Er TextMagic programvaren for tekstmeldingsmarkedsføring for bedriften din?

Tekstmarkedsføring er en av de rimeligste og mest enkle å administrere markedsføringskampanjene for å utvide merkevaren, produktet eller virksomheten din.

TextMagic forvandler på magisk vis hele SMS-markedsføringskampanjen din!

Små, mellomstore og oppstartsbedrifter må stole på aggressive markedsføringsstrategier for å øke rekkevidden, kundebasen og til slutt inntektene. Imidlertid er konvensjonelle markedsføringsplattformer som TV-annonser, nettannonser, Google-søkekampanjer, Facebook-annonser osv. kostbare.

I stedet bytter små og mellomstore bedrifter og startups til tekst- eller SMS-markedsføring. Tekstmeldinger har utviklet seg mye siden starten. Nå kan du sende tekstbilder, multimedieinnhold og dyplenker. Hvis du også er villig til å utforske den rimelige SMS-markedsføringsnisjen, prøv TextMagic-tekstappen. Nedenfor er en detaljert gjennomgang av funksjonene, funksjonaliteten og prisene.

Hva er TextMagic?

TextMagic er en tekstmeldingsmarkedsføringsapp. Du kan bruke den på de fleste populære nettlesere som Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari, Mozilla Firefox, og så videre. Det finnes også mobilapper for Android- og iOS-enheter.

Ved å registrere deg hos TextMagic får du gratis tilgang til SMS-markedsføringsløsningen på nett og mobile enheter. Når du trenger å sende SMS til dine kunder, ansatte eller leverandører, betaler du per SMS.

Videre lar denne appen deg integrere applikasjonsprogrammeringsgrensesnittet (API) med bedriftsappene dine for enkel tekstmarkedsføring og salgsoperasjoner.

Markedsføringsutfordringer for tekstmeldinger

Selv om SMS-markedsføring er en fin måte å engasjere kundene dine på, er det følgende utfordringer som bremser deg:

 • Tekstmeldinger fra bedrifter bruker korte markedsføringskoder eller annonseidentiteter. Dermed blir det vanskelig for kunden å huske merkevaren, produktet eller virksomheten din.
 • Selv om tekstmeldinger er en fin måte å holde seg på hodet, mister kundene deg lett fordi de mottar så mange tekstmeldinger fra andre virksomheter.
 • I de fleste land er tekstmeldingsmarkedsføring en regulert nisje. Bedrifter kan bare sende reklame- og markedsføringstekster til kunder som har valgt en slik meldingskampanje.
 • Å lage engasjerende tekster for kundene dine er en utfordrende oppgave hvis du gjør dette fra en smarttelefon eller nettbrett.

Hvordan TextMagic hjelper deg med å løse disse utfordringene

TextMagic fungerer som et redningsverktøy når du står overfor mange utfordringer med markedsførings- og salgsoperasjoner gjennom tekstmeldinger.

 • Den tilbyr et brukervennlig tekstskrivingsgrensesnitt på nettet og mobilen, der du kan importere bulkkontakter fra bedriftsapper, skrive en markedsføringsmelding og sende en tekst til tusenvis av kunder med ett klikk.
 • Med kjøpte bedriftsnumre kan du opprette egendefinerte merkenavn som SMS-ID-er slik at brukerne enkelt kan huske merkevaren din.
 • Dine kunder, potensielle kunder, ansatte osv. kan svare på SMS-en din, så brukerengasjementet er høyere på TextMagic enn på vanlige tekstmeldingstjenester.
 • TextMagic tilbyr ulike funksjoner for personvern og sikkerhet. Du kan vise frem disse i nyhetsbrevene og markedsførings-e-postene dine for å overtale kunder til å registrere seg for SMS-markedsføring. Dermed kan du sende meldinger til mange ved å overholde lokale forskrifter og retningslinjer for SMS-markedsføring.
  8 beste lagringsovervåkingsverktøy for å holde øye med ytelsen 👀

De beste funksjonene til TextMagic

#1. SMS-tjeneste på nett

Du kan sende tekstmeldinger til kunder, ansatte, klienter, samarbeidspartnere og mer på nettet fra en datamaskin eller nettbrett – du trenger ikke å skrive tekstmeldinger på et lite tastatur med mobile enheter. Dermed kan du jobbe raskere, spesielt i forretningsoppsett.

