hvordan du hacker systemer ved å kode kjøringssårbarheter og utnytte bufferoverløp. Hva mer? Du vil også lære hvordan du bakdør alle typer filer. Hvis du ikke er kjent med disse områdene, er det ingen grunn til bekymring, siden dette kurset prioriterer å starte med det grunnleggende.

Det starter fra grunnen av, og dekker det grunnleggende om etisk hacking, inkludert terminologi og konsepter, uten å anta noen forkunnskaper. Uten grunnleggende kunnskap lover Zaid Sabih at du vil være i stand til å hacke systemer etisk og dyktig på kort tid.

Bortsett fra disse, dekker kurset mer intrikate hackingfelt og tilbyr et anerkjent fullføringsbevis på slutten av kurset.

Er du fascinert av ideen om å finne og fikse sikkerhetsproblemer på nettsteder? Dette kurset for etisk hacking av programvare er ideelt for deg.

Her er litt av hva det innebærer:

  • SQL-injeksjon: Det er et lurt triks hackere bruker på nettsteder. Når et nettsted ikke sjekker informasjonen brukerne skriver inn riktig, kan en hacker skrive inn kode som roter med nettstedets database. Dette kan la dem se, endre eller slette ting de ikke skal. Selv om det er en måte å hacke seg inn på et nettsted, vil du også lære hvordan du kan forhindre at det skjer.
  • Hvordan beskytte datanettverk: Dette kurset vil lære deg hvordan du beskytter datanettverk ved å identifisere sårbarheter og svakheter i nettverkets sikkerhet og adressere dem. For å oppdage sårbarheten til et nettsted, vil du bruke verktøy som Nmap og mer.
  Mestre kunsten å lage annonse

Utover disse vil du lære om sårbarhetsskanning for nettapplikasjoner og skripting på tvers av nettsteder.

Etisk hacking, ofte referert til som white-hat hacking, er omfattende dekket i dette gratis Edx-kurset. På dette kurset får du lære trinn for trinn hvordan etiske hackere stopper hackere. Fra å lære deg grunnleggende om etisk hacking til et avansert nivå, vil du lære hvordan du simulerer virkelige sikkerhetsbrudd og nettangrep for å forberede deg på mothacking når som helst.

For å forberede deg på etisk hacking, lærer Edx sitt hackingkurs deg den anerkjente cyber kill chain-metodikken. Ro ned; det er ikke så komplisert som det høres ut. Det er ganske enkelt en syv-trinns prosedyre som etiske hackere og cybersikkerhetsspesialister bruker for å identifisere, analysere, forhindre og fikse hacks. Som du kan gjette, dobler det også ned på å hjelpe etiske hackere med å angripe systemer.

Med et gratis introduksjonskurs til etisk hacking og et betalt kurs for avansert etisk hacking, gir Master of Project deg muligheten til å bli en etisk hacker. Hvis du ikke er sikker på om etisk hacking er noe for deg og du gjerne vil teste vannet før du fordyper deg i det, bør du prøve det gratis introduksjonskurset for etisk hacking.

Introduksjonskurset inneholder en 30-minutters forelesning som du kan se på i hvilket som helst tempo og tidspunkt slik du vil ha det hele livet. Du vil også få et fullføringsbevis når du har fullført kurset.

  AIOps vs MLOps: Forstå de viktigste forskjellene

La oss gå videre til det betalte kurset. Først av alt, det betalte kurset heter Ethical Hacker from Zero to Hero Training. I likhet med gratiskurset kan du se kursene når som helst, bare at de er mye lengre.

Med opptil 17+ timer seertid fordelt på 80 forelesninger, er det avanserte kurset mye mer egnet for folk som har bestemt seg for å bli etiske hackere. Nå, her er draget. Gebyret du betaler avhenger av tiden det tar å gjennomføre kurset.

Fra november 2023 tilbyr de tre betalingsalternativer. En månedlig avgift på $67, en årlig avgift på $427, og en livstidstilgangsplan for $670. Mens du velger å betale, bør du huske på at bare livstidstilgangsplanen gir deg livstidstilgang til materialene.

Det betalte kurset gir mye til bordet, men introduksjonskurset er en startpakke vi vil anbefale til deg hvis du nettopp har startet.

Dette introduksjonskurset utviklet av Coventry University på FutureLearn gir interaktive læringsøkter om etisk hacking. Å lære etisk hacking kan være mye enklere når du kobler til andre elever på denne typen plattformer.

Det gir et globalt klasserom for traineer som ønsker å bli etiske hackere. På hvert trinn i kurset får du engasjere andre elever, sprette ideer fra dem og delta i aktive diskusjoner om etisk hacking.

Dette kurset er flott for deg hvis du ønsker sunn konkurranse og utfordringer mens du lærer. La oss nå gå inn på noe av innholdet i dette introduksjonskurset. Dette introduksjonskurset setter deg i gang for å forstå grunnlaget for metoder for etisk hacking og penetrasjonstesting.

Når det gjelder varigheten av kurset, tar det to uker å gjennomføre det, med forelesninger på tre timer per uke.

Enten du elsker ideen om å vurdere en organisasjons cybersikkerhetsnivå eller teste vanskelighetsgraden for hacking av systemer etisk, er dette kurset for deg. I tillegg til å lære deg grunnleggende og avanserte nivåer av etisk hacking, vil dette kurset lære deg avanserte hackangrepsteknikker, inkludert øktkapring, DDoS og sosial ingeniørkunst.

  Spin Reimagines iPhone-låseskjermens musikkkontroller

Dessuten er det ikke alltid nok å se YouTube-kanaler om nettsikkerhet til å gjøre deg til en profesjonell etisk hacker. Du må gå et skritt videre ved å ta et profesjonelt kurs som Cybrarys penetrasjonstesting og etisk hacking-kurs.

Her er to viktige ting du vil lære i de 10+ modulene i kurset:

  • Footprinting: Footprinting er et av de første trinnene etiske hackere og cybersikkerhetseksperter tar for å samle informasjon om et målsystem, nettverk eller organisasjon. Tenk på fotavtrykk som det første trinnet i en detektivs etterforskning. Akkurat som detektiver samler ledetråder om en sak, samler hackere og cybersikkerhetseksperter informasjon om et mål.
  • Rekognosering: Etter fotavtrykk er neste trinn rekognosering. Rekognosering innebærer aktiv skanning av målets systemer for å oppdage sårbarheter og svakheter.

Du vil også lære om å skanne nettverk, analysere sårbarheter og trusler mot skadelig programvare. I tillegg dekker kurset viktige forskjeller mellom cybersikkerhet og etisk hacking.

Start din etiske hackingreise

En verden av etisk hacking tilbyr et spennende og stadig utviklende landskap for de som er ivrige etter å beskytte det digitale riket mot trusler. For å forberede deg til å ta på deg cybertrusler, gir disse kursene for nybegynnere et sterkt grunnlag, og utstyrer enkeltpersoner med kunnskapen og ferdighetene som trengs for å ta fatt på denne edle reisen.

x