tipsbilk.net

Nøkkelen til vellykket innholdsskaping

Slik blir du verifisert på YouTube: En rask og omfattende gjennomgang!

En av de mest fengslende karrierene i dette århundret er innholdsskaping.

I løpet av de siste årene har folk adoptert dette som sitt heltidsyrke og tjener millioner. I motsetning til tidligere, er innholdsskaping ikke bare begrenset til blogger, men også til alle innlegg og videoer du ser på YouTube, Instagram, Pinterest og andre former for sosiale medier.

Blant alle disse står YouTube som en ultimat scene der skapere kan engasjere seerne i større skala, alt takket være dens fengslende videofunksjoner og plattform.

Men hvordan vet du om skaperen du følger er autentisk eller ikke? Du sjekker etter et verifiseringsmerke som ligner på et hakemerke, som vist på Twitter. Det er mer enn bare et merke, det er nøkkelen til en verden av suveren innholdsskaping, et merke på autentisitet og et symbol på tillit.

Hvis du er interessert i å lage videoinnhold, vil du gjerne bli verifisert på YouTube. I dette innlegget skal jeg vise deg fremgangsmåten for å få kontoen din bekreftet på YouTube raskt. Den vil dekke alt du trenger å vite, fra kvalifikasjonskriterier til verifisering, og noen ekstra brownie🍪-tips for å forbedre innholdsskapingen din, så følg med til slutten!

Hvorfor bli bekreftet på YouTube

I denne digitaliseringens verden møter folk sjelden autentisitet, noe som skaper tillitsproblemer og forvirring. På grunn av overflødig informasjon er det vanskelig å bedømme om dataene som kommer til deg er korrekte eller ikke. I dag ber de fleste nettsteder deg om å bekrefte en captcha for å sikre at du ikke er en bot som stjeler data fra nettstedet deres.

Så for å takle dette problemet og hjelpe folk med å få kontakt med de originale innholdsskaperne sine, utviklet YouTube konseptet med å bli bekreftet. Dette betyr ganske enkelt at innholdsskaperen er ekte og autentisk, og det er ikke en falsk konto.

  Fiks Xbox Live-feilkode 80072EF3

Les også: Hvordan få en blå hake på Instagram og gå mot sosiale medier-stjernestatus

Selv om dette er et lite skritt, spiller det en stor rolle for å få tilliten til seerne dine. Sammen med dette er de andre fordelene med å bli verifisert:

#1. Åpner døren for inntektsgenerering

Verifiserte kanaler er mer sannsynlig å sikre sponsing og samarbeid, noe som kan hjelpe deg med å få mer inntekt i tillegg til annonseinntektene.

YouTube elsker å liste opp bekreftede kanaler på toppen av søkeresultatene. Det øker profilen din organisk og hjelper deg med å tiltrekke flere visninger.

#3. Kanaldifferensiator

Den spiller en viktig rolle i å skille en offisiell kanal (verifisert kanal) fra andre kanaler som kan ha lignende navn og innhold lagt ut på YouTube.

#4. Innholdsforbedring

Å bli bekreftet baner også vei for å livestreame på YouTube og laste opp lengre videoer på kanalen din. Du kan videre lage spillelister for seerne dine og tilpassede miniatyrbilder for å heve seeropplevelsen på kanalen din.

#5. Datasikkerhet

Viktigst av alt, i en alder hvor data lett blir stjålet, hjelper dette merket deg å forhindre at folk som prøver å stjele trafikken din får tilgang til dataene dine. Du får til og med rettighetene til å kreve opphavsrett for å sikre at det originale innholdet ditt forblir eksklusivt for kanalen din.

Les også: Direktestrøm til YouTube, Twitch, Facebook og mer med disse 13 verktøyene

Kvalifikasjonskriterier for å bli bekreftet på YouTube

Det er viktig å få sjekket denne viktige listen for å bli bekreftet på YouTube. Ikke bekymre deg; det er ikke noe stort, men det krever litt innsats fra din side for å få den beste innholdsskapingen ut av søkemotoren.

La oss ta en rask titt på hva som må være på plass slik at du kan ta din virtuelle reise til nye høyder:

 • Autentisitet: Kanalen din må ha en ekte identitet, enten det er en bedrift, merkevare eller enkeltperson. Vær den autentiske deg, og ikke lyv om din identitet og grunnleggende detaljer som alder, navn osv.
 • Komplett profil: For å bli verifisert, må du ha hele profilen din på plass. Forsikre deg om at du ikke lar noe manglende stå tomt i profilen din. Dette inkluderer også banneret, beskrivelsen, profilbildet og innholdet ditt som skal legges ut regelmessig.
 • 100 000 abonnenter: Et av de utfordrende kriteriene er å ha 100 000 abonnenter. Men hvis du representerer et etablert merke, kan YouTube-teamet bekrefte kontoen i spesielle tilfeller.
 • Overholdelse: Følg til enhver tid YouTubes retningslinjer og vilkår for bruk for å unngå å bli flagget.
  12 beste virtuelle kortleverandører for bedriftsutgifter [2023]

