Er Smartsheet et levedyktig Monday.com-alternativ?

Smartsheet er en moderne prosjektledelsesprogramvare med avanserte funksjoner som team i alle størrelser og former kan bruke og administrere prosjektene sine godt.

I dag trives arbeidsplassene med synergi og samarbeid. De krever også at forskjellige team er på samme side slik at arbeidet kan gjøres raskere med bedre suksessrater.

Dette krever kraftige samarbeids- og arbeidsflytmuligheter, som alle ser etter i programvare for prosjektstyring.

Introduksjon

Smartsheet er en kraftig prosjektledelsesplattform med robuste funksjoner. Siden så mange verktøy er tilgjengelige på internett, blir det vanskelig å velge det beste for teamet ditt.

Gitt potensialet til Smartsheet, blir det et godt alternativ.

Og for å hjelpe deg med å finne ut om det vil være det beste valget for teamet ditt, her er vår Smartsheet-anmeldelse med en detaljert forklaring av alle dets muligheter, funksjoner og priser.

Hvordan kan Smartsheet hjelpe?

Smartsheet er pålitelig av mer enn 90 % av Fortune 100-selskapene, og kan hjelpe deg med å automatisere prosesser, administrere prosjekter og skalere opp til porteføljer og programmer i bedriftsklasse. Den tilbyr skreddersydde løsninger for å passe arbeidsflyten din i alle skalaer.

Smartsheet gir kraftige funksjoner som kan gi alle i teamet ditt mulighet til å lage løsninger raskt. Du kan bruke en rik pakke med funksjoner som visninger, rapporter, dashbord og arbeidsflyter for å spore og fange opp planene, tidsplanene og ressursene dine. Den kan tilpasses virksomhetens behov, enten det er prosjekter eller mangefasetterte initiativer.

Bedrifter med forskjellige former og størrelser kan enkelt skalere trygt mens de leverer verdi med de økende forretningskravene.

Den kan også integreres med mange verktøy og teknologier for å gjøre livet ditt enklere. Den tar også vare på datasikkerhet for å gjøre miljøet trygt for virksomheten din. Du kan kontrollere alt og bruke plattformen slik du vil.

Funksjoner og muligheter

Her er funksjonene og egenskapene til Smartsheet:

Team Samarbeid

Smartsheet lar deg koble sammen alle i teamet ditt og øke samarbeidet. Enten du håndterer små prosjekter, store prosesser eller store porteføljer, vil det hjelpe deg med å administrere dem med større sikkerhet og fleksibilitet.

Det vil tillate brukere i teamet ditt å planlegge, automatisere, rapportere og spore arbeid. Du kan enkelt visualisere og spore arbeidet slik du vil ved å bytte mellom visninger – Gantt, Kalender, kort og rutenett. Det vil gjøre teamet ditt i stand til å utføre oppgavene sine med ansvarlighet og hurtighet.

Skjemaer for datainnsamling

Du kan koble til og bruke feilfrie og konsistente data fra eksterne og interne interessenter ved å bruke tilpassede skjemaer med merkevarens logo, bilder og farger.

Oppgaveautomatisering

Du kan implementere kraftige og enkle arbeidsflyter raskt på få minutter med automatiserte arbeidsflyter. Det vil spare deg for mye tid og krefter, og du vil kunne gjøre mer arbeid på kortere tid.

Automatiser repeterende, kjedelige prosesser ved å bruke varsler, låse rader i henhold til forhåndsinnstilte tider og arkendringer, og be om godkjenninger og oppdateringer.

Du kan kombinere forskjellige betingede baner og handlinger gjennom en visuell editor. Du kan også sette opp gjentakende arbeidsflyter som daglige påminnelser og ukentlige statusforespørsler.

Filbehandling

Med Smartsheet kan du enkelt planlegge, gjennomgå, administrere innholdsproduksjon og fullføre ressursene dine raskere. Du kan også publisere innholdet ditt til Brandfolder, det viktigste verktøyet for aktivaadministrasjon.

Smartsheet vil hjelpe deg med å få oversikt over innholdsproduksjonsprosessen ved hjelp av et kortfattet prosjektark. Du kan bruke automatiserte påminnelser og varsler for å sikre at designerne fungerer i henhold til tidsplanen. I tillegg kan du inkludere oppgaver i dashbord og rapporter for å øke synligheten.

  Hvordan finne og bruke kobber i Minecraft

Tillat dine kunder, leverandører og kolleger å se gjennom innholdsdelene dine uten noen arktilgang. Det er også enkelt å gi detaljert tilbakemelding gjennom festede kommentarer, godkjenninger og samtaler.

