Fireflies, Krisp, tl;dv og Fathom er AI-verktøy for bedre møter

Hallo! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Innholdsfortegnelse

Ildfluer

Fireflies er en AI-assistent som tar opp, transkriberer og organiserer alle teamets møter på et sentralisert sted. Det brukes på tvers av mer enn én lakh selskaper. Fireflies lar deg søke i alle dine tidligere samtaler og lage handlingselementer på sekunder.

Den AI-drevne plattformen gir detaljerte møteoversikter, skisser, møtenotater, nøkkelord og handlingspunkter.

Verktøyet integreres med kjent møte- og planleggingsprogramvare som Google Meet, Zoom, Teams Webex, RingCentral og Aircall slik at brukere raskt kan hente data og andre detaljer inn i samtalene. Den fungerer også med kommunikasjonsplattformer som Slack og CRM som Salesforce for å sikre at planer blir til koordinert handling.

Den AI-drevne arkitekturen sporer og blar raskt gjennom et 1-times møte på 5 minutter. Brukere kan raskt se handlingselementer, oppgaver, spørsmål og andre kritiske beregninger med enkle klikk for å få et glimt av møtet.

Det hjelper å samarbeide med kollegene dine, automatisere arbeidsflyter i CRM og andre verdiøkende funksjoner som konverteringsintelligens-beregninger som hjelper til med å måle ytelse og forbedre salg, rekruttering og andre interne prosesser.

  Slik sletter du en kontakt i Telegram

Krisp

Krisp er en avansert støyreduserende programvare utviklet for å forbedre kommunikasjonen i virtuelle møter ved å eliminere bakgrunnsstøy fra samtaler. Den forbedrer produktiviteten til nettmøter med sin AI-drevne Voice Clarity and Meeting Assistant.

Tallrike utmerkelser har blitt tildelt Krisp, inkludert Gartner Cool Vendor, AI 50 Forbes, Peoples Voice-vinner, etc.

For både enkeltpersoner og team tilbyr den AI-drevne teknologien en sømløs og uavbrutt lydopplevelse. De største selskapene i verden, inkludert AWS, Siemens, Accenture, Cisco, VMware, Sony, Solarwinds, Github og mange andre, stoler på Krisp.

Med bare ett klikk fungerer den som en «smart» barriere mellom enheten din og et hvilket som helst online samtaleverktøy for å fjerne all bakgrunnsstøy. Plattformen tilbyr ekko-kansellering, støykansellering og bakgrunnsstemmekansellering.

Den gir møtetranskripsjon og møtenotater ved hjelp av kunstig intelligens. Den automatiske møteoppsummeringen er også nyttig.

Den er kompatibel med ulike kommunikasjonssystemer, og det brukervennlige grensesnittet lar brukere fokusere på samtalene sine i stedet for å bekymre seg for lydavbrudd. Det er et avgjørende verktøy for eksterne ansatte, virtuelle skoler og digitale nomader.

  10 beste kredittbyggingsapper for å ha en sunn poengsum

tl;dv

tl;dv er en møteopptaker som oppsummerer og transkriberer samtalene dine med kunder, kundeemner og teammedlemmer.

En halv million velger tl;dv. Det hjelper med å ta opp samtaler med krystallklar lyd og video og umiddelbart hente dem fra møtesamlingen din. Med Zoom-appen eller Google Meet Chrome-utvidelsen kan du ta opp møter gratis.

Motta nøyaktige møteutskrifter med en gang for Zoom og Google Meet på mer enn 25 språk. Ved hjelp av automatiske høyttaleretiketter kan du identifisere hvem som sa hva.

Bruk et enkelt klikk eller snarvei for raskt å oppsummere de viktigste hendelsene fra møtene dine. Emnet vil raskt bli oppsummert av AI Meeting Note Taker, slik at du kan konsentrere deg om samtalen. Søk etter møtetemaer for raskt å identifisere og kompilere alle samtaler relatert til søkeordet.

Verktøyet hjelper deg med å fange opp budsjettdiskusjonen du gikk glipp av mens du gikk i gang eller gjennomgikk kundesamtalen du hadde. Glem aldri mer en handling eller gå glipp av en møteinnsikt. Enten det er Notion, Google Docs, Slack, Salesforce eller HubSpot, samhandler plattformen enkelt med CRM-er og samarbeidsverktøy.

  12 beste aksjemarkeds-API-er for å bygge finansielle produkter

Fathom

Fathom er en gratis Zoom-app som tar opp, transkriberer og fremhever de viktigste øyeblikkene fra Zoom-samtalene dine, slik at du kan fokusere på samtalen i stedet for å ta notater. Når du klikker for å markere en del av en Zoom-samtale, oppsummerer den på mirakuløst vis det som ble sagt. Den er grei å bruke.

Den hjelper deg med å ta opp, transkribere, fremheve og oppsummere møtene dine slik at du kan konsentrere deg om samtalen. Det er utrolig enkelt å sette opp og begynne å gå.

Den produserer og synkroniserer automatisk anropsnotater til alle de aktuelle stedene i CRM.

De beste sikkerhetsstandardene, som ende-til-ende-kryptering, grundig overvåking og rutinemessig tredjeparts penetrasjonstesting, ble brukt til å utvikle plattformen.

Som Zoom Apps-lanseringspartner bestod den en SOC2 Type 2-revisjon og en grundig sikkerhetsgjennomgang.