Den populære Android Content Transfer-appen Pushbullet kommer til Windows

Mobile enheter har blitt en viktig del av livene våre. De reduserer sakte tiden vi bruker på tradisjonelle datamaskiner for å surfe på internett, sjekke e-post, se filmer eller spille videospill. Ikke desto mindre finnes tradisjonelle datamaskiner fortsatt, og vi opplever ofte at vi utveksler informasjon mellom våre mobile enheter og datamaskiner for å holde data sikkerhetskopiert eller synkronisert. Pushbullet, en strålende Android-app som lar brukere sende nesten alt fra telefon til PC og omvendt, tok nylig avslutningen av en helt ny Windows-variant. Pushbullet for Windows lar brukere raskt sende og motta filer, lenker, notater og tekst etc. til og fra andre datamaskiner eller enheter over WiFi.

  Hvordan åpne og tilpasse handlingssenter i Windows 11

Vi dekket Pushbullet tilbake i januar 2013, men siden den gang har tjenesten garantert overgått seg selv, og lagt til mange ekstra funksjoner til arsenalet, sammen med en Windows-applikasjon som skulle gjøre deling stadig mer praktisk.

Pushbullets Windows-verktøy, som er en offentlig beta når dette skrives, har en installasjonspakke på 7,4 MB, integrering av sportskontekstmeny (tillater sending av filer fra høyreklikkmenyene deres), muligheten til å pushe lenker, notater og filer på opptil 25 MB i størrelse. Utviklerne lover større størrelser for filoverføring og flere funksjoner i fremtidige bygg.

Etter å ha startet den for første gang, må du logge på Pushbullet-kontoen din. Nye brukere kan også bruke Google-kontoene sine for å øke hastigheten. Brukergrensesnittet til applikasjonen er ekstremt enkelt. Rullegardinmenyen øverst lar deg velge din mål-Windows-PC eller enhet. De fem knappene nederst lar deg velge elementtypen du vil dele, nemlig melding, lenke, vedlegg, liste eller kontaktinformasjon.

  Hvordan fikse CPU-viften roterer ikke på Windows 10 PC

For enkle tekstmeldinger kan du skrive inn emnet sammen med selve meldingsteksten, mens lister er nyttige for å lage gjøremål.

Filer kan sendes ved å klikke på den store knappen som vises i midten etter at du har valgt filoverføringsalternativet (vedleggsikonet) fra bunnen, gjennom dra og slipp, eller fra høyreklikk-kontekstmenyen til den tiltenkte filen.

Når du er klar, er alt du trenger å gjøre å klikke «Push It!» å sende varen på vei.

Den viser også skrivebordsvarsler ved sending og mottak av filer. En liten funksjon, men praktisk likevel.

Pushbullet for Windows fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Husk at appen for øyeblikket er i beta. Som nevnt tidligere, har flere funksjoner blitt lovet i fremtidige oppdateringer.

  Klout-appen kommer på Android for å spore innflytelsen på sosiale medier

Last ned pushbullet for Windows