Unngå flaskehalser i prosessene dine gjennom samtidige anmeldere. Verktøyet vil også bidra til å eliminere forvirring i innholdsversjoner, ettersom du vil glede deg over automatisk låsing og enkle oppdateringer.

Smartsheet kontrollsenter

Med Smartsheet Control Center kan du enkelt automatisere prosjektene og prosessene dine og levere prosjektene dine konsekvent i stor skala. Det vil hjelpe deg med å automatisere prosjektoppretting, samle porteføljeanalyser og administrere endringer.

Det vil strømlinjeforme teamledelsen slik at du kan utføre hele porteføljen din ved å utnytte de riktige opplevelsene.

Du kan også sentralisere og kontrollere godkjenningsprosessen for dine kommende prosjektforespørsler. I tillegg kan du bruke tegninger for å skape konsistens i rapportering og utførelse og automatisk replikere prosjektplanene og arbeidsflytene dine.

Smartsheet tilbyr en sentral konsoll for å lage dine godkjente prosjekter. Det vil hjelpe å distribuere endringer automatisk fra sentralkonsollen til eksisterende og nye prosjekter. Du kan også koble sammen ressursplanene dine og utvikle det riktige teamet for å fullføre jobben og utføre ansettelsesprognoser.

Videre kan du overvåke porteføljens helse gjennom porteføljeanalyse for å maksimere resultatene. I tillegg kan du lagre, fryse og rapportere historiske prosjekter for å sikre samsvar og utføre trendanalyse.

Executive synlighet

Sentraliser alle ressursene og informasjonen som teamet trenger, og styrk interessenter med en sanntids, robust oversikt over prosjekters status ved hjelp av visuelle elementer og KPIer.

Smartsheet tilbyr Dynamic View for å hjelpe bedriftseiere med å dele data med de rette personene når det trengs for redigering og visning. Du kan også administrere kritiske prosesser med leverandører, eksterne og interne team og på tvers av organisasjoner.

Dette vil hjelpe deg å administrere prosessene dine på en sikker måte. Du kan utnytte granulær kontroll og forbedre samarbeid basert på kravene. Uansett hvor kompleks oppgaven er, kan du forenkle den med Smartsheet samtidig som du gir større innsyn i utførelsestilstandene dine.

I tillegg kan du bruke et forhåndsbygd skjema for å filtrere, samle inn og se forespørsler. Du kan til og med automatisere dataflyten fra tildelingen til gjennomgang, godkjenning og avslutning.

Smartsheet vil også tillate deg å administrere tredjepartsleverandørenes datasikkerhet og personvern og tjene deres tillit.

Du kan utnytte tilstandsbasert tilgangskontroll eller identitetskontroll for styring av datatilgang. Dessuten vil kontekstveiledning bestående av ulike trinn med rekkverk og veiledning lede brukerne.

Strømlinjeformede applikasjoner

Du kan enkelt navigere gjennom alle alternativer med skjemaer, ark, rapporter, dashbord og mer. Dette vil strømlinjeforme arbeidet og gjøre alt enkelt enten du er hjemme, på kontoret, på veien eller på arbeidsplassen ved å bruke bare en dedikert applikasjon der alt arbeidet er pakket sammen.

Med WorkApps blir det enkelt å bygge intuitive mobil- og nettapplikasjoner uten kodeferdigheter. Du kan gjøre det i løpet av minutter gjennom Smartsheet og eksternt innhold som Google Docs eller Tableau-dashboards.

Du kan velge hvilken som helst WorkApps-mal eller starte fra bunnen av og kjøpe applikasjonene i henhold til bedriftens krav.

WorkApp tilbyr også en tilpasset opplevelse som sikrer at interessentene samarbeider godt og fokuserer på det relevante innholdet.

Du vil også få bruke personlig merkevarebygging for å få deg til å føle at applikasjonen er laget eksklusivt for og av din bedrift. I den enkle WorkApp kan du utføre komplette prosjekter med en skreddersydd opplevelse.

Styring og kontroll

Smartsheet gir omfattende styring og kontroll ved hjelp av Smartsheets kjernefunksjonalitet, forhåndsbygde løsninger og premium-tillegg. Det kan forvandle hvordan du arbeider med verktøy som aktivitetslogger, administrasjonssenter, administrasjonsverktøy og mer.

Administrasjonssenter: Det lar deg enkelt konfigurere og administrere Smartsheet-kontoen fra et enkelt sted. Du kan enkelt se og samhandle med administrasjonsverktøy gjennom en sentral kontrollkonsoll for å oppleve strømlinjeformet navigering mellom bruksrapporter, gruppe- og brukeradministrasjon og bedriftskonfigurasjoner.

