De beste ryggsekkene for studenter med bærbare datamaskiner

Enten du nettopp har begynt på college eller skal tilbake til skolen et år til, vil du ha en ryggsekk som er både funksjonell og moteriktig. Og en som også kan bære den bærbare datamaskinen din trygt.

Den må passe til alle lærebøkene dine og gi sikker, trygg lagring for den bærbare datamaskinen og andre dingser. Vi vet at det er mange valg der ute, så vi har samlet noen av de beste ryggsekkene for studenter med bærbare datamaskiner.

Våre toppvalg av bærbare ryggsekker i 2023

JanSport Main Campus Ryggsekk

Best sammenlagt

En stor 32L ryggsekk for 15-tommers bærbare datamaskiner

JanSport Main Campus Backpack kan huse bærbare datamaskiner på opptil 15 tommer og beskytter dem med polstring og 600D resirkulert polyester for å avvise lett regn. Den er tilgjengelig i forskjellige iøynefallende farger og design og har en romslig kapasitet på 32L og en rekke lommer og rom.

Fordeler

 • 100 % resirkulert ufarget liner
 • Webbing gripehåndtak
 • Sidekompresjonsstropper
 • Nøkkelklipp
 • Stor kapasitet

Ulemper

 • Nettingflaskeholder kan rives hvis den dras hardt

JanSport Main Campus Backpack er et utmerket valg for å huse den bærbare datamaskinen mens du er på campus. Den beskytter bærbare datamaskiner på opptil 15 tommer med polstring i et dedikert kabinett. Det er ytterligere to hovedrom for oppbevaring av bøker og permer, og den totale kapasiteten er romslige 32L. I tillegg er det glidelåslommer på utsiden, en lomme for småting på toppen, og en sidelomme som strekker seg nok til å passe til en stor flaske.

Den er laget av slitesterk 600D resirkulert polyester som kan motstå lett regn og fuktighet, og legger til et ekstra lag med beskyttelse til den bærbare datamaskinen. S-kurve skulderstroppene er ergonomisk utformet for komfort. I tillegg er bakpanelet fullt polstret og har luftnetting med en ventilasjonskanal for å holde ryggen kjølig.

Vesken er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og design til rimelige priser for å holde alle fornøyde.

Matein Mlassic Travel Laptop-ryggsekk

Beste verdi

Enestående verdi for en bærbar ryggsekk av topp kvalitet

$24 $40 Spar
$16

Matein reiseryggsekken tilbyr enestående verdi uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Med mange tilgjengelige størrelser, farger og design, kan du enkelt finne den rette for å beskytte den bærbare datamaskinen og holde på college-nødvendighetene dine. Med verdifulle funksjoner som en USB-port, en tyverisikringslomme og vannbestandig polyesterkonstruksjon, er den også et godt valg når du reiser.

Fordeler

 • Nøkkelbrikkekrok
 • Svært rimelig
 • Ulike størrelser, farger og design
 • USB-port og kabel
 • Slitesterk og vannavstøtende

Ulemper

 • Flaskeholderne på siden er ikke veldig dype

Også kjent som Matein reiseryggsekk, tilbyr Mlassic fantastisk verdi og enestående kvalitet. Denne 28L, 18 x 12 x 7,8-tommers varianten har plass til en 15,6-tommers bærbar PC. Men det finnes en rekke størrelser med en overflod av farger og design for å sikre at du kan finne den riktige vesken for deg og din bærbare datamaskin.

På toppen av dette får du fokus på komfort og holdbarhet til en herlig pris. Vesken har god ventilasjon, og nettingpolstringen er behagelig og støtter ryggen godt. Det er mer myk polstring på de justerbare stroppene, mens et skumpolstret håndtak er behagelig å holde i i lengre perioder.

Ved siden av laptop-rommet er det en annen romslig seksjon for oppbevaring av bøker og permer med ekstra nettlommer for skrivesaker. En frontorganiser har ytterligere tre rom for å holde alt systematisk. Det er til og med en skjult tyverisikringslomme der du kan oppbevare lommeboken eller telefonen utenfor rekkevidde for lommetyver. Vesken har også en hendig USB-port med integrert kabel. Du kan lagre din egen powerbank inne og lade telefonen mens du er på farten.

