Hvordan fange noen som jukser på Snapchat

Snapchat er en app for sosiale medier som brukes til å utveksle videoer og bilder med vennene dine og dine kjære. Den unike funksjonen til Snapchat er at når noen laster opp et bilde eller en video, forsvinner den innen en fastsatt tidsgrense. Bruker du Snapchat med din partner? I så fall vil du kanskje vite om dem og hva de gjør på Snapchat. Vær så snill, husk selv om dette er for å verifisere om ovenstående er sant, å la dem vite at du holder et øye med sosiale medier kan forårsake problemer i forholdet, kanskje du vil gjøre dette uten at de vet det. Så, du lurer kanskje på hvordan du kan fange noen som er utro på Snapchat uten at de vet det, hvis du vil vite hvordan du fanger kjæresten din på utroskap, så vil denne artikkelen svare på spørsmålene for deg. Så la oss se noen måter å finne noen som er utro.

Hvordan fange noen som jukser på Snapchat

I denne artikkelen har vi vist hvordan du kan fange kjæresten din på å være utro Snapchat. Vi har listet opp alle mulige metoder som du kan finne ut av mistenkelige ting på partnerens Snapchat.

Merk: Når du anklager partneren din for å være utro, sørg alltid for at du har sterke bevis som bekrefter utsagnet ditt fordi ulogiske bevis eller tvil uten gyldig grunn kan føre til et uopprettelig brudd i forholdet.

Metode 1: Se emojier fra partnerens kontaktperson

Det første trinnet for å vite hvordan du kan fange noen som jukser på Snapchat er Hvis en av kontaktene til din betydelige andre har en emoji innebygd i seg, så er denne personen viktig for dem, du kan spørre om personen med emojien, i tilfelle de blir defensive så er det en mulighet for at de skjuler noe for deg.

Metode 2: Sørg for at partneren din deler posisjonen sin

Ikke mange brukere ønsker å dele posisjonen sin med andre, så hvis de ikke deler posisjonen sin med deg, er dette vanligvis ingen grunn til bekymring i alle fall hvis de deler posisjonen sin med noen ofte, men de deler dem ikke med deg , da kan det være en sjanse for at de er utro mot deg.

 • Hvis du vil vite hvordan du kan fange noen som jukser på Snapchat Du kan be dem om å dele posisjonsinformasjonen sin, dette kan hjelpe deg å slutte å bekymre deg for den andre personen. Hvis de nekter å gjøre det, kan det være noe på gang.
 • Hvis de deler posisjonen, kan du sjekke posisjonen deres på Snapchat, men i tilfelle de bruker Ghost-modus så er det ikke mulig å sjekke posisjonen deres på kartet. Hvis du finner dem på telefonen, kan du for øyeblikket se hvor de er til stede for øyeblikket på kartet og også hvem som er med dem.
  Hvordan finne ut om noen skriver i Snapchat

Så for å finne noen som jukser på Snapchat, sørg for at de har slått på posisjonsdeling.

Metode 3: Se Snap Streak

Brukere som leter etter hvordan de kan fange noen som jukser på Snapchat Snap gjennom Snapchat-appen, kan gjøre det ved å overvåke partnerstreken deres. Streak er en prestasjon som gis til Snapchat-brukere når to brukere får tilsendt bilder og videoer etter hverandre i tre dager. I tilfelle partneren din prioriterer Snapchat alltid og nekter å forklare hvem han/hun snakker med på Snapchat, så kan det være noe på gang. Du kan også sjekke snapstreak-emojien, hvis snapstreak-emojien (ild) er til stede, sender de for mye media til denne bestemte personen. Følg trinnene nedenfor for å sjekke partnerens snapstreak.

1. Åpne Snapchat-appen på startskjermen.

2. Trykk på en samtale med den du sjekker snapstreaken for.

3. Trykk nå på profilbildeikonet deres øverst til venstre.

4. Etter at du har gått inn på siden med profildetaljer, ved siden av navnet vil du se Snap-strekene i antall, dette er antallet snap-streker personen du leter etter har fått.

Metode 4: Overvåk Snapchat gjennom tredjepartsapper

Spion-apper er spesialdesignet for å overvåke dine kjære uten at de vet det. Dette kan hjelpe folk som lurer på hvordan de kan finne noen som jukser på Snapchat. Noen tjenester er oppført nedenfor.