  Slik fjerner du sending av meldinger på iPhone, iPad og Mac

Administrasjonssenter hjelper deg med å spore lisensene, gruppene og integrasjonene som folk har tilgang til i organisasjonen din.

Det vil også bidra til å forbedre synligheten til tilgjengelige konto- og sikkerhetsinnstillinger, samtidig som den bruker anbefalte neste trinn for å optimalisere kontokonfigurasjonen i henhold til Smartsheets beste fremgangsmåter.

Intelligente arbeidsflyter

Automatiser prosessene dine på tvers av plattformene dine ved å bruke Bridge. Det er et grensesnitt uten kode som vil hjelpe deg å koble dataene dine på tvers av forskjellige systemer og oppdatere rutineoppgavene dine.

Dette vil øke effektiviteten og nøyaktigheten og tillate teamet å bruke mer tid på innovasjon uten å kaste bort tid på manuelle trinn eller stole på flere systemer for å lagre data og utføre arbeid.

Dette betyr at du kan eliminere mange dataoppføringer på systemer som CRM og jobbe med viktige ting uten å kopiere eller lime inn data på tvers av systemer.

Du kan også koble journalsystemer til de riktige prosessene og ta informerte datadrevne beslutninger. I tillegg kan du sette opp nye konfigurasjoner mellom systemer og tilpasse til eksisterende for å møte dine behov.

Ressurser og Digital Asset Management

Du kan låse opp det sanne potensialet til dine medarbeidere og team for å administrere, måle og distribuere ressursytelse. Bortsett fra eiendeler, vil det også hjelpe deg med å administrere ressursene dine.

Du kan enkelt mobilisere teamet ditt til å utføre en oppgave, spore turbudsjetter og tidsplaner og forutsi ansettelsesbehovene dine.

Planlegg og finn ditt beste prosjektteam effektivt, forutsi ansettelsesbehovene dine og løs bemanningskonflikter for å forenkle ressursallokeringen.

Se på tvers av prosjektene dine, spor teamene dine og planlegg prosjekter i henhold til teamets kapasitet. Med forhåndsutfylte timelister kan du la teamene sende inn timer mens du holder dem fokusert på arbeidet sitt.

Du kan bruke dynamisk rapportering til å visualisere komplekse data, oppdage prosjekttrender, planlegge for vekst og forstå ytelse i hele organisasjonen.

Smartsheet, med Brandfolders ledende plattform for administrasjon av digitale ressurser, vil hjelpe teamet ditt med å administrere innholdet ditt, jobbe på bare ett sted og levere en forbedret kundeopplevelse. Det vil også bidra til å maksimere innholdets innvirkning.

Som et resultat kan distribusjon av aktiva forbedres med 7 ganger raskere og merkes for søkbarhet. Den vil også tilby funksjoner som analyse og måling, rike filmetadata, korrektur, Smart CDN og mer.

Integrering

Smartsheet kan integreres med flere verktøy og systemer som moderne bedrifter bruker. Noen av verktøyene den integreres med inkluderer Slack, Gmail, AWS, Teams, Salesforce, Dropbox, Okta, DocuSign, Facebook Ads, Google Ads og mer.

Ved å koble til disse tjenestene kan du dermed effektivt dele informasjon, øke samarbeidet og forbedre beslutningstaking på tvers av organisasjonen.

Andre muligheter:

 • I tillegg til det ovennevnte tilbyr Smartsheet andre funksjoner, inkludert:
 • API
 • Filvedlegg
 • Grunnlinjer
 • Kalender og kort
 • Cellekobling og koblinger
 • Customer Managed Encryption Keys (CMEK)
 • Innholdssamarbeid
 • Egendefinerte e-postdomener
 • Kontroller for oppbevaring av data
 • Dokumentgenerering og e-signatur
 • Mobilapplikasjoner og portaler

Og mer

Prismodeller

Smartsheet tilbyr mange prisplaner for å hjelpe deg med å tilpasse og skalere bedriftens behov. Den egner seg for ulike brukstilfeller enten du vil administrere prosjektene dine effektivt eller skalere og standardisere beste praksis i organisasjonen din.