Den er laget av vannavstøtende og slitesterk polyester som vil holde den bærbare datamaskinen trygg i lett regn, og er også et godt valg for reiser når vårferien kommer. Innsjekking på flyplassen er problemfri da du kan åpne kupeen 180 grader under sikkerhetskontroller. Og det er også en praktisk bagasjestropp for enkel transport.

Incase ICON ryggsekk

Beste liten ryggsekk

Ryggsekk for studenter som trenger noe mindre

Incase ICON-ryggsekken er en 13L-veske laget av tøff og slitesterk 840D ballistisk nylon. Ikke bare ser det bra ut, men det kan kreve litt å kaste rundt. Den kan huse en 16-tommers bærbar PC og har et dedikert rom for nettbrettet eller telefonen. Med den integrerte kabelporten kan du også lade eller lytte til enhetene dine mens du er på farten.

Fordeler

 • Luftstrømskanaler for ventilasjon
 • Justerbare, polstrede skulderputer
 • Fuskepelsfôr gir ekstra beskyttelse av den bærbare datamaskinen
 • Slitesterk materiale

Ulemper

 • 13L kapasitet er kanskje ikke nok for noen elever

Incase ICON-ryggsekken er et førsteklasses alternativ som gir holdbarhet og komfort for en bærbar ryggsekk. Den er laget av usedvanlig slitesterk 840D ballistisk nylon. Dette materialet tåler røff håndtering og har overlegen rivebestandighet. Den er også enkel å rengjøre og tilbyr et anstendig nivå av vannmotstand.

Den bærbare datamaskinen har plass til en 16-tommers datamaskin og er fullt polstret. Den har også et mykt fuskepelsfôr for litt ekstra beskyttelse, spesielt mot innvendige riper som andre enheter og tilbehør du kan bære kan forårsake. I tillegg er det en lett tilgjengelig sidelomme for nettbrett eller smarttelefon med en kabelport for å få tilgang til sangene dine mens du er på farten.

Hovedrommet er der du oppbevarer bøkene og permene dine, og et sekundært rom tilbyr mange ekstra lommer og lommer for å organisere de mindre gjenstandene dine. Men med en kapasitet på 13L kan studenter som bærer en rekke ting kanskje vurdere noe større.

AmazonBasics bærbar ryggsekk

Beste Basic

En enkel veske som gjør det den skal

AmazonBasics-varer er rimelige versjoner av produkter som ellers kan koste betydelig mer. De går ikke på akkord med kvaliteten og skuffer ikke. AmazonBasics Laptop Backpack er en solid, godt laget veske for bærbare datamaskiner på opptil 15 tommer. Den har en mengde lommer og lommer, og med en kapasitet på 36L vil den også være vert for alle bøkene dine og permene dine.

Fordeler

 • Budsjettvennlig
 • Høy lagringskapasitet
 • Flere lommer gjør det enkelt å holde orden på eiendelene dine
 • Funksjonell design

Ulemper

 • Ikke altfor sikker, med bare noen få glidelåslommer

Amazon har sitt eget utvalg av rimelige varer under AmazonBasics-merket. Inkludert i utvalget er AmazonBasics Laptop Backpack. Vesken kan passe bærbare datamaskiner på opptil 15 tommer, selv om det også er en 17-tommers AmazonBasics Laptop-ryggsekk.

Det er flere innvendige rom og lommer for enkel organisering, samt en liten, glidelåslomme foran for rask oppbevaring. Det er ikke det sikreste, med bare glidelåsen for beskyttelse, så det kan være lurt å oppbevare verdifulle gjenstander et annet sted.

Sidelommene i netting er perfekte for oppbevaring av vannflasker mens du er på farten. Skulderstroppene er polstret, så den skal sitte behagelig på ryggen selv når den er fullastet.

Trubadur Apex ryggsekk

Beste Premium

Eksklusiv stil og kvalitet til en premium pris

For en førsteklasses ryggsekk av førsteklasses kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til Troubadour Apex. Det kan koste litt mer enn andre bærbare ryggsekker, men det tilbyr uovertruffen stil og holdbarhet. Den er også perfekt for studenter med store bærbare datamaskiner, da den kan håndtere en 17-tommers skjerm og har en rekke andre lommer og lommer og et romslig hovedrom.

