Et godt designet plassbesparende MacBook-stativ

Viktige takeaways

  • Twelve South BookArc Flex er et vertikalt bærbart stativ som lar deg bruke en større ekstern skjerm samtidig som du sparer plass på skrivebordet.
  • Stativet er kompatibelt med alle MacBook eller bærbare datamaskiner under én tomme tykt og krever ikke justering eller bruk av innlegg.
  • BookArc Flex gir et godt grep for den bærbare datamaskinen og er tilgjengelig i tre farger.

Å spare plass på skrivebordet er alltid viktig når du jobber hjemmefra. Twelve South BookArc Flex plasserer enhver MacBook eller bærbar PC under én tomme tykk i en vertikal retning slik at du kan bruke en større ekstern skjerm mens du er hjemme. Stativet ser flott ut, tar minimalt med plass og krever ingen justering som andre konkurrenter.

Tolv sør BookArc Flex

Twelve South BookArc Flex gir en flott måte å holde MacBook-en (eller en annen bærbar PC som er under én tomme tykk) i vertikal posisjon med skjermen lukket. Tilgjengelig i tre fargealternativer, det er ikke nødvendig å justere stativet eller bruke innsatser. Bare plasser den bærbare datamaskinen i vertikal posisjon, og stativet vil beskytte enheten. Alle porter forblir tilgjengelige for bruk.

Merke tolv sør

Materiale Aluminium, silikon

Kompatibilitet Alle MacBooks eller bærbare datamaskiner under én tomme tykke

Vekt 15,3 oz / 434 g

Fordeler

  • Fungerer med en MacBook eller Windows-maskin
  • Ingen innsatser eller justering nødvendig
  • Fremtids bevis
  • Tilgjengelig i tre fargealternativer
  Slik bestiller du en Uber-tur på forhånd ved å bruke Ubers reservefunksjon

Ulemper

  • Dyrere sammenlignet med andre lignende stativer

En virkelig fleksibel måte å holde MacBook-en din trygg på

Jerome Thomas / MakeUseOf

Twelve South har alltid vært kjent for sitt veldesignede og brukervennlige Apple-tilbehør. Og BookArc Flex fortsetter den trenden.

Det er to hovedtyper bærbare stativer. En type lar deg holde den bærbare datamaskinen åpen og tilgjengelig mens du kobler til ledninger for en ekstern skjerm og annet tilbehør. Selv om du kan bruke den bærbare datamaskinen som en ekstra skjerm, tar slike stativer opp en betydelig mengde plass og fungerer ikke bra for mindre skrivebord.

BookArc Flex er et vertikalt stativ. Som du sikkert kunne gjette med navnet, plasserer den den bærbare datamaskinen din i vertikal retning med skjermen lukket. Eksterne porter, som Thunderbolt og HDMI, forblir tilgjengelige for å koble til eksterne enheter.

Selv om denne stativtypen tar mye mindre plass, vil du ikke kunne bruke den bærbare datamaskinen som en sekundær skjerm. Men hvis du har en stor ekstern skjerm, er det en avveining de fleste er villige til å gjøre.

BookArc Flex er tilgjengelig i tre forskjellige farger – svart, hvit og en premium krommodell som koster $10 ekstra. Alle tre ser bra ut, men vil ikke skille seg ut på skrivebordet ditt. Jeg brukte den sorte versjonen, og var veldig fornøyd med den moderne stilen.

Ulempen med de fleste vertikale stativer er at du bare ikke kan plassere den bærbare datamaskinen inni den og forvente et sterkt hold. For eksempel er en nåværende generasjons MacBook Air mye slankere enn en eldre MacBook Pro. De fleste stativer tilbyr en eller annen type justering eller innsatser som krever ekstra arbeid for å få en god passform.

  Forsvinnende Safari-faner på iPhone/iPad: 7 rettelser å prøve!

Men det er ingen grunn til å bekymre deg for det med BookArc Flex. Den er kompatibel med alle bærbare datamaskiner som er mindre enn én tomme tykke og med en skjerm på opptil 16 tommer. Det er det store flertallet av bærbare datamaskiner fra Apple og til og med Windows.

Når du er klar til å bruke stativet, plasserer du den bærbare datamaskinen i midten. Takket være den unike fleksible designen, vil vekten av den bærbare datamaskinen trekke sidestengene inn og klemme ned for en sikker passform. Små puter nær midten av stativet beskytter utsiden av den bærbare datamaskinen.

Plassbesparende perfeksjon

Jerome Thomas / MakeUseOf

Jeg prøvde BookArc Flex med tre bærbare datamaskiner: en mindre MacBook Air, en større MacBook Pro og en bærbar Windows. Stativet holdt alle tre uten problemer eller bevegelse. Jeg plasserte bare hver bærbar PC i midten og stativet tok seg av resten.

MacBook Pro er min vanlige maskin, og jeg brukte stativet med den i noen dager. Jeg har vanligvis et større horisontalt stativ på skrivebordet mitt, men jeg likte veldig godt det lille fotavtrykket til BookArc Flex. Jeg hadde mer plass til å spre ut mens jeg fortsatt brukte den store eksterne skjermen min.

  Ultimate Google Sheets FAQ Cheat Sheet for å bokmerke for senere

Når jeg festet en HDMI- og Thunderbolt-kabel, prøvde jeg å dra i dem og se hvor sterkt stativet var. Jeg ble ærlig talt litt overrasket over at min MacBook Pro ikke beveget seg litt.

Den fleksible designen fungerer også utmerket når du trenger å koble fra MacBook-en og ta den med på farten. I motsetning til mange tradisjonelle vertikale stativer, trenger du ikke vri en knott eller fjerne en innsats som kan gå tapt. Jeg har nettopp fjernet min MacBook fra stativet.

Og hvis du bytter bærbar datamaskin, kan du være sikker på at BookArc Flex vil fungere med det også.

Twelve South BookArc Flex: En enkel og vakker vinner

Det er vanskelig å gå galt med Twelve South BookArc Flex. Selv om det er noe dyrere enn andre lignende alternativer, er det verdt den ekstra kostnaden å kunne plassere hvilken som helst MacBook eller bærbar PC uten å måtte justere stativet. Og det ser flott ut i en av de tre tilgjengelige fargene.

Sørg for å sette den øverst på listen din hvis du leter etter et MacBook-stativ for skrivebordet ditt, og vet at det vil fungere nå og i fremtiden.

Tolv sør BookArc Flex

Twelve South BookArc Flex gir en flott måte å holde MacBook-en (eller en annen bærbar PC som er under én tomme tykk) i vertikal posisjon med skjermen lukket. Tilgjengelig i tre fargealternativer, det er ikke nødvendig å justere stativet eller bruke innsatser. Bare plasser den bærbare datamaskinen i vertikal posisjon, og stativet vil beskytte enheten. Alle porter forblir tilgjengelige for bruk.