Generer kundeemner fra X med 8 beste Twitter / X CRM

Topp Twitter/X CRM-programvare for å oppgradere markedsføringsstrategien din!

En av de mest bemerkelsesverdige sosiale mediesidene, X, tidligere kjent som Twitter, har fullstendig transformert hvordan mennesker og selskaper kommuniserer. Twitter gir bedrifter en engasjerende plattform for å kommunisere med publikum, takket være verdensomspennende rekkevidde og kortfattede meldinger. Den har nylig vokst til mer enn bare en meldingsapp, og bedrifter kan nå bruke den som et sterkt verktøy for generering av potensielle kunder og kundeforhold.

En viktig komponent for å utnytte Twitters kommersielle vekstpotensial er den dyktige tjenesten til Customer Relationship Management (CRM)-instrumenter. Disse verktøyene hjelper lokalsamfunn med å finne, pleie og gjøre potensielle kunder til ivrige forbrukere, i tillegg til å tvinge dem til å samhandle med eksisterende kunder.

Det er ikke rart at selskaper bruker Twitter CRM-verktøy slik at de kan komme videre i lead-generasjonsspillet. Her er en sniktitt av de beste Twitter CRM-verktøyene vi har dekket:

Tittel

Beskrivelse

Utforske

Svart magi

Forbedrer Twitter-profilen med magisk sidefelt for CRM.


Utforske

Innbokser

Twitter DM CRM for å pleie potensielle kunder, prosjekter og relasjoner.


Utforske

Zoho CRM

Administrerer Twitter-tilstedeværelse, engasjerer publikum og overvåker interaksjoner.

Utforske

Dex

Omfattende Twitter CRM for strømlinjeformet relasjonsadministrasjon og organisering.


Utforske

Smidig CRM

Integrerer Twitter for flerkanalsmarkedsføring og salgsautomatisering.


Utforske

FirstX

Forenkler generering av potensielle salg med søkeordsøk og massevis av DM.


Utforske

Øk CRM

Gjør Twitter til en maskin for å skape potensielle kunder med verdifulle verktøy.


Utforske

TweetHunter

Maksimerer tweet ROI med planlegging, automatisering og AI-drevet lead discovery.


Utforske

Hva er Twitter CRM, og hvilke fordeler gir det?

Det forventes å se etter forklaringer når du dykker inn i Customer Relationship Management (CRM) for første gang. Det kan være litt forvirring siden Twitter ikke formelt har lansert et CRM-verktøy. Det er imidlertid vanskelig å ignorere hypen rundt Twitters plattformintegrasjon med CRM-systemer.

Det sosiale nettverket fremhever denne forbindelsen som en funksjon som appellerer til vanlige brukere og bedriftseiere. Som et resultat trenger noen CRM med Twitters innebygde funksjoner, som noen ganger kalles Twitter CRM.

En Twitter CRM er et verdifullt verktøy for å administrere følgerne dine, de du følger og mulige kundeemner og kan kobles sammen med Twitter-analyseverktøy for å øke engasjementet.

Twitter CRM er svært fordelaktig for:

 • Salgsprospektering.
 • Øk Twitter-følget ditt.

Gitt denne forskjellen, hvorfor ser bedrifter og brukere på Twitters CRM-systemintegrasjon så høyt?

 • Omtrent 85 % av markedsføringsfolkene, ifølge Buffer, bruker Twitter CRM for å markedsføre bedriftene sine. Sosiale medier er det ideelle verktøyet for merkevareforkjempere, og derfor er det ikke overraskende at Twitter anses som viktig for markedsføring.
 • Ved å bruke hashtags, tags og omtaler hjelper bedrifter bedre å forstå hva kundene deres gjør og bruke denne informasjonen til å markedsføre sine varer og tjenester.
 • Twitter CRM jobber sammen med engasjerende sosiale medier-innlegg for å skape et positivt inntrykk av din bedrift eller personlige merkevare. Det hjelper å pleie potensielle kunder og gjøre dem til hengivne kunder også.
 • Twitter CRM gjør det enklere å holde konstant kontakt med lojale kunder og de som viser konsekvent interesse for tilbudene dine.

På grunn av de ovennevnte grunnene har konseptet sosial CRM fått økende betydning ettersom de alle spiller en rolle i å dra nytte av en bedrifts ytelse og øke inntekten. Derfor er mange CRM-systemer ivrige etter å kombinere Twitters funksjonalitet i programvaren deres, slik at brukerne kan dra nytte av forbedret analyse, publikumsinteraksjon og fremtidig utviklingsinnsikt.

