15 beste kryptohandelsroboter for automatisert handel

I motsetning til aksjemarkedet, som stenger i helgene, sover aldri kryptomarkedet.

På grunn av volatiliteten må tradere også sørge for at de ikke går glipp av viktige handler. Dette gjør det viktig at de finner en måte å holde øye med markedet på. Siden tradere ikke kan reagere raskt nok til å dra nytte av endringene i prisen som vil hjelpe dem å oppnå optimal handel, trenger de hjelp.

For å oppnå de beste handelene betyr at kryptohandlere må være våkne hele dagen og være klare til å handle når som helst. Igjen, med nedgangen i enkelte handelsbørser og transaksjonstider, kan noen tradere gå glipp av visse lønnsomme handler. Løsningen på disse er at tradere nå bruker kryptohandelsroboter.

Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hva kryptohandelsroboter er, deres fordeler og ulemper, hvordan de fungerer, og viser deg også noen av favorittene våre.

Hva er kryptohandelsroboter?

Crypto trading bots er automatiserte verktøy som hjelper deg som kryptohandler med å gjennomføre handelen din og utføre transaksjoner ved å bruke noen tekniske indikatorer. Du kan tilpasse kryptohandelsroboten din til å utføre handelsordrer på dine vegne i henhold til visse spesifikasjoner.

For eksempel kan du fortelle boten din om å kjøpe en bestemt mynt til $15 og kjøpe den tilbake hvis prisen faller til $12. Avhengig av hvilken bot-leverandør du velger, vil du finne mange kontoalternativer og støttede mynter der.

Trading bots er en kontroversiell komponent av kryptomarkedet. Noen mener at det ikke bør tillates mens andre sier det har noen fordeler. Uansett, her er noen av bruksområdene.

  • Bots hjelper til med å automatisere handelen slik at traderne får tid til forskning, arbeid, forretninger eller noe annet de vil bruke tid på.
  • Investorer bruker dem til å dra nytte av kryptomarkedet, som aldri stopper hele dagen over hele verden.
  • Bots reagerer raskere på markedet, så de har en betydelig fordel fremfor manuell handel.
  • En type bot kalt arbitrage-bot utnytter prisavvik på tvers av forskjellige børser.

Hvordan fungerer handelsroboter?

Mens noen investorer fortsatt diskuterer om handelsroboter skal tillates i kryptovaluta-verdenen, har noen tradere begynt å bruke dem. Hver bot har et sett med forskjellige krav når det gjelder programvare og maskinvare. Selv om noen roboter er gratis å bruke, trenger andre en stor avgift for å abonnere og bruke.

Vanligvis vil tradere laste ned en kode fra utvikleren av en bot etter å ha oppdaget boten som vil være nyttig for dem. Traderen vil nå følge instruksjonene og sette opp boten sin i børsen de ønsker å bruke.

Så mye som robotene kan hjelpe tradere, må du fortsatt bestemme når du skal kjøpe eller når du skal selge. En kryptohandelsbot er ikke en bli-rik-raskt-løsning. Det er ikke et verktøy som når du får det, vil du vinne alle dine handler. Du må fortsatt være involvert og legge ned tiden, kreftene og kunnskapen som er nødvendig for å gjøre en stor suksess i dine handler.

Fordeler og ulemper med å bruke en bot

Handel i kryptomarkedet krever at du lar følelser stå for døren. Hvis du ikke kan og merker at du kjøper og selger på impuls, bør du kanskje vurdere å bruke en handelsbot.

