tipsbilk.net

De beste skjermstativene i 2023

Lei av å kjempe mot en nakkesvingende skjerm og bøye seg over en nedsunket skjerm? Vi har funnet frem de beste ergonomiske heltene – skjermstativ som løfter arbeidsområdet til øyehøyde og gir en langt mer komfortabel opplevelse når du står ved skrivebordet hele dagen.

Wali Electric

De WALI Monitor Stand Riser STT003 gir en kraft i holdbarhetsavdelingen takket være sin robuste metallkonstruksjon. Den kan støtte de fleste standardskjermer på opptil 32 tommer og til og med romme noen små ultrabrede skjermer, med ekstra gummiputer for å hindre at den glir.

Det som virkelig gjør den til et utmerket skjermstiger, er dens enestående ergonomi. Den gir ikke bare én, men tre høydeinnstillinger, slik at du kan heve skjermen med 3,9 tommer, 4,7 tommer eller 5,5 tommer fra skrivebordet, og hjelpe deg med å finne den optimale visningsvinkelen for arbeidsområdet ditt.

Selv om du ikke får oppbevaringsskuffer, er det nok plass under til å oppbevare småting som tastaturer og skrivesaker.

WALI Monitor Stand Riser STT003

Best sammenlagt

$14 $25 Spar
$11

Med en robust vektkapasitet på 44 pund, kan WALI Monitor Stand Riser STT003 romme et bredt utvalg av skjermer og tillater tilstrekkelig høydejustering, noe som gjør den til et solid alternativ for de fleste skrivebordsoppsett.

Fordeler

 • Tre-nivå høydejustering
 • Robust metallkonstruksjon
 • Holder opptil 44 pund

Ulemper

 • Ikke ideell for to skjermer

Amazon

Hvis du har et stramt budsjett, er AmazonBasics justerbare skjermstativ det perfekte alternativet for å heve skjermen til den perfekte ergonomiske høyden uten å tømme bankkontoen din. Den har en vektkapasitet på 22 pund, som er godt innenfor rekkevidden til de fleste skjermer.

Selv om det kanskje ikke vinner noen designpriser, skinner AmazonBasics justerbare skjermstativ der det betyr mest: funksjonalitet og komfort. Med tykke, stablebare ben, lar den deg velge din ideelle visningsvinkel med tre justerbare høyder. Ikke bare det, den tilbyr en romslig 11-tommers lagringsplass under, og gjenvinner plass på skrivebordet til tastaturet, musen, den bærbare datamaskinen og mer.

  Sette de beste helpdesk-verktøyene under skanner

AmazonBasics justerbart skjermstativ

Beste budsjett

For begrensede budsjetter er AmazonBasics-skjermstativet en stjålet skjerm, som støtter opptil 32-tommers skjermer til tross for plastkonstruksjonen.

Fordeler

 • Rimelig
 • Høydejusterbar
 • Solid og stabil

Ulemper

 • Grunnleggende plastkonstruksjon

BoYata

Du kan nyte den ultimate seerkomforten med BoYata Monitor Riser Stand, som har et allsidig høydejusteringsområde på 4,3 til 6,7 tommer. Den kan heve skjermen høyere enn de fleste stigerør, og sørger for at du, enten du er høy eller skrivebordet ditt er for lavt, kan finne ditt perfekte øyenivå for å minimere belastningen på nakken.

Laget av solid metall, BoYata-stativet tilbyr ikke bare urokkelig stabilitet, men også elegant estetikk, og det kommer til og med i tre farger for å matche arbeidsområdet ditt. I tillegg sparer dens kompakte design verdifull plass på skrivebordet, slik at du kan fokusere på det som betyr mest.

BoYata Monitor Riser Stand

Best justerbar

Mens de fleste skjermstativ tilbyr en begrenset høydejustering på 2–5 tommer, har BoYata Monitor Riser Stand en imponerende rekkevidde på 4,3–6,7 tommer, perfekt for hvis du er høy eller har et skrivebord som er for lavt.

Fordeler

 • Stort høydejusteringsområde
 • Solid og stabil konstruksjon i helmetall
 • Kompakt, plassbesparende design
 • Enkel å sette opp

Kontor-oasen

Dette robuste skjermstativet fra Office Oasis er i stand til å holde opp til en formidabel 75-tommers skjerm, og gir god plass til oppsettet med to skjermer. Dens kraftige stålben og solide treoverflate gir urokkelig støtte, selv for de tyngste skjermene og TV-ene.

I tillegg til å heve skjermene dine til en optimal visningshøyde, har Office Oasis Dual Computer Monitor Stand en elegant og naturlig estetikk som forbedrer ethvert skrivebordsoppsett. Og i motsetning til billigere stativer, har den en forsterket sentral stålstøtte som eliminerer henging og holder skjermene dine perfekt på linje.

Office Oasis dobbel datamaskinskjermstativ

Best for to skjermer

$80 $100 Spar
$20

Med en vekt på 100 pund og en romslig 42-tommers tretopp, er Office Oasis Dual Computer Monitor Stand det perfekte valget for oppsett med to skjermer.

