Du kan gjøre Google rosa ved å skrive «Barbie Movie» i søk

Barbie-filmen tok internett med storm, gikk på kino 21. juli 2023, og Google er blant selskapene som har vært med på å promotere filmen. Det gjør den ved å implementere et oppslukende påskeegg som fullstendig endrer søkemotorens brukergrensesnitt.

Google påskeegg er ikke noe nytt, og mange brukere synes de er et fint tillegg som kan liv opp søkeresultatene deres. Lyst på en smak av Barbie-verden? Slik kan du gjøre Google rosa med påskeegget.

Du kan gå inn i Barbie-verdenen med Googles rosa makeover

Alle som noen gang har eid en Barbie vet at fargen som er mest knyttet til dukken er rosa. Du finner mye av fargen i filmen, og i alle annonser knyttet til den.

  USB4: Hva er annerledes og hvorfor det betyr noe

I tråd med tonen i filmen introduserte Google et spesielt påskeegg i søkemotoren sin, et som endrer hele søkegrensesnittet og gjør alt rosa og glitrende.

Dette er ikke første gang Google introduserer et påskeegg med rosa tema. Tilbake i 2001, da filmen Lovlig blond kom ut, ga Google ut et nesten identisk påskeegg. Den inneholdt hovedpersonens Chihuahua i stedet for de glitrende animasjonene.

Hvordan gjøre Google rosa med Barbie-påskeegget

For å gi Google en komplett Barbie-makeover, må du gjøre følgende:

 • Åpne nettleseren og gå til Google.
 • Skriv inn «Barbie-film».
 • Trykk enter.
 • Google-søkeresultatene dine skal nå lastes inn som med alle andre søk. Etter noen sekunder vil imidlertid hele brukergrensesnittet, inkludert teksten, bli til forskjellige nyanser av rosa. I tillegg vil gnister vises over hele skjermen i et par sekunder.

    9 beste nettsteder for å finne statistikk for ditt neste blogginnlegg

  Hva kan hindre Googles Barbie-grensesnitt fra å fungere?

  Vi testet dette pene påskeegget i flere nettlesere. Vi prøvde det på Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Opera GX, Vivaldi, Brave og DuckDuckGo, og det fungerte perfekt hver eneste gang.

  Det er imidlertid et par ting du bør huske på som kan forhindre at dette påskeegget utløses:

  • Dette er et påskeegg som kun er tilgjengelig for Google. Det vil ikke utløses i Bing, DuckDuckGo eller noen annen søkemotor.
  • Dette påskeegget utløses bare hvis du søker på «Barbie-film» eller bare «Barbie». Å google andre søkeord som «Barbie wiki» eller «Barbie Mattel» vil ikke utløse transformasjonen.
  • Oppdatering av siden flere ganger i løpet av kort tid vil stoppe den glitrende animasjonen fra å utløses. Hvis det skjer, må du manuelt trykke på konfettihornet som vises nederst på skjermen for å utløse det igjen.
    46 Ofte stilte DevOps-intervjuspørsmål og svar [2023]

  Denne transformasjonen utløses uavhengig av nettleserens visuelle innstillinger. Dette inkluderer aktivering av mørk modus eller bruk av Force Dark Pages-funksjonen.

  Det er ingen tvil om at det er en fornyet interesse for Barbie-merket, og Googles påskeegg er et bevis på det. Selv om det ikke gir noe annet enn litt øyegodteri, er det definitivt et av de elementene som gjør at du vil søke enda mer etter emnet.

  Google har også mange andre påskeegg. De er vanligvis relatert til TV-serier og filmer som viser mye lovende, og Google har en tendens til å ikke fjerne dem, selv år etter at de er ferdige med å sende.