Ditt Gå til-verktøy for å strømlinjeforme hendelseshåndtering

Opsgenie gir en utmerket måte å strømlinjeforme hendelseshåndtering i organisasjonen din med ett enkelt sentralisert sted og et imponerende sett med funksjoner.

Dette er epoken med informasjonsteknologi som involverer en rekke systemer for å gi brukervennlighet, hastighet og nøyaktighet slik at bedrifter og enkeltpersoner kan nå sine mål.

Mange av disse systemene fungerer sammen for å muliggjøre utførelse av enkelte oppgaver. Så hvis noen del eller system bryter sammen, smuldrer alt relatert til det.

Dessuten er IT-utviklingsmiljøer og -infrastruktur på et høyt kompleksitetsnivå med forskjellige enheter, teknologier, verktøy og teknikker.

For å kjøre programmer jevnt, trenger ITSM at systemene fungerer sammen i sammenheng. Enhver hendelse som oppstår umerkelig kan skape små eller store problemer, noe som ytterligere gir mye spenning.

Så, hva er den beste måten å løse disse problemene og sette alt på plass på riktig måte?

Her ved hjelp av et hendelseshåndteringsverktøy som Opsgenie kan hjelpe.

Den håndterer ikke bare hendelser og varsler, men overvåker også ytelsen, påliteligheten, stabiliteten og sikkerheten til systemene dine. I tillegg kan den tilby samarbeids- og kommunikasjonsfunksjoner slik at teamet ditt kan holde fokus på varslene.

La oss dykke dypere inn i Opsgenie og dens funksjoner og forstå hvor nyttig det kan være for virksomheten din.

Hva er Opsgenie?

Opsgenie er et hendelseshåndteringsverktøy som sentraliserer alle varslene mottatt fra forskjellige kilder på ett sted og sender informasjon til operasjonsteamet (Ops) for å løse problemer raskere.

Ved å bruke dette verktøyet kan du ta umiddelbare tiltak for å motta varsler og aldri gå glipp av noen hendelser. Den mottar umiddelbare varsler fra dine tilpassede applikasjoner og overvåkingssystemer og kategoriserer hvert varsel videre basert på timing og viktighet.

Ved å sentralisere hendelser og varsler på ett enkelt sted, varsler Opsgenie driftsteamet ditt til rett tid, og kobler til andre verktøy for å synkronisere og tilkalle rask hjelp umiddelbart. Den filtrerer støyen og varsler deg om hendelsen ved hjelp av multikanalsvarslinger, som SMS, push-meldinger, e-post, taleanrop og mer.

For å levere ende-til-ende hendelsesadministrasjonsfunksjonalitet inkluderer Opsgenie ulike skyplaner fra Jira Service Management. I tillegg fungerer det med Atlassian Open DevOps, som lar team effektivisere respons og håndtering av hendelser.

Opsgenie gir de dedikerte Dev- og Ops-teamene dine mulighet til å planlegge og ha kontroll under eventuelle hendelser og tjenesteavbrudd. Med sin fleksible regelmotor sentraliserer den alle varslene og gjør det mulig for teamet ditt å samarbeide, ta datadrevne beslutninger og ta raske handlinger.

Egenskaper til Opsgenie

La oss utforske funksjonene til Opsgenie i detalj.

#1. Handlingsdyktig og pålitelig varsling

Opsgenie sørger for at du aldri går glipp av noen varsler. Den integreres med billett-, overvåkings- og chat-verktøy for å gruppere varsler basert på viktighet og tid, filtrere støy og varsle deg umiddelbart om hendelsen. For å gi nødvendig informasjon raskt, bruker den flere kanaler slik at teamet ditt kan få umiddelbar varsling og begynne å løse problemene med en gang.

#2. Flere varslingskanaler

De fleste overvåkingsverktøyene sender varsler via e-post. Når varsler er viktige og tidssensitive og krever umiddelbar handling, er ikke e-post det riktige alternativet. Opsgenie bruker flere kanaler for kommunikasjon, inkludert SMS, taleanrop, mobil push, e-post og mer for å sikre at du blir varslet i tide.

  Slik kobler du ekko-knapper til Amazon-ekkoet ditt

#3. Varsling berikelse

Opsgenie-varsler vil aldri begrense meldingene dine til noen få tegn. Dessuten legger den til valgfrie felt til varslene og legger ved logger, kjørebøker, diagrammer og mer for å berike meldingen og gi den nøyaktige konteksten. Dette gjør det mulig for teamet ditt å bestemme den beste handlingen og håndtere problemer smart.

#4. Varseltilpasning og klassifisering

Du kan formatere varslingsmeldingene på nytt med Opsgenie for å gjøre dem forståelige uavhengig av kilden. Varslene kan merkes ved hjelp av tilleggsinformasjon slik at de enkelt kan filtreres og organiseres.

