Få en bedre ChatGPT-opplevelse med disse 7 ChatGPT-mobilappene

Det kan være vanedannende å stille ChatGPT alle spørsmålene du trenger. Stol på meg, jeg har stilt de dummeste spørsmålene; hvis det var en ekte person, ville det direkte ha blokkert meg for sin egen fornuft.

Du kan imidlertid ikke gjøre det hele tiden på skrivebordsversjonen; du trenger en løsning i håndflaten. Heldigvis har OpenAI allerede lansert ChatGPT iOS-appen, og Android-versjonen er på vei.

Dessverre er appen veldig naken med begrensede funksjoner som ligner på skrivebordsversjonen. Hvis du vil ha en bedre opplevelse, trenger du hjelp fra noen tredjepartsapper. Det er en haug med alternative apper som bruker ChatGPT 3.5 og 4.0 API for å gi den samme ChatGPT-kraften, men i sitt eget forbedrede grensesnitt.

Hvis du vil ha en bedre ChatGPT-opplevelse på telefonen din, fortsett å lese mens jeg avslører noen av de beste ChatGPT-mobilappene.

Hvorfor bruke en alternativ ChatGPT-mobilapp?

I det minste for øyeblikket er ChatGPT-mobilappen bare en mobilversjon av skrivebordsappen. Det eneste store tillegget er muligheten til å bruke stemmeinndata for å stille spørsmål.

På den annen side har mange veletablerte tredjepartsapper tonnevis av ekstra funksjoner som tilpassede meldinger, støtte for bildegjenkjenning, generering av AI-bilder, stemmeutgang og et bedre grensesnitt.

Totalt sett beholder de den samme nytten av ChatGPT samtidig som du gjør opplevelsen din bedre med tilleggsfunksjoner.

Merk: De fleste av disse appene har en svært begrenset gratisversjon som bare er bra for testing. Du må abonnere på et gjentakende abonnement for å utnytte appen fullt ut.

AI Chat Åpne Assistant Chatbot

AI Chat Open Assistant Chatbot har 3 faner, som hver har sine egne tilleggsfunksjoner for å forbedre ChatGPT-opplevelsen din. I hovedfanen kan du stille spørsmål som du vanligvis gjør. Men det lar deg også laste opp bilder for å stille spørsmål. Du kan be ChatGPT om å fortelle hva eller hvem som er inne i bildet eller bare få mer informasjon om noe.

Det er en fane for å samhandle fullt ut med chatboten ved å bruke stemmeinndata. Du kan si spørsmålene dine, og det vil gi tilbake svaret.

  Hvordan få honeycomb i Minecraft

Den tredje kategorien er der all kraften ligger. Her kan du bruke ChatGPTs kraft til å skrive svært tilpassbart innhold. Det er en generell skrivekategori sammen med en forretnings- og intervjukategori.

Snakker om å være svært tilpassbar. Skrivekategorien lar deg velge skrivetone, formål, lengde og teknikk. Dette kan tilpasses ytterligere som en ny skrive-up, et svar eller en skriveforbedring.

Fremhev funksjoner

 • Støtte for bilder.
 • Stemmeinngang.
 • Svært tilpassbare spørsmål.
 • Tilpassbart grensesnitt med søte kjæledyrikoner og temaer.
 • Bytt mellom ChatGPT 3.5 og GPT-4.

Last ned på Android

AI ChatBot-karakter AI-venn

AI ChatBot Character AI Friend gir litt mer karakter til chatboten ved å bruke animerte robotpersonligheter. Du kan velge mellom forskjellige personligheter for å få svar på spørsmålene dine med en annen tone.

Du kan bruke stemmeinndata for å si spørsmålet ditt, og svarene kan også leses høyt. Enda viktigere, det er en haug med «eksperter» i pro-versjonen hvor du kan stille spørsmål til roboter med et dedikert fokus.

For eksempel er det en ekspert på poesi, fitness, filosofi, språk, karriereråd og noen flere.

Annet enn dedikerte roboter for forskjellige formål, er appen også ganske tilpassbar. Du kan endre tekstbobler, chat-grensesnitt, administrere lydeffekter, etc.

Fremhev funksjoner

 • Innebygde toner.
 • Få svar fra boteksperter på et spesifikt felt.
 • Animerte roboter for en bedre opplevelse.
 • Stemmeinngang.

Last ned på Android | iOS

VoiceGPT: AI Voice Assistant

Dette er i utgangspunktet en veldig kraftig hud for ChatGPT der du kan bruke din egen ChatGPT-konto, men i VoiceGPT-grensesnittet. Du må logge på OpenAI-kontoen din, og den vil laste ChatGPT-grensesnittet med tilleggsfunksjoner.

Noen av tilleggsfunksjonene den legger til inkluderer tekst-til-tale, slett alle knapper, fortsett-knapper, søk på Google og muligheten til å zoome inn eller ut.

Det er også en fin ledetekstdel med mange ledetekster. De fleste av dem er gjennomtenkte; du trenger bare å fylle ut en tekstboks for å få relaterte resultater. Selv om den ikke lar deg kopiere eller redigere forespørselen, så det er litt av en gru.

Siden den bruker ChatGPT-kontoen din, kan den bruke både gratis- og ChatGPT Plus-versjoner uten at du trenger å betale noe til apputvikleren. Det beste av alt er at alle funksjonene i appen er gratis å bruke så lenge du kan håndtere noen subtile annonser. Det betalte abonnementet fjerner kun annonser.