Videre gir verktøyet deg også midler til å administrere nettbaserte meldinger ved å tilby ulike SMS-administrasjonsverktøy. Slik kan du bruke disse verktøyene:

 • Eksporter SMS-tekstmeldinger i bulk til et Excel-regneark for dataanalyse, SMS-ytelsessporing og dataarkivering.
 • Kontakter-modulen lar deg administrere tusenvis av kontakter uten problemer. Du kan gruppere dine kunder eller klienter etter produkt, plassering, kampanje osv. Deretter kan du legge til tusenvis av markedsførings-SMS-mottakere til en kampanje med et enkelt klikk.
 • Hvis SMS-markedsføringsteamet ditt trenger å reise på ferie i høytiden, kan de planlegge og planlegge SMS-markedsføringskampanjer på forhånd ved å bruke TextMagic. Det elektroniske verktøyet vil frigi meldingene automatisk på en forhåndskonfigurert dato.

#2. Massemarkedsføringstekster

Med ett enkelt klikk kan du sende massemarkedsføringstekster og reklamemeldinger til potensielle kunder og kunder. Markedsførings-SMS-tjenesten dekker mer enn 700 nettverk i over 190 land. For å rute alle bulk-SMS-kampanjene, bruker TextMagic et nivå 1-nettverk for å sikre maksimal ytelse for tekstmeldinger.

Nedenfor finner du tilleggsfunksjoner til TextMagic massemeldinger som hjelper deg når du sender massetekster:

 • SMS-editoren viser tekstmeldinger ved å analysere bulk-SMS-kampanjen din.
 • Du kan også bruke massemeldingstjenesten for å samle inn tilbakemeldinger.
 • Massemeldingseditoren lar deg legge til vedlegg av flyers, brosjyrer, rabattkoder og dyplenker.

#3. Toveis SMS-chat for bedrifter

Hvis du sender en SMS til en kunde og de liker tjenestene eller produktene dine, kan de svare deg på samme SMS. Det er ikke en SMS-ID uten svar. Når det er flere SMS-utvekslinger mellom selgeren og kunden, lagrer TextMagic meldingene som en tråd. Dermed kan du bruke toveis meldingsfunksjonen som en samtalehistorikk med kunder og potensielle kunder.

Ved å bruke TextMagic API kan du overføre teksttråder fra en representant til en annen. Dermed blir toveis meldingssystemet et utmerket verktøy for rimelig og rask kundeservice for din bedrift.

#4. SMS-integrasjon ved hjelp av Zapier

Du kan integrere TextMagic med andre tredjepartsapper eller forretnings-CRM-er ved å bruke Zapier. For eksempel kan en innkommende SMS automatisere bestilling, opprettelse av kontrakter, sende tilbud osv. Nedenfor finner du ulike interessante integrasjoner du kan bruke med TextMagic og Zapier for å automatisere tekstmarkedsføringskampanjene dine:

 • Konfigurer møteappene dine som Google Meet, Calendly eller Lucid Meetings med Zapier og TextMagic. Når et kundeemne svarer på en potensiell salgs-SMS, vil nettmøteappen opprette en virtuell salgssamtale mellom klienten og salgsrepresentanten.
 • TextMagic og Typeform-integrasjon via Zapier lar deg sende belønninger, kampanjerabatter og spesielle takkebrev til potensielle kunder og kunder som svarer på skjemabaserte tekster.
  14 beste bokmerkebehandlere for å lagre og gå tilbake til koblingene dine

#5. Ytelsesanalyse

Analysefunksjonaliteten hjelper deg med å spore leveringsstatusen til SMS-er, månedlige utgående SMS-volumer mot salg eller registreringer, og så videre. Du kan også lage detaljerte kampanjesuksessrapporter ved å bruke maler på analysemodulen.

