Hvordan finne ut hvilken Apple Watch du har

Hvis du prøver å fikse et problem med Apple Watch eller hvis du prøver å selge den, vil du vite hvilken versjon av wearable du eier. Slik identifiserer du enheten fra Watch-appen eller fra selve Apple Watch.

Finn Apple Watch-modell fra Case

Hver Apple Watch har en gravering på baksiden av dekselet. Dette forteller deg hvilken serie av Apple Watch du bruker, dekselmaterialet og størrelsen på dekselet (i millimeter).

For å se graveringen, fjern Apple Watch fra håndleddet og se på baksiden av dekselet.

  Hvordan beregne et vektet gjennomsnitt i Excel

For eksempel står det på graveringen på Apple Watch «Serie 3, 42 mm aluminiumsdeksel, GPS».

For å vite om Apple Watch støtter Cellular eller ikke, se på Digital Crown. Hvis den har en rød sirkel eller en rød prikk på den, bruker du Cellular-modellen.

Finn Apple Watch-modell fra Watch-appen

Du kan også lære om Apple Watch fra modellnummeret. Apple har en støtteside som viser hvert modellnummer for alle Apple Watches.

For å finne modellnummeret til Apple Watch som er koblet til iPhone, åpner du først Watch-appen. Fra «Min klokke»-fanen trykker du på alternativet «Generelt».

  Hva er VBScript, og hvorfor drepte Microsoft det?

Her går du til delen «Om».

Rull ned og finn «Modell»-delen. Den vil vise et tall som begynner med «M.» Trykk på oppføringen.

Oppføringen vil nå endres til et tall som begynner med «A.» Dette er modellnummeret for Apple Watch. Legg merke til det.

Nå åpner du Apple Support Apple Watch-identifikasjon nettsted.

Her trykker du på «Kommando+F» på Mac-en, «Ctrl+F» på Windows, eller bruk søkefunksjonaliteten på iPhone eller iPad for å få frem søkeverktøyet, og skriv deretter inn Apple Watch-modellnummeret. Fullfør søket for å finne detaljene for Apple Watch.

Hvis du ikke har tilgang til Apple Watch, men du kan finne modellnummeret, kan du bruke Apple Watch-identifikasjonssiden for å lære mer om modellen din.

  Slik finner du Mac, iPhone og iPads UUID

Hvis du er ny på Apple Watch, ta en titt på våre beste tips for å få mer ut av smartklokken din.