  Web3 Stack: Referanse for utviklere

Fremhev funksjoner

 • Bruk din personlige ChatGPT-konto.
 • Legger til ekstra funksjoner til ChatGPT-hovedgrensesnittet.
 • Støtter ledetekster.
 • Stemmeinngang og -utgang.
 • OCR-støtte.
 • DALL·E 2-støtte for å generere AI-bilder.
 • Bytt ut Google Assistant for å starte ChatGPT i stedet.
 • Fullt funksjonell gratisversjon med annonser.

Last ned på Android

Nova AI

Jeg personlig likte denne appens elegante grensesnitt med mye plass for enkelt å skrive og få svarene dine. Den har innebygd OCR for å trekke ut tekst fra bilder for automatisk å legge den inn i chatten, noe som er veldig nyttig siden du ikke trenger en sekundær app for det.

Det er også en fin ledetekstdel med mange spørsmål knyttet til reiser, ideer, livsstil og læring. Men ledetekstene er veldig grunnleggende; det beste du kan få ut av dem er en idé for ditt eget søk.

I tillegg har den også Google Assistant og Wear OS-integrasjon, slik at du kan bruke den på smartklokken eller bruke Google Assistant-taleinndata for å stille spørsmål direkte til Nova AI. Interessant nok kan det betalte abonnementet også tjenes ved å henvise venner.

Fremhev funksjoner

 • Innebygd OCR-støtte.
 • Innebygde ledetekster.
 • Google Assistant og Wear OS-integrasjon.
 • Tekst-til-tale-støtte.

Last ned på Android | iOS

Genie – AI Chatbot

Genie tilbyr flere måter å søke på annet enn tekst. Du kan laste opp bilder, PDF-er og URL-er for å lære om dem. Vanligvis er beskrivelsene velskrevne og prøver å dekke alt som vises.

Jeg likte virkelig bildeskanningsfunksjonen, da den prøvde å være så beskrivende som mulig. Den prøvde å gjette fra hvilken app bildet var tatt og prøvde å beskrive alt, selv om det var litt synlig.

Jeg er sikker på at du også vil finne ledetekstdelen nyttig. Det er mange nyttige spørsmål tilgjengelig, delt inn i kategorier. Dessverre er det ikke mange tilpasningsmuligheter; du kan bare fortelle nøkkelord og svartone. Hvis du foretrekker noe enklere, gjør dens omfattende liste over spørsmål det mye bedre enn andre.

Fremhev funksjoner

 • Flere måter å stille spørsmål på.
 • Overflod av spørsmål.
 • 10 gratis meldinger per dag i gratisversjonen.
 • En dedikert seksjon for historie.
 • Mange eksempler for å få en idé om hva du skal spørre om.

Last ned på Android | iOS

ChatAi GDT- Ai Chat

Selv om det er begrenset til bare tekst- og stemmeinndata, veier det opp for det med muligheten til å generere AI-kunst. Hovedgrensesnittet består hovedsakelig av mange enkle spørsmål som er mer som ideer i stedet for faktisk tilpassbare ledetekster. Du må selv oppgi hele konteksten til spørsmålet.

  Hvordan lage en ny e-postadresse for Outlook

AI-kunstseksjonen har flere kategorier for å generere forskjellige typer kunst. Du trenger bare å gi det du ønsker, og AI gjør resten. Bildene jeg genererte var ganske interessante og relatert til søket mitt.

Imidlertid legger AI sine egne detaljer, som kan være en hit eller glipp. Heldigvis forklarer den i teksten nøyaktig hva den prøvde å tegne, slik at du kan utelate det du ikke likte i neste forsøk.

Det er også en seksjon hvor du kan få svar i stil/tone med bemerkelsesverdige figurer. For eksempel er svar i stil med Albert Einstein vanligvis trinn med instruksjoner og riktige konklusjoner.

Fremhev funksjoner

 • Innebygde ledetekster.
 • Generer AI-kunst.
 • Få svar i kjendisens tone.
 • Støtte for stemmeinndata.

Last ned på Android

Spør AI

Den mest barebone-appen på denne listen, den lar deg i utgangspunktet bare få tilgang til ChatGPT i sitt eget grensesnitt. Det som gjorde det verdt å være på denne listen er dens omfattende og gjennomtenkte forespørsler eller «forslag» når det gjelder denne appen.

Ask AI har totalt 11 kategorier av meldinger, som hver inneholder over et dusin typer meldinger. Hver forespørsel er detaljert, og dekker alle aspekter knyttet til spørsmålet. For eksempel, mens du skriver et essay, vil det fortelle ChatGPT antall ord, skrivetone, siterstil, emne og annen relatert informasjon.

Det beste av alt er at forespørselen er fullt redigerbar, i motsetning til de andre appene som bare gir deg en tekstboks du kan fylle med spørringen din. Du kan redigere forespørselen om å legge til eller fjerne informasjonen du trenger.

Fremhev funksjoner

 • En omfattende liste over spørsmål.
 • Forespørsler dekker alle aspekter av spørringen.
 • Du kan redigere forespørsler før sending.

Last ned på Android | iOS

Siste ord ✍️

VoiceGPT har kanskje ikke et kult grensesnitt, men det er definitivt det beste alternativet når det kommer til funksjoner og ikke å være låst bak en betalingsmur. Selv om jeg må ta ut lommeboken min, går jeg for Genie på grunn av dens nøye gjennomtenkte funksjoner.

Hvis du liker ChatGPT, er jeg sikker på at du også vil prøve Google Bard. Det er en rekke grunner til at det er bedre enn ChatGPT.

x