Fordeler

 • Elegant, minimalistisk design
 • Allsidig
 • Huser store bærbare datamaskiner
 • Robust og værbestandig
 • Solide glidelåser

Ulemper

 • 25L kapasitet er kanskje ikke nok for noen

Hvis du vil se din mest stilige ut på college og ikke har noe imot å slenge ut litt ekstra, tilbyr Troubadour Apex-ryggsekken stil på toppen av førsteklasses kvalitet. Den er laget av slitesterk nylon og lær, noe som gjør den vanntett, og den kan komfortabelt huse en 17-tommers bærbar PC. Disse funksjonene betyr at det ikke bare er et stilig valg for college, men det kan også fungere som en ryggsekk når du går tur, sykler eller på forretningsreiser.

På toppen av sin iøynefallende design og førsteklasses konstruksjon føles den mye romsligere enn den annonserte 25L. Lommene er alle skumpolstrede, og laptoprommet har beskyttelse ved basen, noe som ofte er utelatt fra mindre premium-ryggsekker. Glidelåsene er av messing med en matt finish, og metallspennene er stive, noe som øker veskens robusthet.

Den solide ZipGlide-glidelåsen åpner jevnt hovedrommet, hvor du kan finne flere lommer og lommer for å ta med utstyret ditt. På toppen av vesken er det en liten lomme for småbiter, for eksempel nøklene dine, mens begge sider av pakken har en vannflaskelomme.

Men det er komfort som er det viktigste med Troubadour Apex. De tykke stroppene er godt polstret med tett skum som skuldrene dine vil sette pris på når vesken er fullt på lager. I tillegg tilbyr bakpanelet god ventilasjon, som holder deg kjølig på de varme forsommerdagene på college.

Vera Bradley Campus-ryggsekk i bomull for kvinner

Best for kvinner

En holdbar bærbar ryggsekk i bomull designet av kvinner for kvinner

$75 $125 Spar
$50

Vera Bradley Women’s Cotton Campus-ryggsekken kommer i en rekke design og farger, fra Classic Navy til Pretty Posies. Det er en romslig 25L ryggsekk med to rom for bærbare datamaskiner eller nettbrett på opptil 15 tommer. Den består av slitesterk, polstret bomull og har en mengde lommer.

Fordeler

 • Kan vaskes i maskin
 • Mange lommer
 • En mengde design og farger tilgjengelig
 • Plass til en 15-tommers bærbar PC
 • Polstrede og justerbare skulderstropper

Ulemper

 • Fargerike mønstre faller kanskje ikke i smak hos alle

Vera Bradley hevder å være det første reisemerket for kvinner. Selskapet er kjent for å designe muntre og fargerike vesker med mål om å gjøre verden til et lysere sted. Designerne oppnår absolutt dette med Cotton Campus Backpack-serien. Ulike mønstre og design er tilgjengelige, og de har alle det viktige, polstrede laptoprommet.

Faktisk er det to innvendige nettinglommer som kan passe nettbrett eller bærbare datamaskiner på opptil 15 tommer. Den vatterte bomullen er lett og slitesterk. Men siden det er bomull, vil det ikke være mye værbestandighet. Å investere i et vanntett deksel vil være lurt i de øyeblikkene du blir fanget i dårlig vær.

Denne 25L-vesken har også mange andre lommer for studenter. Eksteriøret inkluderer to glidelåslommer foran, to glidelommer på siden og en skjult baklomme med glidelås for oppbevaring av verdisaker. Innvendig er det ni lommer totalt, inkludert fire lapper og tre for penner og annet skrivemateriell i frontlommen med glidelås.

Målene er 17 tommer høye, 11 brede og åtte dype med 32-tommers justerbare og polstrede stropper. Det er også et 3-tommers håndtak på toppen og en vognhylse hvis du bestemmer deg for å ta den med på reise.