 • Egendefinerte varslingshandlinger: Du kan sette i gang nødvendige handlinger og svare på varslene direkte fra applikasjonen. I standard varslingshandlinger finner du «Legg til merknad og «Lukk» der du kan svare på varslene ved å implementere korrigerende og undersøkende handlinger. Du kan for eksempel starte på nytt eller pinge en server med et klikk på en enkelt knapp.
 • Automatiserte handlinger: Opsgenie utløser responsen din ved å integrere med AWS Systems Manager og andre tredjepartsplattformer. Systemet vil iverksette tiltak uten å involvere vakthavende ingeniører, minimere varslingstretthet og redusere MTTR.
 • Sporing av varslingslivssyklus: Opsgenie tilbyr detaljert sporing for hvert varsel. Aktivitetsloggen over varsler presenterer alle aktiviteter knyttet til innkommende varsler, for eksempel når den ble opprettet, hvem som blir varslet, når varslene ble sendt, og om handlinger er iverksatt eller ikke, etc.
 • Retningslinjer for varsling og varsling: For å takle varslingstrøtthet kan du bli varslet annerledes basert på kilden til varselet, tidspunktet eller prioritet. Opsgenie gir fleksibiliteten til å utsette, fremskynde eller undertrykke varsler basert på timing og innhold.

#5. Vaktledelse og eskaleringer

Opsgenie gjør din vaktholdsadministrasjon enkel. Du kan bygge tidsplaner, definere eskaleringsregler og gjøre mer innenfor det enkelt grensesnittet. La teamet ditt vite hvem som er på vakt og vær på vakt under hendelser. Dette vil hjelpe dem å få selvtillit slik at de kan håndtere kritiske varsler i tide.

Betjening av tidsplaner

Du kan enkelt lage vaktplaner med ukentlige, daglige og tilpassede rotasjoner. Du kan også bruke flere planleggingsregler for å bruke forskjellige rotasjoner til forskjellige tider. Opsgenie lar deg definere planleggingsscenarier, inkludert dekning i helger og ukedager, dekning etter arbeidstid og geografisk distribuert teamdekning.

Rutingsregler og eskaleringer

Opsgenie sørger for at alle kritiske varsler blir besvart riktig og i tide. Dens fleksible rutingsregler lar deg bli varslet basert på timing, prioritet og problemets opprinnelse. Eskaleringer forteller om varslene får den nødvendige oppmerksomheten.

For eksempel, hvis en tilkallende person ikke svarer på prioritert varsling innen noen minutter, vil en annen person bli varslet umiddelbart og automatisk.

On-Call overstyringer

Når en bruker står overfor planleggingskonflikter eller problemer, kan en annen bruker enkelt ta skiftet og overføre ansvaret uten å involvere administrasjon.

Påminnelsesvarsler

Opsgenie gjør det mulig for teamet ditt å være bevisst sitt ansvar. Den varsler brukerne automatisk når skiftene begynner og slutter.

#6. Avansert rapportering og analyse

Få enkelt innsikt i nødvendige områder og muligheter og strev etter forbedring med Opsgenie. Verktøyet hjelper deg å holde styr på alt relatert til hendelser og varsler. Du kan bruke robuste analyser og rapportering for å finne kilden til de fleste varsler.

I tillegg lar den deg spore teamets ytelse når det gjelder å delta på og løse hendelser og hvordan arbeidsbelastninger er fordelt.

Driftseffektivitetsanalyse

Operasjonell effektivitetsanalyse lar deg forstå varslingsvolumet ditt firma håndterer over en periode. For å gjøre dette kan du analysere tiden-til-godkjenning og -til-løsning. Du vil kunne visualisere hvordan beregningene du får trender over tid. Med et enkelt klikk kan du se nærmere på flere bekymringsområder for å finne ut hvilke varsler som trenger mer oppmerksomhet og tid.

  Slik får du Safari-leser-lignende funksjonalitet i en hvilken som helst mobilnettleser

Månedlig oversiktsanalyse

Du kan bruke Opsgenies dashbord for å få data om månedlige distribusjonstrender. I tillegg kan du sammenligne analysene med forrige måneds analyser for å se nærmere på viktige områder.

Opsgenie grupperer de relaterte varslene automatisk fra ulike systemer til én hendelse basert på punktene du spesifiserer. Dette vil redusere støy og kompleksitet og la respondenter fokusere på konteksten og reagere raskt på problemene.

#7. On-Call Analytics

Dette vil hjelpe deg med å analysere vaktbelastningene som er fordelt over hele teamet. Det sikrer at teamet ditt er balansert og jobber effektivt.