Standard rapporteringsmodul vil fylle ut følgende rapporter mot SMS-markedsføringskampanjen du kjører:

 • Sendte meldinger – totalt utgående tekstmeldinger fra en konto (markedsføringskampanje)
 • Meldinger mottatt – dette nummeret er for innkommende meldinger for kampanjen
 • Leveringsgrad – den forteller deg hvor mange av potensielle kunders eller kundenes mobilnumre som er aktive
 • Svarfrekvens – dette tallet er en viktig indikasjon på suksessrate for SMS-kampanjene
 • Betalinger – dollarbeløpet nevnt i denne analysen hjelper deg å forstå hvor mye du bruker på SMS-markedsføring. Deretter kan du beregne avkastningen på investeringen (ROI) med hensyn til salget du gjør fra slike kampanjer.

#6. Tekstmeldingsmarkedsføringsmaler

Du kan lage mange maler for ulike markedsføringskampanjer. Rediger deretter malene for å sende tilpasset tekst til dine kunder, potensielle salg, besøkende og kunder. Malmodulen på denne nettbaserte bulkmeldingsappen organiserer alle malene i en enkel tabell. Malen gjenspeiler detaljer som følgende:

 • Navnet på kampanjen for en mal for massemeldinger
 • Innholdet i tekstmeldingen
 • Utskriftsflettingsfelt vises også hvis du har lagt til noen
 • Sist endret dato
 • En liste over raske handlinger du kan utføre på malen

Det er også enkelt å velge en mal for massemeldinger når du oppretter en ny markedsføringskampanje. Rett ved siden av SMS-editoren vil du se en hyperkobling til maltabellen. Derfor er maler alltid tilgjengelige når du trenger dem.

#7. Datasikkerhet

Dette er et av de unike salgsargumentene (USP) for TextMagic. Ved å vise at du bruker TextMagic til SMS-markedsføring, kan du fortelle kundene at deres mobilnummer er trygt for bedriften din. Nedenfor finner du noen bemerkelsesverdige sikkerhetsfunksjoner til SMS-markedsføringsverktøyet:

 • Alle appene og nettappene til TextMagic kommer med SSL / HTTPS datakryptering for online dataoverføring.
 • TextMagic har Soc 2 Type II-sertifisering. Dette bekrefter at nettappens retningslinjer, praksiser, operasjoner og prosedyrer for informasjonssikkerhet oppfyller den høyeste sikkerhetsstandarden som kreves av land som Storbritannia, USA, Canada, etc.
 • TextMagic overholder også EUs databeskyttelseskrav, også kjent som General Data Protection Regulation (GDPR).
 • Regelmessig tredjeparts penetrasjonstesting for SMS-gateway og SMS-databasesikkerhet.

Hvordan små og mellomstore bedrifter og startups kan bruke TextMagic som en tekstmarkedsføringspakke

Nå som du kjenner alle funksjonene til denne enestående markedsføringsappen for tekstmeldinger, lurer du kanskje på hvordan appen vil hjelpe deg med markedsføringsoperasjonene dine. Finn svarene nedenfor:

  Hvordan ta et iPhone-skjermbilde uten knapper

Ta kontakt med kunder

Du kan kommunisere med kundene direkte på telefonene deres. Videre lar live SMS-chatten deg konvertere potensielle kunder til kunder på få minutter.

La potensielle kunder og kunder omgå køen

Hvis en potensiell kunde eller kunde liker reklameteksten din, kan de svare direkte. En kundeserviceagent eller autosvar kan bekrefte den innkommende kundemeldingen og rute den til salgsteamet for oppfølging.

