Den beste søvnappen i 2021 (inkludert søvnsporingsapper)

Mange mennesker har problemer med å sovne til rett tid og henvender seg til søvnapper for å få hjelp. De kan umulig erstatte sunne sovevaner, som å slå av alle enheter i en halvtime før sengetid og lese en god bok i stedet.

Likevel er en dedikert app et godt sted å starte. Du kan bruke den til å lytte til hvit støy eller beroligende lyder som hjelper deg å sovne lettere. Eller du kan overvåke søvnmønsteret ditt og lære hvordan du kan forbedre det.

Beste søvnapp: Android og iOS

Vi testet nøye en rekke søvnapper og valgte de beste valgene mens vi tok hensyn til Android- og iOS-brukere.

1. Rolig

Tilgjengelig for Android og iOS, Ro kan hjelpe deg ikke bare med å sove, men også meditere, fokusere på jobben eller bare slappe av ved å lytte til beroligende lyder. Den har et superintuitivt grensesnitt og mange funksjoner, inkludert søvnhistorier, pusteøvelser og guidede meditasjonsøkter av forskjellig lengde.

  Hvordan endre fargetemaet til Microsoft Office

2. Søvnlyder av sovepute

Sleep Sounds by Sleep Pillow er en enkel søvnapp designet for Android og iOS. Den har et bredt utvalg av forhåndsmastrede og høykvalitets omgivelseslyder som du kan lytte til for å forbli avslappet og sovne raskere. Den kjører i bakgrunnen og lar deg markere favorittlyder.

3. Headspace

Headspace er en app som ligner på Calm, som du kan installere på Android og iOS. Den er pakket inn i et intuitivt grensesnitt og fremmer en sunn livsstil ved å forbedre søvnen din. Du kan bruke den til å trene yoga, meditere, lytte til historier og spille av lyder. Den har en daglig videoserie og til og med guidede meditasjonskurs for barn.

4. Søvnmonitor

Sleep Monitor er litt annerledes. I tillegg til å spille avslappende lyder, kan den overvåke hele sovesyklusen din og la deg nå hvis du snorket eller snakket mens du drømmer. Det gir en søvnscore med grafer og gir deg anbefalinger, som å trene eller drikke mindre koffein. Videre vekker appen deg forsiktig og minner deg på å legge deg tidlig. Du kan også ta notater. Den er kun tilgjengelig for Android.

  Hvordan kan du ta opp et Google Meet-møte/-samtale

5. Pute

Pillow er en søvnsyklustracker laget for iOS. Den spiller beroligende lyder, holder styr på søvnmønsteret ditt og registrerer til og med snorking, apné eller søvnsnakking. Appen hjelper deg med å våkne naturlig ved å ta hensyn til den letteste sovefasen. Den kan også installeres på Apple Watch for å overvåke pulsen og analysere hjertefrekvensen.

6. Sov som Android

Sleep as Android er en av de beste søvnappene for Android og Android Wear OS. Den inkluderer spillelister med naturlyder og vuggesanger, sporer søvnsyklusene dine og vekker deg mykt om morgenen. Dessuten bruker appen et ekkolodd for søvnsporing, slik at du ikke trenger å sove med smarttelefonen i sengen lenger. Den støtter smart pærekontroll og integreres med helseapper som Google Fit.

7. Søvnsyklus

Sleep Cycle er en annen app laget for Android og iOS, som inneholder sovelyder og godnatthistorier. Den kan vekke deg forsiktig, oppdage snorkemønsteret ditt, måle søvnkvaliteten din og generere statistikk. I tillegg kan du føre journal, ta notater, få anbefalinger for å forbedre søvnen din og eksportere søvndata til Excel.

  Hvordan få iPhone-apper til å alltid be om plasseringstilgang

8. Slumre

Laget for Android og iOS, Slumber er en beroligende app som inkluderer en samling historier som hjelper deg å sovne lettere. Den har også loop-modus, ASMR-lydbilder og sengetidshistorier for barn. Du kan holde deg til bakgrunnsmusikk eller gå med naturlyder som regn. Videre kan du stille inn en bakgrunnsstøy som skal spilles av når en historie er ferdig.

9. Tidevann

Tide er en enkel og elegant søvnapp bygget for Android og iOS, som tilbyr beroligende lyder for å hjelpe deg med å sove, ta en lur, fokusere eller bare puste for å trene oppmerksomhet. Den har meditasjonsserier og naturlyder, påminnelser, en favorittseksjon, sammen med nyttig statistikk om søvnsyklusen.

Sov bedre med de beste appene for Android og iOS

Avslutningsvis, hvis du lider av søvnløshet eller bare har problemer med å sovne nå og da, bør disse mobilappene hjelpe ved å spille beroligende lyder og overvåke søvnsyklusene dine for å gi mer detaljert informasjon om vanene dine.