 • Konferansedeltakelse og effektivitetsanalyse: Konferansedeltakelse er nøkkelen til rask løsning av ulike hendelser. Under en Incident Command Center-konferanse (ICC) lar Opsgenie deg analysere teamets deltakelse. Det vil hjelpe deg å forstå konferansedeltakelse og analysere effektiviteten til hver ICC-sesjon.
 • Helserapportering for tjenester og infrastruktur: Få det visuelle på toppnivå raskt av alle tjenestene, slik at du enkelt kan identifisere problemer og svakheter. Dermed kan du innse prosessen og systemfeil sammen med potensielle forbedringer.
 • Analyserapportering etter hendelse: Analyserapport etter hendelse hjelper deg med å forstå trinnene som er tatt og tiden det tar å løse den store hendelsen. Du kan identifisere hvor raskt teamet ditt anerkjente problemene, når endringer kommuniseres, og hvordan team løser problemene til rett tid.
 • Postmortem-rapporter: Postmortem-rapporter oppsummerer hendelsesinformasjonen i et lettlest og konsistent format. Du kan redigere, ta dokumentleksjoner og legge til notater mens du oppretter en hendelsesrapport.

#8. Hendelseshåndtering og respons

Opsgenie vet hvordan hendelser påvirker bedriftstjenestene dine. Så det hjelper deg å kommunisere proaktivt med interessentene dine om strømbruddene. Du kan lage en plan for tjenesteforstyrrelser og la Opsgenie sende tekstmeldinger til konferansebroer umiddelbart og opprette statussiden. Dette hjelper til med å minimere distraksjoner, slik at teamet ditt kan holde fokus på arbeidet sitt.

Teambasert tjenesteledelse

Opsgenie lar deg kartlegge varsler til bedriftstjenestene dine og få en klar forståelse av hvem som trenger kontinuerlige oppdateringer og hvilket team som må svare umiddelbart. Teamene vil bli varslet om dette og presentert avanserte verktøy for å samarbeide mens de løser problemer.

Planlegging og scenarier

Du kan designe hendelsesresponser og sette opp ulike arbeidsflyter for ulike hendelser ved å bruke hendelsesmaler. For hver hendelse kan du forhåndsdefinere svarene du trenger, slik at teamene og interessentene dine kan bruke de beste samarbeidskanalene for å løse problemene umiddelbart.

Statussider

Du kan minimere støyen under enhver hendelse, slik at teamet ditt kan fokusere på å løse problemene raskt. Statussider viser deg de siste oppdateringene separat for hver hendelse. I tillegg kan du se tjenestestatussiden for å spore systemets helse.

Tidslinje for hendelsen

Tidslinjen for hendelsen viser nøkkeldetaljer som tilknyttede varsler, hendelsesstatus, ICC-aktiviteter og mer. Dataene legges automatisk til postmortem slik at teamene kan se oversikten over alle hendelsene tydelig.

#9. Kommunikasjon og samarbeid

For raske responstider trenger du effektive kommunikasjons- og samarbeidsverktøy. Med Opsgenie kan du integrere med de populære chat-verktøyene slik at du enkelt kan samarbeide og utføre handlinger. I tillegg kan du opprette virtuelle chatterom for å administrere svar mellom flere team og holde interessentene dine oppdatert ved å bruke Opsgenies varslingsfunksjoner.

ChatOps

ChatOps-verktøyet hjelper deg med å handle på varsler og tidsplaner i bedriften din. Når det er en hendelse, kan du enkelt opprette en Slack-kanal for den hendelsen.

I løpet av noen sekunder kan alle de andre medlemmene samles i et enkelt rom, noe som sparer deg for tid og gjør at teamet kan jobbe med å løse problemene raskere. Opsgenie integreres med ledende verktøy som Microsoft Teams og Slack for å oppnå suksess i samarbeid.

  11 MongoDB-spørsmål og operasjoner du må kjenne til

Webkonferansebro

Opsgenie lar deg kommunisere med enkeltpersoner ved å bruke hvilken som helst nettkonferanseleverandør som Twilio eller Zoom. Detaljene som deles ved hjelp av konferansebroen, er knyttet direkte til hendelsen og deles automatisk med teamet.

Interessentkommunikasjon

Du kan varsle dine interessenter om hendelsene i henhold til dine organisasjonsspesifikasjoner. Dette vil tillate interessenter å holde seg informert om fremdriften for hendelsesløsning og tjenestehelse via automatiske varsler, abonnere på statussideoppdateringer eller besøke statussiden.

Opsgenie-integrasjoner

Koble til forretningsverktøyene du bruker daglig for å strømlinjeforme arbeidsflyten din. Du kan integrere Opsgenie-kontoen med mer enn 200 kraftige applikasjoner og webtjenester slik at synkronisering av data aldri vil være et spørsmål.