Les også: Topp YouTube-verktøy for å øke publikum, inntekter og mer

Forskjell: Kontobekreftelse og YouTube-kanalbekreftelse

Selv om begge kan høres like ut, er de veldig forskjellige i naturen. Alle kan bekrefte kontoen sin, men kanalverifisering er noe som bare innholdsskapere mottar som et hedersmerke. La oss gå gjennom de grunnleggende forskjellene mellom dem begge:

KontobekreftelseYouTube-kanalbekreftelse Etter at du har registrert deg, akkurat som alle andre nettsteder, bekrefter YouTube profilen din, inkludert Gmail-ID-en din. Den vanligste og viktigste typen verifisering blant innholdsskapere, denne prosessen verifiserer YouTube-kanalen din som en autentisk kilde til merkevaren eller personligheten din. Denne prosessen følges for å sikre at du ikke er en bot/trussel mot fellesskapet og gjøres for å sjekke om du er en legitim bruker. Dette er ikke samme status som kanalverifisering. Du trenger minst 100 000 abonnenter eller mer for å få dette gjort. Etter alle kontroller gir YouTube et kanalverifisert merke, som hjelper deg å bygge tillit hos seerne dine.

Dermed er YouTube-kanalverifisering ikke så enkelt som å få kontoen din bekreftet!

Slik blir du bekreftet på YouTube: trinn for trinn

Nå som vi har det grunnleggende på det rene, la oss gå gjennom trinn-for-trinn-prosessen for å gjøre krav på kanalbekreftelsesmerket ditt🎖️:

Trinn 1: Kontobekreftelse

Prosessen med kontoverifisering er ganske enkel. Du går bare til YouTube.com/verify og skriver inn telefonnummeret ditt. YouTube vil da sende en kode til telefonen din, og når du har tastet den inn, vil bekreftelsesprosessen være fullført.

Trinn 2: Kanalbekreftelse

Prosessen med kanalverifisering er litt lengre enn kontoverifisering, men den er fortsatt enkel. Her er trinnene:

 • Sørg for at du oppfyller alle kravene for kanalverifisering.
 • Du ser bekreftelsesapplikasjonen bare når du oppfyller kravene. Hvis du allerede har 100 000 eller flere abonnenter, er du allerede kvalifisert for det. Siden kanalen min ikke er så stor ennå, ser jeg den ikke ennå.

 • Fyll ut søknaden med kanalnavn og ID. Du kan finne din YouTube-kanal-ID ved å klikke på koblingen nederst i søknadsskjemaet eller gå til Innstillinger > Avanserte innstillinger fra YouTube-kontoen din.
  Slik holder du deg trygg mot ondsinnede søkeannonser

Når du er ferdig med å fylle ut søknaden, trykker du på Send og venter på at YouTube kommer tilbake til deg. Det tar vanligvis en uke eller mer.

Hva du skal gjøre etter at du er verifisert på YouTube

Nå som du endelig har merket ditt, vet at reisen din nettopp har startet. Som de sier, med stor makt følger stort ansvar; det er akkurat det du må gjøre. Det er et par ting som, hvis de følges, kan øke sjansene dine for å få autentiske og organiske seere og betalte sponsorater for kanalen din.

 • En av de viktigste tingene å huske på er å følge YouTubes retningslinjer og vilkår for bruk.
 • Etter å ha konfigurert kanalnavnet og sjangeren, ikke fall tilbake på å endre det igjen og igjen. Husk at du vil etablere merkevaren din, og å gjøre dette vil forvirre publikum.
 • En annen viktig ting å huske på er å beholde kanalens nettadresse slik den var på tidspunktet for bekreftelse. Folk deler videoer, og hvis URL-en endres, vil det føre til at brukerne åpner forskjellige videoer/lenker, noe som resulterer i tap av visninger/nye abonnenter.
 • Fortsett å utvikle flott innhold, og gå aldri glipp av å legge ut videoer på kanalen din. Lag en online tracker og planlegg innleggene dine for å nå publikum regelmessig på de beste tidspunktene.
 • Ikke under noen omstendigheter misbruk eller falskt representer identiteten din.
 • Den beste måten å få tiltrekning og kjærlighet fra publikum på er å samhandle med dem via regelmessige kommentarer, likes og omtaler i videoene dine.
 • Vær oppmerksom på hva publikum ønsker og lag innhold på disse linjene for å generere gjentatte seere og skape din lojale fanskare.
 • Identifiser nøkkelstyrkene dine, generer søkeord og gjør SEO-en din riktig for å tiltrekke flere abonnenter.

Det er viktig å holde seg oppdatert og fortsette å lære. Du kan finne flott innhold på nettet for å hjelpe deg med å lære mer, som denne «One-Stop Guide to Become a Better YouTuber».

Avsluttende tanker

Å bli verifisert på YouTube er en viktig milepæl for innholdsskapere. Det kan øke kanalens troverdighet og åpne for nye muligheter.

Følg trinnene, følg retningslinjene og fortsett å lage kvalitetsinnhold for å dra nytte av fordelene med YouTube-verifisering.

Utforsk deretter de beste måtene å markedsføre YouTube-kanalen din på.

x