tipsbilk.net

De beste PS5 DualSense-kontrollladerne fra 2024

DualSense-ladestasjoner reduserer kabelrot, frigjør porter på PS5-en din og holder kontrollerene dine klare til handling. Fra minimalistiske solo-ladestativ til ladere med to kontroller og multifunksjonelle dokkingstasjoner med kjøling, det er nok av PS5-kontrollerladere tilgjengelig for å lade og vise dem med stil.

Beste samlede PS5 DualSense-ladestasjon: PowerA Solo

Offisielt lisensiert for PS5, PowerA Solo Charging Station tilbyr en trygg og stilig måte å lade og vise frem DualSense-kontrolleren din. Den har Sonys godkjenningsstempel og har til og med et hvitt og svart design med en PlayStation-logo som sømløst smelter inn i PS5-oppsettet ditt.

Denne kontrollerladeren har en enkel design med en bred base som gjør dokking av kontrolleren enkel og sikker. Den kobles til den fremre USB-C-porten på PS5 og slutter å lade automatisk når den er full, og beskytter kontrollerens batteri. PowerA tilbyr også en dobbel ladestasjon, ideell hvis du ønsker å lade to kontrollere samtidig.

PowerA Solo ladestasjon

Best sammenlagt

Laget av et av de få merkene som produserer offisielt lisensiert PS5-tilbehør, garanterer denne ladestasjonen en pålitelig lading for DualSense-kontrolleren din og har et elegant design som utfyller spilloppsettet ditt.

Fordeler

 • Offisielt lisensiert for garantert kompatibilitet
 • Rask og pålitelig lading
 • Kompakt og stilig
 • Lett å bruke

Ulemper

 • Tar opp den eneste USB-C-porten på PS5

OIVO

OIVO PS5 Controller Charger Docking Station er et solid alternativ for en rimelig PS5 dobbel kontrollerlader. Den har samme ladestil og design som det offisielle tilbudet, med en hvit og svart estetikk som matcher PS5-konsollen for et enhetlig spilloppsett.

  Her er hva du trenger å gjøre

Til tross for den lavere prisen kan denne tvillingladeren fylle opp to kontrollere på under to timer, noe som gjør den raskere enn den offisielle ladestasjonen. Den tilbyr også ladeindikatorer på forsiden og en av-bryter, noe som er flott hvis du bare vil vise frem PS5-kontrollerne.

Den kommer imidlertid ikke med en strømadapter som de fleste alternativer. I stedet kobles den til den fremre USB-C-porten eller to USB-A-porter på baksiden, noe som gjør den til en potensiell avtalebryter hvis du har flere PS5-tilbehør.

OIVO PS5-kontroller ladestasjon

Beste budsjett

$20 $22 Spar $2

Har du et budsjett, men har du lyst på twin-turbo-lading for PS5-kontrollerne? OIVOs doble ladestasjon gir drivstoff til to kontrollere samtidig mens den forblir lommebokvennlig.

Fordeler

 • Rimelig
 • Lader to kontrollere samtidig
 • Elegant design med ladeindikatorer

Ulemper

 • Tar opp én eller to porter på PS5

Sony

Sonys offisielle DualSense-ladestasjon er et populært valg blant brukere, ikke bare fordi den kan lade to DualSense-kontrollere samtidig, men også fordi det er den sikreste og mest pålitelige måten å lade PS5-kontrollerne på. Laget av det samme teamet bak PS5-kontrolleren, du trenger ikke å bekymre deg for kompatibilitet eller skade kontrolleren.

Denne ladestasjonen lader to kontrollere på rundt tre timer, samme tid det tar å lade én DualSense-kontroller via PS5s USB-porter. Den er kompatibel med både standard- og DualSense Edge-kontrolleren, og den medfølgende strømadapteren betyr at du kan frigjøre de verdifulle USB-portene på PS5.

  Gir AceMagic AM08 Pro en ekte spillopplevelse?

Sony DualSense ladestasjon

Best for to kontrollere

Dette er den offisielle ladestasjonen for DualSense-kontrollerne. Den er trygg, pålitelig, fungerer med alle PS5-kontrollere og tar ikke opp noen porter på PS5.