 • Slakk: Konsolider varsler fra overvåkingsverktøyene du bruker og kommuniser dem med teamet.
 • Datadog: Du kan synkronisere Datadog-varsler med Opsgenie-varslene og få fordeler fra det rike varslingssystemet, vaktrotasjoner og eskaleringer.
 • Jira: Du kan enkelt opprette, oppdatere og administrere problemer fra et hvilket som helst overvåkingsverktøy.
 • Amazon CloudWatch: Du kan synkronisere Amazon CloudWatch SNS-alarmer slik at teamet ditt får riktig varsling til rett tid.

Andre integrasjoner Opsgenie støtter er Zendesk, Zapier, Cherwell, Big Panda, BMC Remedy, Dynatrace, SolarWinds og SignalFX.

Opsgenie-priser

Opsgenie tilbyr rabatter til store team. Små team kan bruke denne applikasjonen gratis for opptil fem brukere. Den har også betalte alternativer:

 • Viktig: Administrer varsler og hendelser enkelt for $9/måned/bruker, hvis de faktureres årlig. Denne planen er bygget for enkelhet.
 • Standard: Få ubegrenset hendelses- og varslingsadministrasjon til $19/måned/bruker hvis det faktureres årlig. Denne planen er bygget for fleksibilitet.
 • Enterprise: Få avansert hendelses- og varslingsadministrasjon med virksomhetssynlighet og bedriftssamarbeid til $29/måned/bruker hvis det faktureres årlig.

Med plan du velger, tilbyr Opsgenie en gratis 14-dagers prøveversjon slik at du kan forstå hvilken plan som fungerer best.

OpsgeniePagerDutyxMattersOpsgenie er en programvare for varsling og vaktstyring som integreres med over 200 verktøy, inkludert ChatOps, samarbeid, ITSM og overvåkingsverktøy.PagerDuty lar brukere bygge sanntids hendelsesrespons og -administrasjon og integrere data fra flere overvåkingssystemer i ett enkelt vindu. x Matters er en pålitelighetsplattform for tjenester som gjør det mulig for SRE-er, DevOps- og Ops-team å automatisere arbeidsflyten og sikre at apper fungerer konsekvent uten avbrudd og forstyrrelser. Den har et revisjonsspor. Den har ikke et revisjonsspor. Den har et revisjonsspor. Automatisk tilordningsfunksjonalitet er ikke der. Automatisk tilordningsfunksjonalitet er til stede. Automatisk tilordningsfunksjonalitet er ikke til stede. Du vil få en katastrofegjenoppretting alternativ.Du vil ikke få noe gjenopprettingsalternativ. Det tilbyr også et katastrofegjenopprettingsalternativ.Opsgenie tilbyr hendelsesprioritering, hendelsesrapportering og et sanntidsdashbord til teamene dine.PagerDuty tilbyr hendelsesprioritering og -rapportering sammen med et sanntidsdashbord. xMatters tilbyr også hendelsesrapportering, prioritering av hendelser og et dashbord i sanntid. Det integreres med verktøy som Slack, Datadog, Zendesk, Jira, Amazon CloudWatch, SolarWinds, SignalFX, Dynatrace, Big Panda og mer. Den integreres med verktøy som AWS, ServiceNow, Salesforce, Zendesk, Atlassian, Datadog, Microsoft Teams, Okta og mer. Den integreres med verktøy som Microsoft, Google Cloud, Slack, Dynatrace, Zendesk, ServiceNow, New Relic, Jira Cloud og mer. Det er gratis for opptil fem brukere. Det er også gratis for opptil fem brukere. Det er gratis for opptil 10 brukere. Startprisen er $9/måned/bruker. Startprisen er $21/måned/bruker.Startprisen er $9/måned/bruker for opptil 100 brukere.Den tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode. Den tilbyr en 14-dagers gratis prøveversjon med alle funksjoner. Du kan prøve xMatters gratis før du velger en plan.

Konklusjon

Opsgenie hjelper bedriften din med å holde oversikt over hendelser og responser og ta datadrevne beslutninger ved hjelp av forskjellige beregninger. Dets varslingsstyringssystem varsler umiddelbart teamet ditt om en hendelse, slik at de kan iverksette nødvendige tiltak umiddelbart.

Opsgenie har muligheten til å prioritere hendelser, målrette de nødvendige varslene og eskalere meldingene for å sikre at teamene kan løse problemer raskere uten ineffektivitet.

Dermed kan du minimere tids- og ressurssløsing i IT- og utviklingsteamene dine og raskt løse og håndtere alle hendelsene med Opsgenie.

Du kan også utforske noen av de beste verktøyene for respons på sikkerhetshendelser.