1. Spymaster Pro

Spymasterpro er en overvåkingsapp som også kan brukes til Snapchat. Den har funksjoner for å overvåke barn og familier.

 • Den er tilgjengelig for iOS og Android, og appen er betalt, men mengden overvåkingsfasiliteter den tilbyr er god.
 • Et av fordelene med denne appen er at den ikke krever root-tilgang for å fungere og er kompatibel med alle de nyeste Android-versjonene inkludert versjon 13.
 • iPhone-støtte er også til stede for iOS-versjoner 4.4 til 15. Spymaster Pro for iPhone krever ikke engang jailbreak og krever ikke engang installasjon.
  Sletter Snapchat automatisk samtaler?

2. Spokeo

Spokeo er nok en nettjeneste som kan brukes til å finne noen som jukser på sosiale medier.

 • Nettsiden er basert på nett, den eneste detaljen som trengs er personens brukernavn på den sosiale medieplattformen.
 • Den godtar også e-post-ID-en til personen du sporer informasjon om.

3. iKEYMONITOR

iPhone-brukere kan prøve en app spesielt utviklet for iPhone, iKEYMONITOR er en app for iPhone som lar deg spore noens sosiale medieaktivitet. Du kan bruke denne appen til å finne noen som jukser på Snapchat.

 • iKEYMONITOR vil be om iCredentials til personen du sporer for å overvåke den personen.
 • Denne appen brukes kun stort sett til å se bilder og videoer sendt av folk, den viser deg ikke meldingene som sendes.

4. uMobix

uMobix er en annen app som fungerer på Android, det er en betalt app som brukes til å spionere på folk.

 • Den trenger et betalt abonnement for å fungere, tjenesten er helt online.
 • Noen funksjoner som uMobix tilbyr er Snapchat-tekster og all annen informasjon om sosiale medier.

Metodene ovenfor vil hjelpe deg med hvordan du kan fange noen som er utro på Snapchat, og kvinnelige brukere som lurer på hvordan de kan fange kjæresten min utro kan finne dette nyttig.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Q1. Hvorfor brukes Snapchat vanligvis til juks?

Ans. Snapchat er en messenger-app som sletter en melding som sendes til en annen person innenfor en bestemt tidsramme. Dette er nyttig for noen som er utro mot sin partner siden de ikke trenger å bekymre seg for å slette meldinger og historie. Snapchat gjør all slettingen av seg selv.

Q2. Kan du spionere på Snapchat?

Ans. Det er mange måter å spionere på partneren din hvis du mistenker at de er utro mot deg. Noen av måtene er nevnt i artikkelen, les artikkelen for å vite mer.

  Slik fjerner du noen fra bestevenner på Snapchat

Q3. Hvordan kan du fange en juksemaker?

Ans. Først og fremst må du ha sterke bevis før du anklager partneren din, fordi feilaktig anklager kan bryte forholdet selv om forholdet går sunt.

Q4. Finnes det andre måter å sjekke om partneren min er utro mot meg?

Ans. De mest utprøvde teknikkene er å sjekke partnerens app og deres sosiale medievaner. Hvis du finner en endring i oppførselen deres ved å bruke sosiale medier/ de bruker sosiale medier oftere, kan du mistenke dem.

Q5. Hvordan finne ut om partneren din har flere Snapchat?

Ans. Du kan prøve å søke etter navnet deres på Snapchat for å se om de har flere kontoer med samme navn og identiske profilbilder. Hvis du er i et forhold, kan du ha åpen kommunikasjon med dem i stedet for å søke etter aktiviteten deres på Snapchat.

Q6. Er Snapchat ofte brukt til juks? Hvis så hvorfor?

Ans. Funksjonen med å slette meldinger, video og lydmeldinger er veldig praktisk for en typisk juksemaker siden de vanligvis ikke blir fanget på Snapchat på grunn av denne funksjonen. Det er alternative måter å oppdage om partneren din er utro på Snapchat, Les mer i artikkelen ovenfor for å lære mer.

Q7. Er det mulig å fange partneren min som utro meg med bevis?

Ans. Å fange partneren din med bevis kan være vanskelig på alle tradisjonelle måter, men det er forskjellige applikasjoner tilgjengelig for å oppdage om partneren din er utro, en nyttig app er mSPY tilgjengelig på Android og iOS, du kan bruke denne appen til å spore partneren din og se om de jukser.

***

Vi håper at du lærte hvordan du fanger noen som jukser på Snapchat. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x