tipsbilk.net

Er Spotifys volum for lavt for deg? Juster disse innstillingene for å gjøre det høyere

Har du problemer med å høre Spotify-spillelistene eller podcastene dine? Selv om du allerede har sjekket volumlinjen og satt den til maksimum, er det kanskje ikke nok. Heldigvis er det noen få avspillingsinnstillinger i Spotify som du kan justere for å få Spotify til å spille høyere.

1. Sett Spotify Volumnivå til Høyt

Spotify kommer med flere lydinnstillinger som får Spotify til å høres bedre ut for å gi deg en best mulig strømmeopplevelse. I tillegg til å velge den beste tilgjengelige streamingkvaliteten eller aktivere crossfade-effekten, kan du også gjøre Spotify høyere ved å endre avspillingsinnstillingene.

For å justere Spotifys volum på skrivebordsappen, klikk på profilikonet ditt og gå til Innstillinger. Rull deretter ned til Lydkvalitet-delen og åpne rullegardinmenyen ved siden av Volumnivå. Velg alternativet Høyt.

  De 6 beste AI-verktøyene for å hjelpe til med å mikse og mestre musikken din

Det samme alternativet er tilgjengelig for Spotify på mobil. For å aktivere det, trykk på profilikonet ditt og gå til Innstillinger og personvern. Trykk deretter på Normal ved siden av Volumnivå, og velg Høyt. Hvis du abonnerer på Spotify Free-planen, vil du ikke kunne bruke Loud-alternativet på Spotify for mobil.

Dessuten, uavhengig av Spotify-abonnementet ditt, kan du ikke justere volumnivåinnstillingene på Spotify for nettet.

Du bør vite at å sette Spotifys volumnivå til Høyt vil øke lydnivået, men det kan påvirke lydkvaliteten negativt. Du kan bruke den som en midlertidig løsning hvis du er på et støyende sted. Når du er hjemme igjen, bør du gå tilbake til Spotifys standard lydinnstillinger for å nyte den reneste avspillingen som er tilgjengelig.

2. Slå av lydnormalisering

En annen måte å gjøre Spotify høyere på er å slå av lydnormalisering. Men hva er denne funksjonen, og hvordan påvirker den Spotifys lydnivå?

På Spotify eller andre strømmeplattformer er lydnormaliseringsfunksjonen designet for å utjevne lydnivået til forskjellige spor i spillelistene dine. På denne måten spiller Spotify hvert spor med konstant volum, slik at du ikke blir overrasket av brå endringer i volum.

  Hva betyr "FTFY", og hvordan bruker du det?

Selv om det holder lytteopplevelsen jevn, kan lydnormalisering ta bort lydstyrken og dynamisk rekkevidde for enkelte sanger.

I dette tilfellet bør du deaktivere lydnormalisering på skrivebordsappen. For å gjøre det, klikk på profilikonet og velg Innstillinger og personvern. Gå deretter til lydkvalitetsinnstillingene, og slå av bryteren ved siden av Normaliser volum.

Du kan også slå av lydnormalisering på Spotify for mobil. Trykk på profilikonet og velg Innstillinger og personvern. Gå til Avspillingsdelen og slå av bryteren ved siden av Aktiver lydnormalisering.

3. Aktiver maskinvareakselerasjon

Den siste metoden for å gjøre Spotify høyere er å dra nytte av maskinvaren din. Hvis du har et lydkort av høy kvalitet eller annen maskinvare i toppklassen, bør du aktivere Hardware Acceleration i Spotify.

  8 beste Arma 3-serververtsleverandører i 2022 [Updated]

Som du kanskje forventer, kan du aktivere Spotifys maskinvareakselerasjonsfunksjon kun på Spotify for skrivebordet. For å gjøre det, klikk på profilen din og gå til Innstillinger. Rull deretter ned til bunnen av vinduet og slå på bryteren ved siden av Aktiver maskinvareakselerasjon.

Hvis du har en eldre datamaskin og bestemmer deg for å aktivere funksjonen, hold øye med Spotifys ytelse. Hvis Spotify fortsetter å krasje tilfeldig, bør du deaktivere maskinvareakselerasjonsfunksjonen.

Er Spotify høyt nok?

Ved å justere disse Spotify-innstillingene bør du få en høyere strømmeopplevelse. Imidlertid er det bare så mye du kan gjøre uten å fokusere på lydmaskinvare.

Hvis du vil gjøre Spotify enda høyere, bør du fokusere på kvalitetsmaskinvare. Å koble telefonen eller datamaskinen til Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere kan være den beste måten å lytte til musikken på med et høyere volumnivå.

x