Når det er sagt, la oss snakke om de beste Twitter CRM-verktøyene bedrifter kan bruke for å få mest mulig ut av potensielle generasjonskampanjer.

Svart magi

Svart magisin konsentrasjon på kontaktadministrasjon og generering av potensielle kunder er tydelig i de mange funksjonene, primært ment å forbedre Twitter-profilen din ved å utvikle dypere relasjoner.

Den «magiske sidelinjen» er en eksepsjonell funksjon som enkelt kombinerer Twitter, noe som gjør det lettere å dyrke relasjoner med potensielle kunder og forretningspartnere.

Egenskaper:

 • Hold øye med samtaler fra folk du følger, samt nye brukere på Twitter.
 • Få påminnelser for å sørge for at du holder kontakten med favorittkontaktene dine.
 • Overvåk effektiviteten til tweetene dine over tid og kontrast dem med dine vanlige innlegg.
 • Lær om elementene som påvirker populariteten til bestemte tweets.
 • Overvåk viktige data som engasjementsnivåer, antall følgere og konsistens.

For enkeltpersoner som i stedet vil håndtere tilkoblingene sine på Twitter uten noen gang å forlate plattformen, er det et uvurderlig verktøy. Det er ikke uventet at det er et av de beste Twitter CRM-alternativene.

Innbokser

Innbokser er en Twitter Direct Message CRM-applikasjon som øker salgspotensialet ditt ved å praktisk talt pleie potensielle kunder, administrere prosjekter, overvåke viktige samtaler, etablere verdifulle relasjoner og sikre rettidig oppfølging av potensielle kunder.

Egenskaper:

 • Sorter og eksporter kontakter enkelt ved å bruke tagger.
 • Sorter foredragene dine i kategorier for velorganisert administrasjon.
 • Dra nytte av brukermerker for å gjøre henting og referanse enkelt.
 • Hold viktige DM-er foran ved å feste så mange diskusjoner som mulig og flagge dem som ulest.
 • Forenkle arbeidsprosessen ved å fokusere utelukkende på uleste chatter og gi raske svar.

Inboxs er nøyaktig designet for enkeltpersoner som innholdsforfattere, frilansere, konsulenter, gründere, administrerende direktører, byråer og startups som leter etter en effektiv løsning for å tilrettelegge diskusjonene deres og optimalisere salgsprosessen gjennom meldinger.

Zoho CRM

Ved hjelp av Zoho CRM kan du effektivt administrere bedriftens Twitter-tilstedeværelse, finne potensielle kunder og delta i samtaler.

Gjennom plattformens sosiale fane kan du enkelt engasjere deg med Twitter-publikummet ditt med Zoho CRM ved å legge ut nytt innhold og svare på meldinger og kommentarer.

Egenskaper:

 • Du kan sette opp egendefinerte strømmer for å overvåke informasjon med spesifikke søkefraser, innlegg fra bestemte brukere og hashtags.
 • Det sosiale dashbordet i Zoho CRM tilbyr en konsolidert oversikt over relevante interaksjoner.
 • Konfigurer SalesSignals for å motta varsler hver gang en potensiell kunde kontakter deg eller nevner merkevaren din på Twitter for å holde deg oppdatert på prospektinteraksjonen.
 • Den skiller lett mellom tweets om bedriften din fra nye potensielle kunder og de fra de som allerede er i CRM-databasen din.

Jeg har funnet ut at med Zoho CRM blir det enklere å ha en aktiv Twitter-tilstedeværelse, siden det er en one-stop shop.

Dex

Dex gjør relasjonshåndtering enklere ved å strømlinjeforme oppgaver som nettverk med investorer og se på strategiske allianser. Det er det første omfattende Twitter CRM-systemet som dyktig blander betydelig kapasitet med et tilgjengelig grensesnitt.

Egenskaper:

 • Du kan merke eller gruppere kontaktene dine basert på kriteriene for kontaktorganisering.
 • Ved å legge til notater og opprette forbindelser – ofte ved å bruke @-omtale-funksjonen – kan du forbedre din egen CRM.
 • Du kan angi bestemte aktivitetstyper med Dex, for eksempel SMS, møter eller skape unike interaksjoner.
 • Planlegg en gjentakende oppfølging med kontaktene dine på ukentlig, månedlig eller kvartalsvis basis.
 • Du kan sette opp periodiske påminnelser for å følge opp kontaktene dine på forhåndsbestemte datoer i fremtiden.

I tillegg gir Dex deg enkelt å ha daglige eller hendelsessynkroniserte handlingsbare påminnelser for å sikre at du registrerer interaksjonene dine for fremtidig referanse.