Her er noen av fordelene ved å bruke en kryptobot. 👍

  • Automatisert handel: En kryptohandelsbot tilbyr deg et automatisert investerings- og handelsalternativ som kan stoppe deg fra panikkhandler. FOMO kjøp og salg kan også få en trader til å tape penger hvis de ikke bruker en bot. En handelsrobot hjelper deg å holde deg unna alle disse faktorene som kan få deg til å tape penger.
  • Effektiv og rask: En handelsbot gjør at kryptohandlere har raske og effektive handler. Hvis du handler manuelt, kan det ta minutter eller til og med timer å utføre en enkelt handel. Men med en bot har du høy hastighet, pluss at det kan hjelpe deg å se muligheter raskere.
  • Mer tid til deg: Siden kryptomarkedet opererer på 24 timers basis, kan du ikke holde deg våken hele dagen og natten overvåking av handler. Men en kryptobot kan hjelpe deg med å operere i kryptomarkedet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. På den måten kan du ha mange timer på markedet uten å være aktivt tilstede.
  Hva betyr "IIRC" og hvordan bruker du det?

Selv om det er fordeler med å bruke en handelsbot, er det fortsatt noen ulemper.👎 Her er noen av dem:

  • Overvåking kreves: Mange roboter kan bare gi marginal avkastning selv om de fungerer som de skal. Derfor må du overvåke det regelmessig for å unngå tap siden du handler i et svært volatilt marked.
  • Uregulert felt: Så mange kryptohandelsroboter er ikke utformet godt, og siden det er et uregulert felt, er det ingen som sjekker.
  • Kunnskap som trengs: For å bruke en bot effektivt, trenger du litt dyp forståelse av kryptovalutamarkedet og en god investeringsplan. Selv om noen roboter kommer med forhåndsdefinerte strategier, maler og innstillinger, må du fortsatt vite hvordan du bruker dem godt.

Noen tradere legger merke til at når de har gjort alle de nødvendige tingene som trengs for å bruke en bot, trenger de ikke lenger tjenestene. Men hvis du ønsker å automatisere handlene dine og bli mer effektiv, her er noen bots du kan bruke med deres støttede børser.

Medstyre

Coinrule har det bredeste utvalget av forhåndsinnstilte handelsstrategier, noe som gjør den til en av de mest populære robotene som er tilgjengelige. Det lar brukere tilpasse investering med mer enn 150 handelsmaler som kjøres automatisk når markedsforholdene oppfyller allerede definerte parametere. Coinrule introduserer jevnlig nye maler til plattformen sin, fra langsiktige holdestrategier, stop-loss-innstillinger til akkumulering.

Med gratis og betalte planer varierer antallet maler du får tilgang til i henhold til planen du velger. Den betalte pakken kommer med avanserte kartleggingsalternativer, ubegrenset malbruk, til og med en-til-en handelsveiledninger og leksjoner, mens gratisplanen har 7 gratis malstrategier.

Utvekslinger: Coinbase Pro, Binance, Bitstamp, Bittrex, Poloniex, Kraken, BitMEX, Bitfinex, Bitpanda pro, Liquid, Okex, Binance US, HitBTC.

WunderTrading

WunderTrading er en kryptoautomatiseringsplattform med speilhandel og kryptoporteføljestyringsverktøy. Brukere kan lage helt autonome kryptovalutahandelsroboter med TradingView PineScript, tjene passive kryptovalutainntekter ved å følge dyktige tradere eller handle manuelt med den sofistikerte Trading Terminal.

Det omfattende utvalget av handelsmuligheter som WunderTrading tilbyr, skiller det fra konkurrentene. Du kan bruke funksjonaliteten Trailing-stop og til og med Swing-trade på WunderTrading-plattformen. Du kan også bruke avanserte handelsfunksjoner som Stop-loss og Take-profit for å forbedre handelsstrategier. Du kan inkludere en rekke handelsalgoritmer og tekniske indikatorer i robotene dine takket være TradingView-integrasjonen. Deres spesifikke innebygde terminaler kan også brukes til å utvikle DCA- og Spread-taktikker.

WunderTrading lar deg administrere flere børskontoer fra et enkelt dashbord. Etter å ha lagt til utvekslingskontoene dine via API, vil du kunne replikere handler på tvers av alle kontoer med ett enkelt klikk. Plattformen gir detaljert statistikk som beregnes og vises på dashbordet slik at tradere kan holde oversikt over gevinster og handle mer effektivt.