Fordeler

 • Offisiell Sony-lader
 • Lader to kontrollere samtidig
 • Trygg og pålitelig
 • Lett å bruke

Ulemper

 • Billigere alternativer tilgjengelig

OIVO

OIVO PS5-kontrollladeren med hodetelefonstativ er designet for å sitte perfekt på toppen av PS5-en din, og tilbyr alle fordelene til en ladestasjon uten å ta opp dyrebare skrivebordseiendommer. Den elegante hvite og svarte designen smelter perfekt sammen med oppsettet ditt, slik at det føles mindre som et tillegg og mer som en naturlig forlengelse av PS5.

Men denne PS5-kontrolleren og hodetelefonladeren handler ikke bare om estetikk. Den kan skryte av lynraske ladehastigheter som fullfører DualSense-kontrollerne på under to timer. Den enkle snap-down-ladestilen gjør det enkelt å dokke eller fjerne kontrolleren, mens en dedikert holder holder spillhodesettet trygt i vugge.

OIVO PS5-kontrolllader med hodetelefonstativ

Best med hodesettholder

Med to dedikerte ladeplasser for DualSense-kontrollerne og en praktisk holder for spillhodesettet ditt, fortjener OIVO PS5-kontrollerladeren med hodetelefonstativ en plass på PS5-oppsettet ditt.

Fordeler

 • Hurtiglading for to kontrollere
 • Fungerer med standard- og Edge DualSense-kontrollere
 • Kompatibel med flere hodesett
 • Matchende PS5-estetikk

Ulemper

 • Ikke kompatibel med PS5 Slim-versjonene

NexiGo

Utover en grunnleggende DualSense-ladestasjon, organiserer NexiGo PS5 Cooling Stand PS5-oppsettet ditt i en stilig hub. Den holder sikkert konsollen, to kontrollere, mediafjernkontrollen, headsettet og opptil ti spill – alt uten å rote til skrivebordet ditt.

To dedikerte ladeplasser holder kontrollerene dine fylt med drivstoff og klare, mens en innebygd vifte holder PS5-en kjølig under selv de mest intense spilløktene. Hele oppsettet drives av en 15W-adapter, noe som sikrer rask lading av konsollene dine uten å ta opp noen USB-porter på PS5.

  Leter du etter litt moro? 7 måter ChatGPT kan underholde deg på

NexiGo PS5 kjølestativ

Beste ladestativ

$23 $60 Spar $37

Selv om det er dyrere enn grunnleggende ladealternativer, leverer NexiGo PS5 kjølestativ uovertruffen allsidighet. Det holder DualSense-kontrollerne saftige og alle dine spillnødvendigheter pent organisert for et rotfritt oppsett.

Fordeler

 • Lader to kontrollere
 • Holder alt ryddig og organisert
 • Effektiv kjøling
 • Solid stativ for PS5

Ulemper

 • Ikke kompatibel med de nye PS5 Slim-utgavene

FAQ

Spørsmål: Hvilken type lader bruker PS5 DualSense?

PS5 DualSense-kontrolleren bruker en USB-C til USB-A-kabel for å lade. Bare plugg USB-C-enden inn i kontrolleren og den andre enden til en av PS5s USB-porter for enkelt og raskt å lade kontrolleren.

Spørsmål: Er det greit å lade PS5-kontrolleren med en telefonlader?

I de fleste tilfeller, ja, kan du trygt lade PS5-kontrolleren med en telefonlader, forutsatt at den gir ut 5 volt. Vi anbefaler imidlertid å koble direkte til konsollen eller bruke en dedikert DualSense-ladestasjon for sikrere og mer pålitelig lading.

Spørsmål: Kan jeg bruke PS4-kontrolleren min på PS5?

Ja, du kan bruke PS4-kontrolleren din på PS5, men bare for å spille PS4-spill. PS5-spill krever den nye DualSense-kontrolleren for å dra nytte av spesialfunksjonene, som haptisk tilbakemelding og adaptive triggere.

Spørsmål: Hvor lang tid tar det før PS5 DualSense lades?

PS5-kontrolleren tar vanligvis omtrent tre timer å lade helt opp, enten du kobler den direkte til konsollen eller bruker en ladestasjon. Noen ladestasjoner, som OIVO PS5 Controller Charger Docking Station, kan imidlertid skryte av raskere ladetider, noe som potensielt kan fylle opp DualSense på bare to timer.

x