Her er prisplanene:

 • Gratis: Det er gratis og gjelder for 1 bruker og opptil 2 redaktører. Denne planen er for nybegynnere innen prosjekt- og oppgaveledelse. Den inkluderer funksjoner som 2 ark, 100 automatisering i måneden, 500 MB vedleggslagring og mer.
 • Pro: Det koster $7/måned og gjelder for maksimalt 10 brukere og ubegrensede seere. Den passer for team og personer som ønsker å spore, administrere og dele prosjekter med et ubegrenset antall seere. Den inkluderer gratis planfunksjoner, ubegrensede ark, rapporter, skjemaer og dashbord, 250 automatisering i måneden, 20 GB lagringsplass for vedlegg og mer.
 • Business: Det koster $25/måned og gjelder for minimum 3 brukere og ubegrensede redaktører. Det er for bedrifter som ønsker å administrere programmene og prosjektene dine med mange redaktører og krever flere muligheter. Den inkluderer alle Pro-planfunksjonene som ubegrenset automatisering, 1 TB vedleggslagring og mange avanserte funksjoner.
 • Enterprise: Kontakt teamet deres for å få et tilpasset tilbud i henhold til dine behov. Den er egnet for organisasjoner som kjører prosesser i stor skala med kontroller på bedriftsnivå. Den inkluderer alle forretningsplanfunksjonene, ubegrenset lagring av vedlegg, flere integrasjoner, tilpassede e-postdomener og mer avanserte funksjoner.
  Hvordan få WWE Network gratis konto

Smartsheet vs mandag

Smartsheet sammenlignes ofte med monday.com siden disse begge er prosjektstyringsprogramvare med lignende muligheter. Disse fungerer som ressursstyring, oppgavestyring og porteføljestyringssystemer. Begge er tilgjengelige via en nettleser eller mobilapplikasjon på Android og iOS.

Begge plattformene har imidlertid funksjoner som gjør at de skiller seg ut.

Hvor Smartsheet scorer over mandag

Smartsheet er lett å lære og bruke. Den har også sterk fellesskapsstøtte og opplæring slik at brukere enkelt kan forbedre sine Smartsheet-ferdigheter og gå fra nybegynnere til eksperter. Den er også fleksibel og hjelper deg med å bla fra oppgaveliste til kortvisninger og tidsplan.

Smartsheet tilbyr forskjellige visninger som Gantt, Kalender og Kanban-tavle, sammen med påminnelser, oppgaveavhengigheter og et oppgavehierarki med mer enn 4 nivåer. På den annen side tilbyr monday.com kun et Kanban-brett.

Når du kommer til arbeidsledelse, har du rapporter, skjemaer, diagrammer med sanntidsdata, dashbord, tilpassede felt, sortering på flere nivåer, 50+ formelfunksjoner og mer. Men monday.com tilbyr kun tilpassede felt, skjemaer og betinget formatering, mens de andre funksjonene bare er utilgjengelige ved høyere planer.

For samarbeid er både Smartsheet og monday.com gode, men noen funksjoner, som endringshistorikk, automatiserte oppdateringsforespørsler, korrektur og forgreningsskjemaer er bare tilgjengelige i Smartsheet.

Smartsheet er også sterkere når det kommer til sikkerhet med funksjoner som EPM, Customer Managed Encryption Keys (CMEK), SSO, aktivitetslogger og rapportering.

Smartsheet er best for profesjonelle serviceteam siden det er en fleksibel plattform med avanserte funksjoner og sikkerhets- og personvernfunksjoner.

Hvor monday.com skinner over Smartsheet

monday.com er enkel å bruke for både nybegynnere og eksperter. Brukergrensesnittet er vakkert og brukervennlig. Den kan synkronisere med brukere-e-poster som en drøm og sikre at alle oppdateringer og meldinger mottas godt.

Den har et godt sett med produktivitetsfunksjoner der flere personer kan jobbe og samarbeide om samme prosjekt samtidig. Det tilbyr bedre avhengighetssporing, oppgaveadministrasjon og forbedret visuell kalenderadministrasjon. Det er også enkelt å integrere med andre verktøy.

Den har også en gratis plan slik at folk kan komme i gang raskere. monday.com er best for startups og frilansere som ønsker å bruke et oppgavestyringssystem for å forbedre produktiviteten uten å bruke for mye.

Siste ord

Smartsheet er et robust verktøy med mange funksjoner og muligheter for å gjøre oppgave- eller prosjektledelsen smidig.

Fra samarbeid, oppgaveadministrasjon og integrasjon til sikkerhet og overholdelse, Smartsheet tilbyr alt du noensinne vil ha i prosjektstyringsprogramvare. Siden den har en gratis plan og en 30-dagers gratis prøveperiode, kan du bruke den til å finne ut om den fungerer for teamet ditt.

Deretter kan du sjekke ut hva en arbeidsordre er.

x