Napbots

Napbots gir tilgang til automatiserte kryptohandelsstrategier designet av teamet med profesjonelle kvanter. La strategier gjøre jobben og overvåk alt gjennom dashbordet.

Det er en av de første plattformene i sitt slag som tilbyr tilgang til kryptohandelsstrategier designet av et internt team av eksperter. Takket være den detaljerte plattformen og det informative innholdet som deles av Napbots, har brukere tilgang til alle detaljer om strategier, hvordan de fungerer og deres prestasjoner.

Napbots automatiserte handelsstrategier og indekser utnytter mange års praksis så vel som AI og maskinlæring for å gi sikringen du trenger. Det gir deg tilgang til ulike typer strategier: kun lang, kort, time per time, daglig eller ukentlig…

For å komme i gang kobler du bare til børsene dine via API-nøkler og velger dine strategier. Det er nå gjort, la strategiene gjøre jobben, og nyt presis rapportering. Napbots er tilgjengelig på Binance, Kraken, FTX og Bitfinex.

Prisen ser rimelig ut: gratis for handelsbudsjetter under $200; deretter €2 per $100 tildelt (€500 maks månedlig avgift). Fortsatt nølende? Nyt 15 dagers prøveversjon for å oppdage Napbots.

Bitsgap

Bitsgap er en av de beste bitcoin-handelsrobotene som kan hjelpe deg med å administrere kryptoaktivaene dine på en enkel måte og gjøre det mulig for deg å lage en bot-strategi med noen få klikk.

  Hvordan installere og bruke en SSD (Solid State Drive)

Dette verktøyet kan inspisere opptil 10 000 kryptopar og plukke ut myntene med det beste potensialet. Med Bitsgap kan du se handelen din gjennom et diagram, teste innstillinger før handel, og få tilgang til den ved å laste den ned.

Utvekslinger: Kucoin, Livecoin, CEX.IO, Poloniex, Bittrex, Coinbene, Coinex, Huobi, Gate.io, Bitstamp, Liquid, Gemini, Bit-Z, Yobit, DDEX, HitBTC, Bithump, Bitfinex, Bibox, Exmo, OKEX, BigOne , Binance, Kraken.

Gunbot

Gunbot er en av de mest avanserte handelsrobotene på markedet.

Siden lanseringen i 2016 har mange år med konsekvent tilføyelse av funksjoner og oppdateringer gjort det til et pålitelig stykke programvare som fullautomatiserer kryptohandelsbehovene til mer enn 25 000 aktive brukere.

Gunbot er brukervennlig, lett å sette opp og har mange forskjellige tilpassbare strategier for hver type trader/risikoprofil. På deres markedsplass kan du til og med finne gratis, lønnsomme «plug & play»-strategier klare til bruk. Gunbot arrangerer ofte turneringer, og gir dermed brukerne muligheten til å tjene litt ekstra ved siden av.

Du kan begynne å handle med Gunbot for kun 9,99 $. I motsetning til mange av de andre konkurrentene, jobber Gunbot med en engangsbetaling i stedet for et månedlig abonnement.

Bytter: Binance US, Bitmex, Bitfinex, Bitmex Testnet, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, OKEx, OKCoin, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, Cex, Bithumb, Kraken, Bittrex, Coinex, Binance og +100 flere.

Pionex

Pionex er en kryptobørs med innebygde handelsroboter, og du har tilgang til 12 unike treningsboter uten ekstra kostnad. Disse handelsrobotene lar deg automatisere handelsstrategien din, slik at du ikke trenger å overvåke markedet konstant.

Dette verktøyet er et utmerket alternativ for mobil- og høyvolumhandlere. Hovedproduktet til Pionex er handelsbot-utvalget, selv om det støtter manuell handel ved bruk av krypto-til-krypto-konverteringer. Denne boten utfører traderes kjøps- og salgsordrer uten manuell input, men med forhåndsdefinerte markedsforhold.

