Er IPTV lovlig i USA og India?

IPTV er en TV-tjeneste som leveres til deg uten kabel- eller satellittforbindelser. IPTV er en ny teknologi, og flere og flere telekommunikasjonsselskaper velger å gi sine brukere IPTV-tjenester. IPTV-tjenester gir deg muligheter for å se favoritt-TV-programmene dine uten å måtte følge en programplan. Siden det er en ny teknologi, er mange brukere ikke klar over IPTV-tjenester. I denne guiden vil vi diskutere hva som er IPTV, og hvilke tjenester som er tilgjengelige for deg. Vi vil også forklare om IPTV er lovlig i USA og India, og om IPTV er trygt å bruke for TV-titting.

Er IPTV lovlig i USA og India?

Du vil få vite om IPTV er lovlig lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er en IPTV-tjeneste?

IPTV er forkortelse for Internet Protocol Television. Til å begynne med kan IPTV høres ut som et ukjent begrep, men det er en av de mest brukte internetttjenestene. Enhver TV-tjeneste du får fra internett kan betraktes som en IPTV-tjeneste. Dette betyr at når du kobler til en TV-tjeneste med en IP-adresse og ikke med en kabelforbindelse, er tjenesten kjent som en IPTV-tjeneste. Her er IP (Internet Protocol) kommunikasjonsprotokollen som lar internett fungere. Derfor, med enkle ord, er en IPTV en TV som bruker IP for TV-overføring i stedet for tradisjonelle metoder som satellitt- eller kabel-TV.

Generelt kan IPTV også refereres til som en video-on-demand-tjeneste. Generelt må IPTV-tjenester få lisensierte tillatelser for å distribuere TV-innhold. Det er også hundrevis av ulovlige IPTV-tjenester; senere vil vi også diskutere hvordan ulovlig IPTV fungerer? IPTV-tjenester er veldig populære på grunn av deres enkle tilgjengelighet og forskjellige andre funksjoner. Siden IPTV ikke følger et fast program med programmer som vanlig live-TV, er det enkelt å følge med på favorittprogrammene dine. Senere i denne guiden vil vi diskutere om IPTV er lovlig i USA.

Hva er IPTV-tjenestene i India?

Nå som vi vet hva som er IPTV, la oss diskutere hvilke IPTV-tjenester som er tilgjengelige i India. Mange mennesker er ikke klare om IPTV er lovlig i India, vel svaret er ja, det er lovlig i India. IPTV er en ny teknologi som stadig øker i popularitet. Mange ganger kan brukere stille spørsmål ved lovligheten av IPTV, og spørsmålet er IPTV trygt å bruke? Legitimer IPTV-tjenester, som er trygge å bruke og gir lisensiert innhold. IPTV har blitt legalisert i mange land, inkludert India, og det finnes forskjellige lovlige IPTV-tjenesteleverandører. Følgende er noen av de mest pålitelige IPTV-leverandørene i India.

 • IPTV av MTNL: MTNL ble Indias første IPTV-leverandør. MTNL iControl IPTV er en tjeneste der MTNL-kunder kan planlegge og tilpasse TV-seeropplevelsen. En av nøkkelfunksjonene til denne tjenesten er Time Shift, som lar forbrukere strømme TV-serier når de vil. MTNL IPTV vil koste deg fra Rs 274 til Rs 324 per måned, avhengig av planene du velger. Du må også betale 500 rupier som registreringsavgift.

 • IPTV av BSNL: The BSNL IPTV-tjenester er også tilgjengelig i enkelte deler av India. Tjenesten ble først lansert i Kerala, og inkluderer 160 gratis-til-luft-kanaler (FTA) og 163 pay-per-view-kanaler (PPV), som også inkluderer HD-kanaler. BSNL IPTV lar kundene velge den pakken som passer best for dem. Fortsett å lese for å finne ut hvordan ulovlig IPTV fungerer.

 • IPTV av Bharti Airtel: Bharti Airtel er et av de ledende telekommunikasjonsselskapene i India. Airtel Xstream Android-boks er IPTV-leverandøren for Airtel-brukere. Hvis du ikke er sikker på om IPTV er lovlig i India, er Bharti Airtel IPTV en av de mest pålitelige tjenesteleverandørene i India. Med Airtel Xstream Android-boksen kan du til og med konvertere standard-TV-en din til en smart-TV. Prisen for en Airtel Xstream-oppsettboks starter på Rs 150.

Hva er IPTV-tjenestene i USA?

Hvis du ikke er sikker på om IPTV er lovlig i USA, er svaret at IPTV-tjenester er lovlige i USA, men fortsatt vet mange ikke hva som er IPTV og hvordan de bruker denne tjenesten. Hvis du lurer på om IPTV er trygt å bruke, er forskjellige legitime IPTV-tjenester tilgjengelige, og folk kan abonnere for å se favoritt-TV-programmene deres når de vil. Følgende er noen av de mest kjente IPTV-tjenestene i USA.