  Er TextMagic programvaren for tekstmeldingsmarkedsføring for bedriften din?

Fordeler

 • Robust og pålitelig
 • Perfekt størrelse for doble skjermer eller store ultrabrede skjermer
 • Tilgjengelig i naturlig tre, sort og brun
 • Sjenerøs oppbevaring under skrivebordet

VIVO

VIVO 32-tommers Standing Desk Converter er din umiddelbare oppgradering til et perfekt arbeidsområde. Mer enn bare et grunnleggende skjermstativ, forvandler det hele skrivebordsoppsettet til et stående skrivebord, som ikke bare bidrar til å fremme bedre holdning, men også reduserer smerter ved å sitte hele dagen.

Denne omformeren sitter rett på toppen av ditt eksisterende skrivebord og løfter arbeidsområdet opp til hele 19,6 tommer. Med et medfølgende tastaturbrett kan du enkelt bytte mellom å sitte og stå gjennom dagen. Enten du er en erfaren stående skrivebordsbruker eller bare starter din ergonomiske reise, er VIVO 32-tommers stående skrivebordskonverter det perfekte tilbehøret.

VIVO 32-tommers stående skrivebordskonverter

Best for stående skrivebord

$120 $130 Spar
$10

Hvis du har et stående skrivebord eller ønsker å konvertere ditt eksisterende skrivebord til et, er VIVO 32-tommers stående skrivebordskonverter et godt valg. Den kan løfte arbeidsområdet opp til 19,6 tommer på sekunder, slik at du enkelt kan skifte mellom sitte- og ståposisjon.

Fordeler

 • Holder opptil 33 pund
 • Utrolig 4,4- til 19,6-tommers høydejusteringsområde
 • Robust tastaturbrett

FAQ

Spørsmål: Hva kan jeg bruke for å heve skjermen min?

Den beste måten å heve en skjerm til en optimal posisjon på er ved å bruke en bordskjermstige. Hvis du ikke har penger til en skjermstige, kan du nøye deg med en bunke bøker, en papirstabel eller en pappeske.

Spørsmål: Hva gjør en skjermstige?

Et skjermstiger løfter en dataskjerm eller bærbar datamaskin til en komfortabel og ergonomisk ideell posisjon. Det er en flott løsning for å forhindre at nakke- og ryggsmerter slenger seg mens du arbeider ved skrivebordet.

  9 beste programvare for administrasjon av idrettslag for å administrere laget ditt

Spørsmål: Hva kan jeg bruke i stedet for en skjermstige?

Du kan bruke en stabel med bøker eller bokser i stedet for en skjermstige. Hvis du ikke har noe imot å bli skitne til hendene, kan du gjøre DIY en skjermstige med tre eller papp.

Spørsmål: Er det dårlig for deg hvis skjermen er for høy?

Ja, å ha skjermen for høy kan være dårlig for deg i det lange løp. Når skjermen er plassert for høyt, har du en tendens til å vippe hodet bakover for komfortabelt å se skjermen. Denne vedvarende vanskelige holdningen kan belaste nakkemusklene dine, og føre til smerte, spenning og til og med hodepine. Over tid kan det også bidra til belastning på øynene og skulderubehag.

Spørsmål: Vil det å endre skjermhøyden hjelpe mot nakkesmerter?

Ja, justering av skjermens høyde til øyehøyde eller litt under kan bidra til å redusere nakkesmerter, siden det lar deg opprettholde en nøytral hode- og nakkestilling mens du bruker datamaskinen.

Spørsmål: Hva er den beste høyden for skjermen min å være i?

For å fremme bedre holdning og redusere nakkesmerter, anbefales det å justere skjermens høyde slik at den øverste tekstlinjen er i øyehøyde eller litt under. Dette bidrar til å holde hodet og nakken i en naturlig posisjon, og forhindrer at du bøyer eller vipper hodet bakover, noe som kan forårsake nakkesmerter.

Spørsmål: Hva er bedre, et monitorstativ eller en monitorarm?

Både skjermstativet og armen kan bidra til å heve skjermen til en ideell ergonomisk høyde, men det foretrukne valget avhenger av dine spesifikke behov. Et skjermstativ er det beste alternativet hvis du verdsetter rimelighet, stabilitet og til og med litt lagringsplass.

En monitorarm er derimot det beste alternativet hvis du prioriterer justerbarhet og ønsker å frigjøre skrivebordsplass, da armen ikke bare tillater høydejustering, men også tilt og rotasjon for maksimal komfort.

Spørsmål: Hva annet bør jeg huske på for ergonomisk støtte?

I tillegg til å bruke et skjermstativ, kan flere andre aspekter forbedre ditt ergonomiske oppsett betydelig og forhindre ubehag. Disse inkluderer valg av stol med justerbar høyde, armlener og korsryggstøtte, bruk av ergonomiske tastaturer og mus, og inkorporering av stående skrivebord for å bytte mellom å sitte og stå for å forhindre ryggsmerter.

x