Sanntidsmeldinger, varsler og påminnelser

Hvis du driver tjenestevirksomheter som produktleveranser, limousintjenester, nettaxier osv., kan du bruke sanntidstekstfunksjonen til TextMagic. Når førerhuset eller leveringssjåføren din flytter til et bestemt sted, sender appen en SMS til kunden automatisk.

Samle tilbakemeldinger fra kunder

Å samle inn objektive tilbakemeldinger fra kunder er en nøkkelmåling for å vite om en markedsføringskampanje er vellykket eller ikke. Du kan kjøre forseggjorte, men enkle SMS-avstemninger og spørreundersøkelser for å samle inn kampanjetilbakemeldinger direkte fra kunden.

Deretter kan du integrere disse SMS-ene med tilbakemelding fra kunder ved å bruke TextMagic API i bedriftens CRM eller nettapp for ytelsesanalyse.

Send meldinger til kundene dynamisk

Du kan bruke geofencing-funksjonen til TextMagic til å sende reklametekster til registrerte kunder som er i nærheten av bedriftens utsalgssteder.

Tilpasse meldinger

Ved å bruke ulike innfødte automatiseringer av TextMagic-appen, som maler og utskriftsfletting, kan du lage personlige tekster for tusenvis av mottakere på få minutter.

Tekst Magic Priser

Det beste med TextMagic tekstmeldingsmarkedsføringsplattform er en helt gratis markedsføringspakke. Du betaler ikke for nettappen eller mobilappen. Dessuten er alle tjenestene inne i appen, som å lage tekster, analyser, planlegging, etc., gratis. Du betaler kun for utgående SMS. Innkommende SMS er også gratis. Finn prisplanen for TextMagic her:

 • Hvis du vil sende meldinger til USA lokalt eller fra støttede internasjonale destinasjoner, betaler du en fast avgift på $0,04 per SMS
 • Multimediemeldingstjeneste vil koste deg $0,04 per MMS
 • Du kan også utføre operatøroppslag og e-postoppslag for $0,04 per oppslag

TextMagic-alternativer

Nedenfor finner du noen alternativer du kan vurdere:

Enkel teksting

SimpleTexting gir deg en toveis samtale med forretningsøkosystemet. Du kan chatte gjennom tekst med potensielle potensielle kunder, eksisterende kunder, feltagenter, leverandører og ansatte fra en enkel nettapp. Den inkluderer også standard verktøy for markedsføringshjelp som nøkkelord, autosvar, analyse osv. Og ikke bare markedsføring! Du kan bruke den til å sende påminnelser, sette opp tekst-for-info, administrere HR- og rekrutteringsoppgaver og så videre.

EZ teksting

Er du en tilpasset bedrift som leter etter en enkel løsning for å chatte med kunder, potensielle kunder, besøkende, agenter og andre forretningsinteressenter? Du kan prøve EZ Texting. Det får deg satt opp med en effektiv tekstmarkedsføringskampanje på få minutter. Skriv inn meldingen, legg til sikkerheter og angi kundenes tall. Verktøyet konverterer inndata automatisk til et SMS-format.

Zendesk

Zendesk kundeserviceverktøy kommer med en SMS-app for forretningssamtaler og markedsføringsformål. Sammen med chat-funksjonen i sanntid inkluderer Zendesk også API, integrasjoner av bedriftsapper, naturlig automatisering, måling av markedsføringskampanjer, sporing av vekst i SMS-markedsføring og så videre.

Konklusjon

TextMagic er en komplett tekstmarkedsføringspakke som små og mellomstore bedrifter og oppstartsbedrifter bruker for å øke salgs- og markedsføringskampanjene sine ved å utnytte avanserte tekstteknologier. Nyt den gratis prøveversjonen av TextMagic og sjekk om dette verktøyet er det riktige valget for markedsføringstiltakene dine.

Du kan også sjekke disse SMS APIene.