 • TrendsNET: TrendsNET er en av de mest kjente IPTV-leverandørene i USA. Tjenesten lar deg velge en ukes prøveperiode for $4,99 før du forplikter deg fullt ut. Etter å ha fullført den gratis prøveversjonen kan du velge en pakke du ønsker; standardpakken starter på $15,99 for en måned.

 • Tribe IPTV: Med over 7300 kanaler, Stamme IPTV er en av de ledende IPTV-leverandørene i USA. Tjenesten kan nås fra hvilken som helst Android-enhet, en Amazon Firestick eller en Roku TV. Et en-måneds abonnement på TrendsNet vil koste deg bare $10.

 • Xtream HD IPTV: Med Xtream HD IPTV, kan du se direktesendt TV, filmer og nettserier på Android- og IPTV-enheter. Tjenesten er tilgjengelig i USA, Canada og noen andre europeiske land. Du kan få et månedlig abonnement for bare $15,99. Fortsett å lese for å lære hvordan ulovlig IPTV fungerer?

 • Necro: Hvis du ikke er sikker på om IPTV er lovlig i USA, Necro IPTV kan være det riktige valget for deg. Tilgjengelig for Windows, Android og Fire TV Stick-enheter, Necro er en av de beste IPTV-tjenestene i USA. Hvis du lurer på om IPTV er trygt å bruke, er Necro en av de sikreste IPTV-tjenestene som er tilgjengelige. Du får over 2000 live-kanaler med Necro. En måneds abonnementsplan starter på $9,99. Du kan også få en 24-timers prøveversjon for bare $0,99.

 • IPTV-trender: IPTV-trender er tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia og andre europeiske land, og tjenestene er tilgjengelige for $50,99. Du kan også velge en tre-dagers prøveperiode for $2,99.

Derfor, hvis du ikke er sikker på hva som er, og hvordan du bruker IPTV-tjenester i USA, kan du velge hvilken som helst av de ovennevnte tjenestene for å nyte TV-programmene, filmene og on-demand-innholdet.

Hva er ulovlige IPTV-tjenester?

Nå som vi vet svaret på om IPTV er lovlig i India og USA, la oss diskutere hva ulovlige IPTV-er er og hvordan de fungerer. Siden det er hundrevis av IPTV-tjenester tilgjengelig, kan det være vanskelig å bekrefte om en leverandør er legitim eller ikke. Du kan imidlertid se etter noen nøkkelpunkter for å finne ut om du kan stole på en spesifikk IPTV-leverandør. Hvis du lurer på hvordan ulovlig IPTV fungerer, kan du sjekke ut følgende nøkkelpunkter for å identifisere en ulovlig IPTV-tjeneste.

 • Hvis en IPTV-tjeneste er vert utenfor landet ditt, kan det være et rødt flagg.
 • Hvis leverandøren distribuerer TV-serier og filmer uten riktige tillatelser og lisenser.
 • Hvis en IPTV-leverandør tilbyr deg TV-kanaler som ikke er tilgjengelige i ditt land, er det en god sjanse for at de er en svindel.
 • Hvis informasjonen om leverandøren er skissemessig og inkonsekvent, er det et godt tegn på at leverandøren er ulovlig.
 • Hvis en IPTV-leverandør lover en svært lukrativ avtale med gratistjenester eller lave priser, kan de være ulovlige.
 • Hvis en IPTV-leverandør ber deg om å bruke en VPN for streaming, kan dette skyldes at de er ulovlige.
 • Hvis en IPTV-leverandør ber deg betale med en usporbar betalingsmetode som kryptovaluta, er det stor sjanse for at de er ulovlige.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg få IPTV?

Ans. Du kan kontakte en IPTV-leverandør for å få IPTV-tjeneste for TV-en din. Vær imidlertid forsiktig når du velger en tjeneste, siden det også kan være mange ulovlige.

Q2. Er det ulovlig å bruke IPTV?

Ans. Nei, lisensierte og registrerte IPTV-tjenester er ikke ulovlige og har ofte tillatelse til å distribuere TV-innhold.

Q3. Hvordan vet jeg om en IPTV-tjeneste ikke er ulovlig?

Ans. Du kan se etter forskjellige tegn med en IPTV-tjeneste for å finne ut om den er legitim eller ikke. Du kan sjekke om de er lisensiert eller ikke, og om de har en sporbar betalingsmodus eller ikke.

Q4. Kan jeg få IPTV i India?

Ans. Ja, det finnes forskjellige lovlige og legitime IPTV-tjenester i India, som du kan bruke til å nyte favorittprogrammene dine når som helst.

Q5. Kan jeg få IPTV i USA?

Ans. Ja, det er hundrevis av lovlige IPTV-tjenester i USA. Du kan registrere deg for disse tjenestene for å få on-demand TV-tjenester.

***

Vi håper denne guiden var nyttig for deg og at du klarte å finne ut om IPTV er lovlig eller ikke. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

  9 AWS-øvingstest for å hjelpe deg med å bestå de ekte eksamenene
x