Pionex bruker en produsent-taker-avgiftsplan. Dette betyr at du kun betaler når dine plasserte handler «skaper» likviditet i markedet som også «tar» likviditet fra markedet. Hvis handelen din ikke umiddelbart matches av en utestående ordre på bok, må du betale produsentavgiften. Hvis bestillingen din blir matchet, må du betale mottakergebyret.

Utvekslinger: Binance, Huobi global, Pionex,

Tradesanta

Tradesanta er en skybasert handelsbot som kan spare deg for tid når den utfører handler på dine vegne. Det er enkelt å sette opp, lar deg automatisere handel på tvers av forskjellige børser og velge den foretrukne innstillingen når du oppretter boten. For å skalere handelen din med Tradesanta, kan du opprette så mange bots du vil.

Videre støtter den et flertall av kryptovaluta-børsene som er tilgjengelige i dag.

Utvekslinger: HitBTC, Bittrex, Huobi, BitMEX, Bitfinex, OKEx, UPbit, Binance.

Kryptohopper

Dette er en kryptohandelsbot som er vert for tjenestene sine utelukkende på skyen. På den måten kan det hjelpe deg med å fange korte perioder med nedetid som vil ha resultert i tapt fortjeneste. Boten opplever heller ingen nedetid og leverer oppdateringer uten å avbryte handlene dine eller stoppe kontoen din. Selv om du er frakoblet, vil Cryptohopper-kontoen din fortsatt være oppe og kjøre.

Denne boten tilbyr en intuitiv og enkel oppsettprosess, uten kredittkortinformasjon eller plattforminstallasjon.

Utvekslinger: Okex, Bitvavo, Bitpanda Pro, Huobi, Poloniex, Kraken, Bittrex, Bitfinex, Coinbase Pro, KuCoin, Binance, HitBTC.

Botcrypto

Dette er en plattform som lar deg gjøre automatisert handel med krypto og spare tid. Det kreves ingen kodeferdigheter for å bruke denne plattformen, og du kan lage og kontrollere handelsroboter for å handle med strategiene dine.

Botcrypto er en gratis bot-handelsplattform som gir deg 24 timers støtte med en visuell editor.

Utvekslinger: Botcrypto kan brukes i Kraken og Binance.

Axioncrypto

Denne innovative, brukervennlige cryptocurrency trading boten ble opprettet for å hjelpe deg med å utvikle komplekse automatiserte handelsindikatorer og algoritmer.

ENAxioncryptos bot kan brukes på tvers av mange kryptobørser, og du kan lage dine egne strategier med Code Editor eller Builder. Prisen starter fra $15 opp til $90 per måned.

Med dette verktøyet kan du teste ideer og nye handelsstrategier, overvåke og administrere tilpassede handler, og bruke en handelsvisning eller det manuelle systemet for å sende signaler direkte. Bottene kjører i skyen over det sikre bedriftsnettverket som fjerner nødvendigheten av å laste ned og installere plattformen.

  Hvordan generere tilfeldige tall i Google Sheets

Utvekslinger: Binance, Altrady, FTX, Bybit, Kraken, KuCoin.

3 kommaer

Dette er en av de beste kryptovaluta-botene som lar deg øke inntektene slik at du kan lage en strategi basert på 20+ forskjellige handelsindikatorer. 3 kommaer hjelper deg med å redusere risiko og tap, kjøpe og selge i ett enkelt vindu og også kopiere innstillingen til andre roboter.

Med denne plattformen kan du balansere porteføljen din ved å opprettholde maisforhold og fortjeneste med minimal innsats. Denne kryptohandelsboten gir deg avtalevarsler via en mobilapp, nettleser og e-post. Den tilbyr starter-, avansert- og pro-planer, og den er tilgjengelig på både iOS og Android.