Smidig CRM

Du kan holde deg oppdatert på kontaktenes sosiale medieaktiviteter, samhandle med dem direkte og planlegge multi-kanals markedsføringskampanjer ved å integrere Twitter i Smidig CRM.

Egenskaper:

 • Administrer multi-kanals markedsføringskampanjer enkelt ved å planlegge e-poster eller tweets basert på preferansene til spesifikke kunder.
 • Forbedre salgsresultatene dine ved å introdusere den banebrytende prospekteringsfunksjonen.
 • Last inn og synkroniser data enkelt i begge retninger, og automatiser oppgaver med lite eller ingen manuelt arbeid.
 • Denne teknologien leder automatisk salgsagentene dine til de mest relevante kundene for oppfølging.

Implementering av funksjoner som hindrer potensielle kundeemner fra å falle mellom stolpene, gjør det enklere å administrere klientinteraksjoner effektivt.

FirstX

FirstX gjør leadgenerering enklere ved å la deg finne potensielle leads ved å bruke søkeord eller hashtag-søk og enkelt lagre dem én om gangen eller i store mengder.

Egenskaper:

 • Bruk filtre for raskt å finne kvalifiserte potensielle kunder ved å legge dem til i tweets og bios.
 • Hold styr på alle som viser interesse for tweets om emnene du har valgt.
 • Lanser en massedirektemeldingskampanje (DM) for å engasjere potensielle kunder i en dypere samtale.
 • FirstX oppdaterer statusetiketter dynamisk avhengig av hvordan du engasjerer og samhandler med potensielle kunder.

Du kan finne og samle potensielle kunder med noen få klikk, og FirstX vil ta seg av tidsintervalladministrasjonen for deg, beskytte kontoen din og garantere en jevn og langvarig oppsøkende kampanje.

Øk CRM

Med Øk CRM for Twitter kan du gjøre din Twitter-tilstedeværelse om til en maskin for å lage potensielle kunder. Selv om Upsurge CRM ikke integreres direkte med sosiale medier som Twitter, gir det likevel verdifulle verktøy for å øke nettverks- og relasjonsbyggingsaktivitetene dine, som inkluderer Twitter.

Egenskaper:

 • Importer kontaktinformasjon til Upsurge CRM enkelt fra Twitter-relasjonene dine.
 • Hold nøye øye med hendelsesdetaljer, oppmøtedata og oppfølginger etter interaksjoner med Upsurge CRM.
 • Bruk oppgave- og påminnelsesfunksjonene i Upsurge CRM for å overvåke oppgaver knyttet til dine Twitter-nettverksarbeid.
 • Arkiver viktige papirer relatert til nettverksarbeidet ditt, inkludert lysbildefremvisninger fra Twitter-chatter.

Bruk kommunikasjonsverktøyene i Upsurge CRM for å sende oppdateringer og tilpassede meldinger til alle kontaktene dine, inkludert de du har koblet til på Twitter.

TweetHunter

TweetHunterPlanleggings- og automatiseringsfunksjonene hjelper deg med å maksimere avkastningen på investeringen (ROI) for hver tweet du publiserer, gjenopprette viktige uketimer og opprettholde en konsistent tilstedeværelse på nettet.

Egenskaper:

 • Importer og grupper brukere raskt i lister i henhold til tidligere interaksjoner eller ditt egendefinerte valg.
 • Bruk vår dedikerte AI for å finne nye potensielle kunder på Twitter.
 • Få tilgang til et sofistikert Twitter-analysedashbord som gir deg all informasjonen du trenger for å støtte veksten til publikum.
 • Følg nøye med hvordan publikummet ditt vokser basert på den daglige økningen i følgere du mottar.

Planlegg innholdsukene dine, lag tweets og tråder for publisering når du velger det, og dra nytte av det praktiske alternativet «legg til i kø».

Konklusjon

Det ideelle Twitter CRM-verktøyet for deg vil stole på budsjettet ditt, størrelsen på bedriften din og dine spesielle behov. Robuste alternativer som Zoho CRM eller Upsurge CRM Social kan være perfekt for større organisasjoner med mer komplekse CRM-krav. Mindre selskaper foretrekker Dex eller FirstX eller de som konsentrerer seg om Twitter-engasjement og innholdsplanlegging.

Før du bestemmer deg, er det avgjørende å regne med dine unike behov og tilgjengelige ressurser. Du bør også vurdere skalerbarheten og integrasjonene som tilbys av disse løsningene for å sikre at de støtter dine langsiktige ambisjoner.

Deretter er det på tide å avgrense disse strategiene med de beste markedsføringsstrategiene for sosiale medier for suksess og vekst for SMB-er.