Timbuk2 Authority Deluxe bærbar ryggsekk

Best for store bærbare datamaskiner

En stilig veske som kan holde opp til en 17-tommers bærbar PC

For en så slitesterk veske tilbyr Timbuk2 Authority Deluxe Laptop Backpack også stil. Det er blant de beste pakkene du kan finne for å huse større bærbare datamaskiner og kan være vert for opptil en 17-tommers skjerm. Den har et profesjonelt utseende og tilbyr ekstra vanntetting på viktige områder. Det er også nok plass inni for alle bøkene og permene dine, samt mange lommer og ermer for å holde deg organisert.

Fordeler

 • Kompresjonsstropper for cinching
 • 100 % resirkulert materiale på hoveddelen av vesken
 • Airmesh ventilert bakpanel
 • YKK glidelåser

Ulemper

 • Mindre bærbare datamaskiner og nettbrett passer ikke godt

Timbuk2 Authority Deluxe Laptop Backpack tilbyr kjøpere et godt mellomtonealternativ med hus for store bærbare datamaskiner opptil 17 tommer. Den har et minimalistisk design og er tilgjengelig i forskjellige nøytrale og profesjonelt utseende farger. Det er ikke bare et godt valg for den konservative studenten, men ryggsekken er også et utmerket, diskré valg for forretningsfolk.

630D nylonstoffet er tøft og gir noe vannmotstand. Bunnen av vesken har et TPU-belegg for ekstra vannmotstand, noe som gjør den til et trygt valg for å sette vesken ned på bakken. Takket være dette belegget kan du unngå følgene av søl i klasserommet eller utilsiktede plasseringer i vannpytter når du er ute.

Ryggsekken har en kapasitet på 20L, og det store hovedrommet har nok plass til lærebøkene dine og andre store daglige gjenstander for college. Du kan til og med passe jakken inne på lune vårdager, mens den elastiske sidelommen holder en vannflaske for å holde deg hydrert. Frontrommet har en mengde lommer og ermer hvor du kan oppbevare et nettbrett eller e-leser mens du kan organisere mindre gjenstander som kabler, hodetelefoner, skrivesaker og andre slike ting effektivt.

Hvilken bærbar ryggsekk for college er den rette for deg?

Størrelse er den mest åpenbare faktoren når du vurderer en bærbar ryggsekk for college. De fleste studenter vil generelt trenge rundt 20-30L kapasitet. Imidlertid kan studenter med lagring på campus eller de som bare foretrekker mindre pakker velge en i størrelsen 10-15L. Hvis du faller inn i denne kategorien, har Incase ICON Backpack fortsatt en romslig følelse til tross for sin kapasitet på 13L, og den kan inneholde en 16-tommers bærbar PC.

Hvis du vil ha et rimeligere valg, finnes det mange kvalitets-, men budsjettvennlige ryggsekker som tilbyr god beskyttelse for bærbare datamaskiner. Blant dem er AmazonBasics Laptop Backpack, som har en romslig kapasitet på 36L og kan være vert for en bærbar datamaskin på opptil 17 tommer. Hvis du foretrekker noe litt mindre og mer stilig, er Matein 28L og kan bære en bærbar datamaskin på opptil 15,6 tommer.

Vårt beste generelle valg er imidlertid JanSport Main Campus Backpack. Det koster litt mer enn AmazonBasics og Matein-tilbudene, men det er fortsatt utmerket for pengene. Den er komfortabel og slitesterk, har plass til en 15-tommers bærbar PC og kommer i en rekke stilige design. Den har mange rom og lommer for å organisere bøkene dine, permene og tilbehøret og tilbyr en uslåelig verdi.

JanSport Main Campus Ryggsekk

Best sammenlagt

En stor 32L ryggsekk for 15-tommers bærbare datamaskiner

JanSport Main Campus Backpack kan huse bærbare datamaskiner på opptil 15 tommer og beskytter dem med polstring og 600D resirkulert polyester for å avvise lett regn. Den er tilgjengelig i forskjellige iøynefallende farger og design og har en romslig kapasitet på 32L og en rekke lommer og rom.

Fordeler

 • 100 % resirkulert ufarget liner
 • Webbing gripehåndtak
 • Sidekompresjonsstropper
 • Nøkkelklipp
 • Stor kapasitet

Ulemper

 • Nettingflaskeholder kan rives hvis den dras hardt
  Fiks Google Meet Grid View-utvidelsen