Utvekslinger: Binance DEX, Bitfinex, Binance.us, Bybit, Bilance Futures, BitMEX, Bittrex, Coinbase Pro, Gate.io, Cex.io, Exam, Bitstamp, Huobi Global, KuCoin, HitBTC, Kraken, Poloniex, OKEx, YoBit, Binance .

Traalitet

Dette er en plattform for alle som ønsker å lage superkreative, svært intrikate algoritmer innenfor en pedagogisk, fellesskapsdrevet infrastruktur som fremmer læring og utvikling. Traalitet er en av de mest populære handelsbotplattformene globalt, både for nybegynnere og avanserte kryptoinvestorer.

Hvis du kan kode avanserte handelsalgoritmer, har Trality et verktøy som heter Rule Builder. Det er et toppmoderne grafisk brukergrensesnitt som du kan bruke til å bygge handelsbotens logikk ved hjelp av enkle dra-og-slipp-indikatorer og strategier.

Avanserte brukere med Python-kodingskunnskap kan bruke deres nettleserbaserte Code Editor, som er den mest avanserte i sitt slag. Med Code Editor bruker utviklere sin kodekunnskap til å lage avanserte og intrikate strategier på en rask og sikker måte. De har forskjellige planer fra gratis til betalt.

Utvekslinger: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda og Kraken.

Kryptohelt

Dette er en unik plattform som har en nettside, mobilapp og en vakker brukeropplevelse. Kryptohelt appen er enkel å laste ned, overoppheter ikke telefonen, bruker ikke for mye minne og laster raskt. De har en gratis (grunnleggende) plattform og også en betalt plattform for sine brukere.

De har en enkel opplæring i mobilappen deres som hjelper tradere med å lage sin første bot og begynne å handle. Det er en avtalefane som er delt mellom Pågående og Fullført, og du kan se på dashbordet ditt for aktive bestillinger, vinn/tap-forhold, realisert fortjeneste og totalt antall handler.

Utvekslinger: Binance, Kraken, Kucoin.

Hodlbot

Hodlbot er en av de beste cryptocurrency trading bots som hjelper deg med å administrere handlene dine med et brukervennlig dashbord. Med denne programvaren kan du lage en portefølje på mer enn 350 mynter og enkelt tilpasse porteføljen din etter ditt behov. Denne boten lar deg rebalansere porteføljen din enkelt, og prisen starter fra $3 i måneden.

Denne kryptoboten holder automatisk porteføljen din på sporet. Denne boten krypterer dataene dine ved hjelp av SHA 256 og hjelper deg med å gjennomføre markedsføringsindekser med færre anstrengelser.

Utvekslinger: Binance, Kraken, KuCoin, Bittrex.

Streke

Dette er en cryptocurrency trading bot som hjelper deg med å backteste, distribuere og ta strategiske handelsbeslutninger. Streke bot krever ikke kodeferdigheter, og den er egnet for detaljhandlere. Denne boten er et forenklet handelsverktøy basert på en algoritme som hjelper tradere med å foreta systematiske handler i kryptovaluta.

Den sporer markedsbevegelsene for handelsmenn og hjelper deg å finne riktig tidspunkt for inn- og utreise. Det er en 7-dagers gratis prøveperiode for å bruke streak.

Utvekslinger: Binance, Deribit, HITBTC, Okex, Huobi, Kraken, Coinbase Pro, Coinbase, ZB, BitMEX.

Siste tanker 👩‍🏫

Ettersom kryptomarkedet får mer oppmerksomhet, finner tradere det nå lettere å jobbe med roboter for å forbedre sin handelsstrategi. Selv om bots kan hjelpe tradere med å utføre handler og dra nytte av prisforskjeller på tvers av børser, trenger du, som kryptohandler, fortsatt en solid handelsstrategi for å ha vellykkede handler.

Hvis du ønsker å lage dine egne Tradingview-indikatorer, prøv disse Pine Script-læringsressursene.

Du kan også være interessert i Forex VPS Hosting.

x