Du kan nå lage din egen tilpassede Android-maskot

Viktige takeaways

  • Lag din egen versjon av Android-bot-maskoten ved å tilpasse materialet, klærne, tilbehøret og rekvisittene.
  • Det er tusenvis av unike kombinasjoner tilgjengelig for tilpasning, noe som gjør hver maskot unik.
  • Du kan laste ned din nyopprettede maskot som en PNG-fil eller bruke QR-koden til å dele kreasjonen din med venner.

Du kan nå lage din egen versjon av Android-maskoten kjent som «The Bot.» Ved å velge materiale, klær, tilbehør og rekvisitter kan du tilpasse The Bot til ditt hjerte.

Google vil at du skal lage din egen Android-maskot

I februar 2024 lanserte Google et enkelt nettverktøy som lar deg lage din egen Android-bot. Dette er ikke en «bot» i AI-forstand, men snarere en tilpasset versjon av maskoten synonymt med Googles mobile operativsystem siden 2007.

  Hvordan gjøre nettsideteksten større på Android

Google lanserte denne morsomme avvekslingen for å falle sammen med MWC 2024. Men vi håper at muligheten til å lage tilpassede versjoner av Android-maskoten fortsetter lenge etter at teknologibegivenheten er ferdig. Tross alt er det en av de morsomme aktivitetene du kan gjøre på Android-telefonen din.

For Google selv representerer det en fin liten merkevareøvelse. Alle vet hva Android er, men maskoten har levd mesteparten av livet sitt i skyggen.

Hvordan lage din egen tilpassede Android-maskot

For å lage din egen Android-maskot, gå til Lag din egen Android Bot-side på Android.com. Til høyre ser du en naken versjon av Android-maskoten, mens til venstre er de ulike alternativene du kan velge for å tilpasse boten din.

Først velger du materialet du vil at Android-roboten din skal være laget av. Det er 25 totalt, alt fra solide farger til særheter som en brun koffert med stedsstemplet, et kretskort og en gjennomsiktig gummiballmaskin.

  Bruk bevegelser for å ringe, sende SMS, IM, e-post og mer på Android

Når du har bestemt deg for et materiale, velg noen klær til boten din. Det er 20 å velge mellom, eller du kan velge å holde maskoten din naken. Kattedressen i lær i Kill Bill-stil og vevd astronautkostyme er mine favoritter.

Neste ut er tilbehøret. Det er 20 av disse å velge mellom, inkludert en piratøyelapp, en glorie og en trollmannshatt. Men kaninører gir alltid et visst preg av klasse til saksgangen.

Sist men ikke minst er rekvisittene. Nok en gang er det 20 å velge mellom, og du kan bare velge én. Så ta deg tid til å velge nøye mellom en gitar og forsterker, en Xbox-kontroller, en pizzabit og mange flere.

  iToolab WatsGo – WhatsApp-overføring mellom Android til iPhone (sikkerhetskopiering og gjenoppretting)

Det er tusenvis av forskjellige kombinasjoner tilgjengelig, noe som gjør det svært usannsynlig at du vil lage nøyaktig den samme Android-maskoten som alle du kjenner – med mindre dere begge deler en veldig spesifikk designfølsomhet.

Hva du kan gjøre med din egendefinerte Android-maskot

Når du er ferdig med å lage din egen Android-bot, kan du laste den ned for deg selv som en PNG-fil eller dele QR-koden slik at andre kan laste den ned. Dessverre er den nye Android-maskoten din bare et stillbilde som ikke kan integreres i Android på noen måte – i hvert fall foreløpig.

Android-maskoten har eksistert siden 2007. Mens folk opprinnelig omtalte den som «Bugdroid», kaller Google den nå ganske enkelt «The Bot». Som Android selv, har The Bot gjennomgått mange endringer, med den mest bemerkelsesverdige oppgraderingen til 3D (og derfor en mer dimensjonal karakter) i 2023.

Jeg vil imidlertid påstå at det å gjøre Googles Android-maskot til en trikot-bærende avskyelighet med leopardprint med kaninører og et verktøybelte også er bemerkelsesverdig i seg selv.