Fiks Ingen data tilgjengelig på Facebook-liker

Facebook er kjent som en pioner blant sosiale medieplattformer. Den har blitt endret og oppdatert gjennom årene, helt siden den ble lansert i 2004. Mange brukere står overfor dette problemet med at Facebook ikke viser likes til andre brukere på Facebook-innleggene sine. Siden viser at ingen tilgjengelig data Facebook liker den mulige årsaken til problemet kan være fordi Facebook er nede eller det kan være en midlertidig feil. I denne veiledningen lærer vi ingen data tilgjengelig Facebook-gruppeproblemer.

Hvordan fikse ingen data tilgjengelig på Facebook-liker

Fortsett å lese denne artikkelen for å vite om løsningene på ingen data tilgjengelig på FB-visningsfeil.

Hva sier Facebook nei til data tilgjengelig betyr?

Når brukere trykker på likerklikk, kommentarer, eller de vil se noe på Facebook, betyr det at det ikke er tilgjengelige data. Brukere har rapportert at når de trykker på liker- eller kommentarknappene for et innlegg, kan de ikke se noe og mottar feilmeldingen ingen data tilgjengelig. Det kan være synlig på begge innleggene, enten de er dine eller venners.

Ingen data tilgjengelig på Fb Views Feil

Hver gang noen prøver å trykke på visningene på et videoinnlegg og de ikke kan se dataene knyttet til videoer, mottar de ingen data tilgjengelig på Fb Views-feil. Få feil eller feil i Facebook-applikasjonen er årsaken til dette. Ved å oppdatere appen, slette cachen eller gå til Facebook-nettstedet kan du fikse problemet.

  Kan du slette Facebook og beholde Instagram?

Ingen data tilgjengelig Facebook-gruppefeil

Feilen Ingen data tilgjengelig kan også oppdages av brukere i Facebook-grupper, og hindrer dem i å se medlemmene eller annen grupperelatert informasjon. Dette problemet skyldes en feil i Facebook-appen, som kan løses ved å tømme bufferen, oppdatere appen eller besøke Facebook-nettstedet.

Måter å fikse ingen tilgjengelige data Facebook Liker-feil

Det er så irriterende hvis du ikke får se likes på innlegget ditt, men du får vite om antall likes på innlegget ditt, men får ikke tilgang til navnene på personene som likte eller enten reagerte på ditt post. Selv om du kan følge metodene nedenfor for å sjekke om det løser problemene dine.

Metode 1: Bekreft serverstatus

Først, se om Facebook er nede for øyeblikket. Du sjekker Facebook-serverens status ved å bruke neddetektoren. Her vil du lære om det nylige Facebook-bruddet. Du kan bare vente på at Facebook går online igjen hvis serveren er nede. Det er en sjanse for at data ikke vil være tilgjengelig på Facebook hvis Facebook-serveren er nede. Vent til Facebooks server er operativ i dette tilfellet.

1. Åpne nettleseren din og besøk den offisielle siden til Neddetektor.

2. Sørg for at du får meldingen. Brukerrapporter indikerer ingen aktuelle problemer på Facebook på skjermen.

Metode 2: Bruk en annen tilkobling

Det ville være utfordrende å undersøke hver komponent i nettverket ditt hvis det var et tilkoblingsproblem. Sørg for at nettverket ditt er operativt og stabilt. Hvis det er mulig, bytt tilkoblinger og se om noe har endret seg. Du kan sjekke vår ultimate feilsøkingsveiledning for Android-smarttelefoner for mer informasjon for å bytte nettverkstilkobling.

  Facebook Messenger Update legger til gratis VoIP-anropsfunksjon

Metode 3: Logg på Facebook på nytt

Prøv den andre metoden – logg av kontoen din – hvis appens server fungerer som den skal. Deretter slår du av nettleseren eller appen, gi den et kort øyeblikk til å ordne seg, og logg på igjen. Se om feilen er rettet.

1. Start startskjermen på enheten din og trykk på Facebook. Trykk deretter på menyikonet øverst til høyre på skjermen. Trykk på Logg ut som vist.

2. Vær tålmodig og vent til du er logget ut av Facebook-kontoen din.

3. Start Android-en på nytt og trykk på Facebook-kontoen din for å logge på igjen.

Metode 4: Tøm Facebook App Cache

Feilen ingen data tilgjengelig på Facebook-visninger kan skyldes for mye hurtigbufferminne i Facebook-appen. Følg trinnene nedenfor for å fikse ingen tilgjengelige data som Facebook liker ved å tømme hurtigbufferen:

1. Gå til Innstillinger.

2. Velg Apper.

3. Trykk på Facebook for å se alle applikasjoner.

5. Åpne Lagring og hurtigbuffer.

6. Velg Cache, og velg deretter Clear Cache.

Metode 5: Oppdater Facebook-appen

Det kan være sjanser for at feilen ingen tilgjengelige data Facebook liker kommer i den nyeste versjonen av Facebook-appen. Så vent på neste versjon av Facebook-appen. Du kan oppdatere Facebook-applikasjonen din ved å følge disse trinnene:

1. Gå til startskjermen, søk etter Play Store og åpne den.

2. Skriv deretter Facebook i søkemenyen som vist.

3A. Hvis appen trenger en oppdatering, trykker du på Oppdater-alternativet.

3B. Hvis appen allerede er i sin nyeste versjon, vil du bare se alternativene Åpne og Avinstaller. I dette tilfellet bytter du til neste metode.

  Hvordan søke gjennom meldinger i Facebook Messenger

4. Vent til oppdateringer er installert på enheten

Metode 6: Installer Facebook-appen på nytt

Korrupte installasjonsfiler av Facebook-appen kan hindre Facebooks skript fra å vise varselet om feilen med å hente data hvis du bruker dem. Prøv å installere appen på nytt fra Google Play Store for å løse problemet.

1. Gå til Play Store og søk på Facebook.

2. Trykk deretter på Avinstaller.

3. Vent til Facebook er fullstendig slettet fra Android-en din. Når du er ferdig, søk igjen etter Facebook og trykk på Installer.

4. Når Facebook er installert på enheten din, trykker du på Åpne som vist.

Metode 7: Bytt til Facebook-nettstedet

Logg på Facebook-kontoen din med en nett- eller mobilnettleser. Hvis du logger på kontoen din og får tilgang til Facebooks nettside gjennom Facebook nettside, kan du få tilgang til Facebook uten problemer. I motsetning til Facebook-nettstedet, påvirker ingen tilgjengelige data på fb-visningsfeil vanligvis bare Facebook-appen (for Android og iOS).

***

På grunn av de milliarder månedlige aktive brukerne av Facebook, rapporteres ethvert problem med Facebook-appen mye, og en rask løsning er alltid forespurt. Vi forventer at denne artikkelen vil løse Ingen data tilgjengelig Facebook-liker-feil, og hvilken som helst av metodene nevnt ovenfor kan brukes til å gjøre det.

x